Nike 5 bin 100 top verecek

Güncelleme Tarihi:

Nike 5 bin 100 top verecek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2005 15:38

Türkiye Futbol Federasyonu, Nike firmasıyla 2 yıllık top sponsorluğu anlaşması imzaladı. Önümüzdeki sezon Birinci Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarında Nike'ın ”Total 90 Aerow” topları kullanılacak.

Haberin Devamı

Sepetçiler Kasrı'nda düzenlenen törende, Futbol Federasyonu ve Nike firması iki sezonluk anlaşma imzaladı.

Törende, Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakcı, Kulüpler Birliği Başkanı ve Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Nike Güney CEMEA Bölgesi Genel Müdürü Zafer Parlar ve Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Lütfi Arıboğan hazır bulundu.

Federasyon başkanı Bıçakcı, yapılan anlaşmayla Nike'nin 3 bin 600'ü Birinci Süper Lig takımlarına olmak üzere federasyona 5 bin 100 futbol topu vereceğini kaydetti.

Zafer Parlar ise “Total 90 Aerow”un üretiminde kullanılan üstün teknikler sayesinde, bugün dünyada kullanılan futbol topları arasında hedefe en hızlı ve en doğru ulaşan futbol topu olma özelliği taşıdığını belirtti.

Futbol Federasyonu ve Nike'a kulüplere az da olsa maddi kazanç sağlayan bu sponsorluk anlaşması nedeniyle teşekkür eden İlhan Cavcav, ”Futbol Federasyonu göreve geldikten sonra gerek sponsorluk ve gerekse kulüplere yaptığı bilinçli destekle doğru yolda olduğunu gösterdi” dedi.

Haberin Devamı

Nike'ın karlı havada kullanılan topu “Total 90 Aerow Hivis”in de havada süzülme ve görsel tasarım açısından, yeni hız, doğruluk ve tutarlılık standartları oluşturmak üzere geliştirildiği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!