Semiha’nın başı hayranıyla dertte

Güncelleme Tarihi:

Semiha’nın başı hayranıyla dertte
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2005 00:10

‘Üvey Baba’ dizisindeki Semiha karakteriyle ünlenen Seda Çetin’in, her gittiği yere bir buket gül gönderen gizli bir hayranıyla başı dertte. 20 yaşındaki oyuncu, 5 aydır kendisini takip edip telefonuna aşk mesajları gönderen hayranını savcılığa şikayet etti.

Seda Çetin’i bunaltan mesaj ve güller, 20’nci doğum gününde (2 Ağustos 2004) başladı. O gün Çetin’e ‘41 kere maaşallah’ anlamında 41 tane kırmızı gül gönderildi. Çiçekteki kartta ‘İyi ki doğdun, iyi ki varsın. Seni seven ben’ yazıyordu. Çiçekleri evinin bir köşesine koyan Çetin’e daha sonra her hafta bir demet gül gelmeye başladı. ‘İlk başlarda bu güller hoşuma gitti. Ama sonradan kimin gönderdiğini bilmediğim için mutlu etmemeye başladı. Hatta yavaş yavaş ürküyordum. Bir keresinde gülleri çiçekçiye iade edip, bir not yazarak ‘Kim olduğunuzu açıklamazsanız bir daha göndermeyin’ dedim. Ancak yanıt gelmedi’ diyen Çetin, Ekim ayından itibaren cep telefonuna ‘Birine çarpılmak için bir an yeterlidir. Ama unutmak bir ömür sürer’ gibi mesajlar geldiğini belirtti. Çetin, mesajlardaki numarayı aradığında ise karşıdan bir yanıt alamadı.

GÜLLER SON DAMLA OLDU

Çetin, bir gün arkadaşlarıyla buluşmak için gittiği Galleria alışveriş merkezinden çıktıktan sonra arabasının üstünde bir demet gül görünce gizli hayranını savcılığa şikayet etme kararı aldı. Avukatıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuran Çetin, cep telefonundaki numarayı vererek hayranının kimliğinin tespit edilmesini istedi.

Polis, numaranın üzerine kayıtlı olduğu tespit edilen bir kişiyi akşam saatlerinde gözaltına aldı. Ertesi gün savcılığa çıkarılan ve tamirhanesi olduğu belirlenen kişi, bir arkadaşının kendisinden nüfus cüzdanı fotokopisi aldığını, bu numarayı kendisinin almadığını söyledi. Polis tarafından gözaltına alınan bu kişi de, yeğeni M.G. için bu nüfus cüzdanı üzerinden telefon numarası aldıklarını anlattı.

Bunun üzerine M.G. gözaltına alındı. Savcılığa çıkarılan M.G, Seda Çetin ile tanıştıklarını, utandığı için aşkını anlatamadığını söyledi. M.G. ‘Güller devam edecek mi?’ sorusuna ise ‘Seda Hanım’ın kararına bağlı’ diye yanıtladı. M.G. serbest bırakılırken hayranının kimliğini öğrenen Seda Çetin ise ‘Bir arkadaş grubundanmış. Kendisiyle iki haftada en az bir kez karşılaşıyordum. Çok şaşırdım. Daha önce problem yaşadığım bir kişi vardı. O olduğunu düşünerek, işin tehlikeli boyutlara varabileceğinden korkuyordum. Doğrusu gerçek kimliğini öğrenince rahatladım. Ancak şikayetim devam ediyor. Kendisine hem ceza hem de tazminat davası açacağım. Benim ve ailemin huzuru kalmadı. Çekimlerime yalnız gidemez oldum. Hatta gece yapılması gereken çekimlerimi de daha erkene almak zorunda kaldık. O kişi yüzünden suçsuz bir kişi de bir gün nezarethanede yattı. Bu durum hem işimi, hem de özel hayatımı etkiledi. Açıklamış olsaydı daha medeni bir davranış olurdu’ diye konuştu. M.G. hakkındaki soruşturma sürüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!