Bodrum áşıkları tatile doymuyor

Güncelleme Tarihi:

Bodrum áşıkları tatile doymuyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2001 01:41

Türkiye ve dünyanın en seçkin turizm beldelerinden Bodrum, bu yaz da cıvıl cıvıl. Okulların tatile girmesiyle birlikte hareketlenen Bodrum, eğlence, spor ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin akınına uğradı.

Kamuoyunun yakından tanıdığı simalar, Bodrum'da bir yandan tatil yapıyor, diğer yandan da aşklarını yaşıyor. Ebru Gündeş , Serdar Ortaç gibi pop yıldızları ise hem tatil, hem de iş yapıyor.

Yalnız sevgili

Meltem Cumbul, sevgilisi Almanya'da olduğu için tatilini tek başına Divan Palmira'da geçiriyor. Cumbul, önümüzdeki hafta ‘‘Maruf’’ adlı filmin çekimleri için Urfa'ya gidecek.

Yeni evliler

Yeni evlenen Muazzez Ersoy ve İsmet Özhan çifti, tatil için geldikleri Bodrum'da ilk gece Melek Boz Restaurantdta yemek yedi. Muazzez Ersoy, daha sonra, oğlu Ender ve eşi İsmet Özhan'la Şaziye'de eğlendi.

Güneşe çıkmıyor

Tiyatro oyuncusu Nurseli İdiz'in güneşle başı dertte. Tiyatrocu sevgilisi Kazım Akşan'la birlikte Bodrum'da tatil yapan sanatçı, havuzdan mikrop kaptığı için güneşe çıkamıyor.

Aile karşı çıkıyor

Yaklaşık bir yıldır birlikte olan Elif Kıramer ve sevgilisi Cazım Bezmen, Bodrum güneşinin tadını çıkaranlardan. Bezmen ailesinin karşı çıkmasına rağmen çift, ilişkisini sürdürüyor. Sevgililer, Bodrum'da Ship a Hoy'da güneşlenmeyi tercih ediyor.

Sosyete güzeli

Hafta içi, Milas'taki zeytinyağı fabrikasındaki işleriyle ilgilenen sosyetenin en alımlı güzellerinden Ceyla Şahnavaz, hafta sonlarını Bodrum'da geçiriyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!