Yıldızlar geçidi

Güncelleme Tarihi:

Yıldızlar geçidi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2005 00:49

Akatlar’daki Mustafa Kemal Merkezi’nde düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni’nde, ödül alanlar kadar ödül almayanlar da hazır bulundu. Bine yakın davetlinin katıldığı törende birbirlerini uzun zamandır görmeyen ünlüler hasret giderdi.

Erdal Özyağcılar eşi Güzin Hanım’la katıldığı, Kelebek gecesinde basının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

‘Yabancı Damat’ın oyuncuları Nehir Erdoğan ve İlker Aksun davete birlikte katıldı.

Dizilerin yeni yüzü Ayça İnci davete sevgilisi Levent Candaş’la birlikte geldi.

Teoman, ödül almasa da gecede hazır bulundu. Basın genç şarkıcıya yoğun ilgi gösterdi.

Gazeteci Hıncal Uluç, ödül törenine manken arkadaşı Ece Gürsel ile katıldı. Kendisi için ‘Çok centilmen bir erkek’ diyen arkadaşının dört adım gerisinden gelmesine göz yuman Uluç’u görenler, ‘İşte bu olmadı’ dediler.

Kanal D’nin sevilen yarışma programı Survivor’dan daha ikinci haftada elenen, buna rağmen bazı dergilere verdiği pozlarla kısa sürede adını duyuran Fulya Keskin (solda), ıssız adanın motiflini kıyafetine taşımıştı. Geceye birlikte katılan Yeşim Erçetin, Seçil Piriler, Esra Balamir (sağda) ise foto muhabirlerinin en çok ilgi gösterdiği isimlerdi.

Bu yıl 12’nci kez Altın Kelebek alan Ali Kırca’yı ilk kutlayanlar, müzisyen Ali Kocatepe ile gazeteci Ertuğrul Akbay oldu. Sohbetin bir diğer konusu da genç kalma sırlarıydı. Yeşilçam’ın unutulmaz ismi Ediz Hun da, Altın Kelebek gecesine eşi ve kızıyla katılmayı tercih etmişti.

Gecenin en eğlenceli muhabbeti ünlü televizyoncu Nuri Çolakoğlu ile Hürriyet yazarı Pakize Suda arasındaydı. İkilinin keyifli sohbetine katılmak isteyenler ödül töreni sonrası fuayede büyük bir çember oluşturdu.

Gelinim Olur musun yarışmasıyla üne kavuşan ve albüm çıkaran Sinem Umaş, gece boyunca Semra Hanım’la yan yana gelmemeye çalıştı.

Limuzinle geldiler

Rafet El Roman’dan boşandıktan sonra podyumlara dönen Tuğba Altıntop ve meslektaşı Elif Ece Uzun, Mustafa Kemal Merkezi’ne limuzinle geldi. Altıntop, yeni dönemde mutlaka oyunculuk yapmak istediğini söyledi. Altıntop, ‘Oyunculuk eğitimi almaya başladım. Yakında bir TV dizisiyle ekranda olacağım’ dedi.

Gidenlere güle güle

Ekranlardaki evlilik programlarının bugüne kadarki yarışmacıları, yanlarına sunucu Ebru Akel’i de alıp, ‘Gelinim Olur musun’ ve ‘Size Anne Diyebilir miyim’in Yılın TV Olayı seçilmesi nedeniyle sahneye çıktı. Ancak bu durum tepkilere yol açtı. Onların ödüllendirilmesine karşı çıkan çok sayıda kişi salonu terk etmeye başlayınca mikrofonu alan ‘kaynana adayı’ Semra Türk, ‘Bizi seven de oldu sevmeyen de. Biz bir ana ile oğlunun sevgisini anlattık sadece. Gidenlere güle güle’ dedi.

Jüri özel ödülleri

Sektör dalında Jüri Özel Ödülü’nü ‘Kokpit’ programıyla Uğur Cebeci kazandı. Ödülü programın sunucusu Emel Özuğur ile alan Cebeci, ‘Düne kadar kokpitte uçuyorduk, şimdi kanatları altın bir kelebekle uçacağız’ dedi. Efekt dalında Jüri Özel Ödülü ise ‘Sihirli Annem’in oldu. Ödülü dizinin yapımcısı İnci Kırhan Gündoğdu aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!