İşte Dündar ailesi

Güncelleme Tarihi:

İşte Dündar ailesi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2005 01:35

Ünlü gazeteci Uğur Dündar ve eşi Yasemin Dündar, İzmir’de yayımlanan Durum Dergisi’ne ilk çocukları Bora, ikizleri Damla ve Bartu ile birlikte poz verdi. Eşi Yasemin’in çok çocuklu bir aile hayali olduğunu ifade eden Uğur Dündar, dergiye Çeşme’deki yazlıklarında verdiği röportajda çocukları olduktan sonra daha merhametli bir insan haline geldiğini söyledi.

Dündar ‘Yani rüşvet alırken yakalanmış bir küçük memurun haberi, artık benim için sıradan bir haber olmanın ötesinde hiçbir anlam taşımıyor ve o nedenle o tür haberlerde hiçbir hukuki zorunluluğumuz olmamasına karşın o kişinin yüzünü kapatıyoruz, kimliğini de gizli tutuyoruz. Hep çocuklarını, ailesini düşündüğüm için’ diye konuştu.

Derginin ‘Peki en sevdiğiniz çiçek hangisi’ sorusuna ise Uğur Dündar eşini işaret ederek ‘En sevdiğim çiçek, karşımda oturuyor’ cevabını verdi. Dündar, eşini ‘Bir evlilik için ideal bir eş. Kendisini evine ve çocuklarına adamış, eşi zor bulunur bir hanımefendi’ diye tanımlarken, Yasemin Dündar da eşi için ‘Ekranda siz nasıl tanıyorsanız evde de aynı. Evde de hatalara karşı acımasızdır. Örneğin, yemek güzel olmalıdır, beğenmelidir, çok disiplinlidir’ dedi.

HER GÜN BİN KULAÇ

Uğur Dündar, çevikliğini ve beden formunu korumasını spora borçlu olduğunu belirtti. Üniversite yıllarında profesyonel cankurtaranlık yaptığını anlatan Dündar, ‘Ben burada Çeşme’de kaldığım sürece günde bin kulaç atmazsam spor yapmamış kabul ediyorum kendimi. Burada kaldığım her gün en az bin kulaç atacağım. Beş yüz sırt üstü, beş yüz serbest’ dedi.

Babasının vasiyetini yerine getirdi

Ünlü gazeteci, ‘Arena’ programının yapımcısı Uğur Dündar, 5 yaşındaki oğlu Bora ile İzmir’deki Rüştü Ünsal Polis Meslek Yüksekokulu’nun 3’üncü dönem mezuniyet törenine katılarak emekli başkomiser babası Osman Dündar’ın vasiyetini yerine getirdi. Yaşamını yitiren babası Osman Dündar’ın torununu üniformalı şekilde polis mezuniyet töreninde görmek istediğini vasiyet ettiğini dile getiren Uğur Dündar, ‘Babamın vasiyetini yerine getirdiğim için çok mutluyum’ dedi. Dündar, tören sırasında, elindeki kamera ve fotoğraf makinesiyle, oğlundan ve gösterilerden bol bol görüntü çekmeyi de ihmal etmedi. Babası Uğur Dündar’la şakalaşan ve giydiği emniyet müdür yardımcısı kostümüyle büyük beğeni toplayan küçük Bora da gösterileri meraklı gözlerle izledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!