Turbo Baran’ın kardeşi komada

Güncelleme Tarihi:

Turbo Baran’ın kardeşi komada
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2005 02:04

İstanbul’da 5 yıl önce Selin Uras ile nişanlısının ölümüne neden olan ‘Turbo’ lakabıyla bilinen Baran Balcıoğlu’nun kardeşi Berşan Balcıoğlu, otomobilinin takla atması sonucu ağır yaralandı. Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde asistan olarak çalışan Berşan Balcıoğlu, Ereğli’den kiraladığı otomobille Zonguldak’a giderken kaza geçirdi.

Yoğun bakımda

Berşan Balcıoğlu’nun bulunduğu otomobil kontrolden çıkarak takla attı. Ağır yaralanan Balcıoğlu, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ndeki ilk tedaviden sonra ZKÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyat edildi. İki hafta önce meydana gelen kazada kaburga kemiği kırılan Balcıoğlu’nun durumunun ciddi olduğu açıklandı. ZKÜ Rektörü ve Beyin Cerrahı Prof. Bektaş Açıkgöz, hastanın omurilik ve akciğer zedelenmesi nedeniyle yoğun bakıma alındığını söyledi.

Selin ve Erdem’i ezmişti

Hız tutkusu nedeniyle ‘Turbo’ lakabı takılan Baran Balcıoğlu, 5 yıl önce Bağdat Cadesi’ndeki kazada Selin Uras (solda) ile naşinlası Erdem Celasun’un (sağda) ölümüne neden olmuştu. O kazada da Baran’ın yanında kızkardeşi Berşan vardı. 6 yıl hapis ve 4 bin YTL ceza alan Baran, iyi hali nedeniyle serbest bırakılmıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!