Sulukuleli dümbelekçi bile ondan daha adam

Güncelleme Tarihi:

Sulukuleli dümbelekçi bile ondan daha adam
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2005 02:00

Alaattin Çakıcı, Sedat Şahin’le bozuştuğu ve birbirlerine hediye ettikleri arabaları karşılıklı geri gönderdikleri iddiaları için mektup yazdı.

Lale Operasyonu kapsamında tutuklanan Sedat Şahin’in, ‘Zeytin Kralı’ olarak tanınan Erol Evcil yüzünden Alaattin Çakıcı ile bozuştuğu ve Çakıcı ile Şahin’in, birbirlerine hediye ettikleri Lincoln marka cip ile Mercedes 600S otomobili geri gönderdikleri iddiaları cezaevinden gelen mektupla yeni bir boyut kazandı. Halen Kandıra F Tipi Cezaevi’nde yatan Alaattin Çakıcı, el yazısıyla kaleme alıp, yakınları aracılığıyla gönderdiği mektupta, şunları söyledi:

‘Sedat Şahin’in basında çıkan benimle ilgili haberinde ‘Arabalar iade edildi dostluk bozuldu’ Sedat Şahin değil bana araba, bisiklet dahi hediye etmemiştir. Sedat Şahin’in yazdığı mektubu basından okudum. Diyor ki: ‘Atan atacak, atamayanda kantarı sırtına alacak’ Evet doğru bir söz kantarı kimin sırtına alacağını zaman gösterecek.Sedat Şahin’e ve aile üyelerine Türkiye, Avrupa, Atlantik ötesinde yıllarca maddi, manevi dostluk yaptığımı yüzlere insan bilmektedir. ADAMLIK MERTLİĞİ VE YİĞİTLİĞİ GEREKTİRİR. FAKAT ŞAHİN’DE NE GEZER.

ZAMAN ZAMAN BASINDA ONA BUNA LAF ATAN, ASLINDA DA ADAM OLMAYAN SULUKULELİ DÜMBELEKÇİ ERGİN KARDEŞLERİN BİLE SEDAT ŞAHİN’DEN DAHA ADAM OLDUKLARI KANAATİ İÇİNDEYİM. KAMUOYUNA SAYGILARIMLA.’

İSTANBUL

(Mektuptaki büyük harfler ve imla hataları, orjinaline sadık kalınarak aynen verilmiştir)

Çakıcı’dan mektup

Sedat Şahin değil bana araba, bisiklet dahi hediye etmemiştir. Sulukuleli dümbelekçi Ergin kardeşlerin bile Sedat Şahin’den daha adam oldukları kanaati içindeyim

Ona da taş attı

Çakıcı mektubunda ‘Sulukuleli dümbelekçi’ diye Nuri Ergin’e de dokundurdu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!