Sünger Bob ve Kare Pantolon

Güncelleme Tarihi:

Sünger Bob ve Kare Pantolon
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2005 13:48

Televizyon tarihinin en çok izlenen çizgi filmlerinden biri olan Sünger Bob Kare Pantolon'dan (The Sponge Bob Square Pant) uyarlanan film, seyirciyle buluşuyor. Yönetmenliğini Stephen Hillenburg'un üstlendiği filmin senaryosunu Derek Drymon, Tim Hill, Stephen Hillenburg, Kent Osborne, Aaron Spinger ve Paul Tibbitt birlikte yazdı.

Haberin Devamı

Filmin orijial versiyonunda karakterleri Alec Baldwin, Scarlet Johansson, David Hasselhoff, Tom Keny gibi ünlüler seslendiriyor.

Filmin konusuna gelince: "Sualtı dünyasının en masum yeri olan Bikini Bottom’da yeni gelişmeler yaşanmaktadır. Kral Neptün’ün tacı çalınmıştır. Eldeki kanıtlar, bu suçu Bay Krabs’in işlediğini gösterse de, Sünger Bob bu durum karşısında hemen harekete geçer, Beraberine en yakın dostu denizyıldızı Patrick’i de alarak, Shell City’nin yolunu tutarlar. Amacına ulaşmak için ürkütücü deniz canavarlarına, şeytan ruhlu düşmanlara ve acımasız katillere karşı mücadele veren sevimli kahramanımız, izleyenlerin hayal gücünün çok ötesinde serüvenlere atılacaktır."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!