Bikinili yakalansam oğlan eve almaz

Nükhet Duru ve Cenk Eren, önceki akşam Caliente’de sahneye çıktı.

Şarkılarıyla her zaman olduğu gibi sevenlerini coşturan Duru, bir ara bikiniyle objektiflere yakalanan Hülya Avşar gibi basının önüne çıkıp çıkmayacağı sorulunca, ‘Valla öyle bir şey yaparsam, bizim oğlan beni eve almaz. Beni öyle yakalayamazsınız, kendime güveniyorum’ yanıtını verdi.

Cumbalı açıldı

Yalıkavak yeni bir mekana daha kavuştu. Haluk Eroğlu’nun sahibi olduğu Yalıkavak Cumbalı balık restoranı, hizmete girdi. Mekanın açılışına katılanlar arasında Eren Talu ve İrfan Kuriş de vardı.

Bodrum manzarası

Jet-ski’yle yapılan şovlar, Bodrum plajlarının vazgeçilmez görüntüleri arasına çoktan girdi. Bu keyiften vazgeçmeyenler arasında Alişan ve Demet Akalın da var. İkili son olarak People Beach’in plajında, jet-ski üzerinde hünerlerini sergilerken objektife takıldı.

Sortie’de bekarlığa veda etti

Demet Şener, önceki akşam Sortie’de bekarlığa veda partisi verdi. Yakın dostlarının katıldığı gecede, bir ara Ebru Şallı ile elindeki kınayı gösteren Şener, ‘Kına gecesi evdeydi. Ellerimize kalp şeklinde kınalar yaktık. Şimdi sıra çocuk yapmaya geldi’ dedi. Aynı saatlerde İbrahim Kutluay da kendi partisini veriyordu! Feriye Lokantası’nda başlayan parti, Reina’da devam etti.

Aşk sarhoşları

Çrak adlı yarışmada üniversiteli rakiplerini ardında bırakan ve birinciliği kimseye kaptırmayan Ahmet Işık, geçtiğimiz pazartesi günü işbaşı yaptı. Bu yarışma sonrası evlenme teklif ettiği Şebnem Akçınar’la başarısını kutlamaya devam eden Işık, önceki gün de sevgilisiyle bir film galasına katıldı.

Cazcıların işbirliği

Türkiye’nin önde gelen cazcılarından gitarist Önder Focan, genç cazcılara destek olmayı sürdürüyor. 6 Mayıs’ta düzenlenen Nardis Genç Jazz Vokalistleri Yarışması’nda öne çıkanlar, Nardis Jazz Clup’ta performanlarını sergileme şansı buldu. Önder Focan da yarışmanın finale kalan iki erkek vokalistinden Ferhat Öz’e, ilk sahne performansında bizzat eşlik etti. Bu arada Belde Güzel Sanatlar Lisesi’nde viyolonsel eğitimi alan Ferhat Öz’ün, Bilgi Üniversitesi’nde ünlü cazcı Nükhet Ruacan’ın öğrencisi olarak caz vokal eğitimini sürdürdüğünü de ekleyelim.

Dedikodulara cevap

Beşiktaş eski menajeri Sinan Engin ile eşi Ayşe Hanım’ın arasının açık olduğu konuşuluyordu. Bu dedikodulara sözlü yanıt vermek yerine farklı bir yol izleyen çift, önceki gün Türkbükü sahillerinde yaptıkları jet-ski turuyla ilişkilerinde kriz yaşanmadığını herkese gösterdi.
Yazarın Tüm Yazıları