Öldürülen Susurluk sanığı toprağa verildi

Güncelleme Tarihi:

Öldürülen Susurluk sanığı toprağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2005 15:25

Bursa'da bir otelin barında tabancayla vurularak öldürülen, Susurluk davası sırasında açığa alınan eski özel harekatçı Oğuz Yorulmaz'ın (42) cenazesi, toprağa verildi.

Haberin Devamı

Bursa Adli Tıp Kurumu morgundan sabah saatlerinde kardeşi Yavuz Yorulmaz ve yakınları tarafından alınan Yorulmaz'ın cenazesi, Altıparmak Mahallesi Bursalı Tahir Caddesi'ndeki evlerine götürüldü.

Evin önünde düzenlenen törende, Yorulmaz'ın annesi Nurhan Yorulmaz fenalık geçirdi. Anne Yorulmaz, töreni izleyen gazetecilere “Ben yavrumu memur verdim, çete yaptılar” dedi.

Daha sonra Yorulmaz'ın Türk Bayrağı'na sarılı tabutu Rusçuk Camii'ne götürüldü.

Buradaki cenaze törenine, Yorulmaz'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Susurluk davası sanıklarından Ayhan Çarkın, Ercan Ersoy, Sami Hoştan ile şarkıcı Metin Şentürk katıldı.

Haberin Devamı

Susurluk davası sırasında açığa alınan eski özel harekatçı Ayhan Çarkın, gazetecilere yaptığı açıklamada, çok sevdiği arkadaşını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını belirterek, “Ölümü veren Allah, sebebini de beraberinde vermiştir. Takdiri ilahi...” diye konuştu.

Ercan Ersoy da alkol alınan yerlerde böyle olayların yaşanabileceğini ifade ederek, “Arkadaşımız, büyük ihtimalle kaza kurşununa hedef olmuştur. Çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdı” dedi.

Susurluk davası sanıklarından Sami Hoştan ise “Konuyu yasalara bıraktık. Yasalar ne derse ona inanacağız. Olayın ne olduğunu tam olarak biz de bilmiyoruz” dedi.

Yorulmaz'ın cenazesi, kılınan namazın ardından Hamitler Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!