Ünlü gazeteciden vücut şov

Geçtiğimiz gün eskiden sıkı takipçisi olduğum Vizon dergisinin Şubat sayısını karıştırıyordum. Ekip yine başarılı bir çalışmayla eksiksiz bir dergi ortaya koymuş.

Kapakta Paris’te yapılan Christian Dior’un haute couture defilesinde çekilen bir fotoğrafa yer verilmiş. Kıyafet tabii ki John Galliano imzası taşıyor. Üstelik Vizon bu ay iki kapaklı çıkmış. Gelelim içeriğe... Sanat, moda, tasarım, söyleşi, özel adresler, güzellik bölümleri, dünyanın önemli merkezlerinde olup bitenler, güncel sanatı Türkiye’ye ilk kimin getirdiği yolundaki tartışmalar gibi konularla dergi gerçekten dolu dolu. En ilginç fotoğrafsa bence Ertuğrul Akbay’ınki. Zamanının büyük bölümünü Etiler Hillside Spor Merkezi’nde geçiren yılların usta gazetecisi Ertuğrul Akbay’ın hemcinslerini kıskandıracak vücut ölçüleri bu fotoğrafla gözler önünde çünkü...

Masal evini yarattı

Cemil İpekçi’nin Beyoğlu-Fransız Sokağı’ndaki Gitane adlı mekanının cafe bar kısmı pembe çiçekler ve kelebeklerle süslenmiş. İkinci kat, restoran ve canlı müziğe ayrılmış. Üçüncü kat ise Cemil İpekçi ve İlker Yavrutürk’ün ortak projesi olan güzellik salonu olarak tasarlanmış. Böylesine farklı bir konseptle hazırlanan mekanda müşteriler, orada beğendikleri Cemil İpekçi tasarımlarına da mönüden sipariş vererek sahip olabiliyorlar. 35 yıldır hep ilklere imza attığını söyleyen, ‘Kendi masal evimi yarattım. 57 yaşındayım, benim de saçlarıma ak düştü. İşte burada saçlarıma rötuş yaptıracağım’ diyen modacının, Mürefte’de yetişen üzümlerden özel olarak üretilen ve annesi ‘Sahire’ Hanım’ın adını verdiği Cinsoult, Gamay ve Merlot üzümlerinin damak tadıyla hazırlanan şarapları da yine Gitane’da tadabilirsiniz.

İkinci borsa vakası

Beyoğlu gecelerinin tercih edilen mekanlarından Club Karaborsa’dan sonra, şimdi de sırada Pub Borsa var. Mekanın işletmesini üstlenen üç Ankaralı arkadaş Bahadır Akın, Selçuk Dindar ve Atilla Saral, bu akşam için özel bir de gece hazırladı. Saat 20.00’de başlayacak olan parti, Yol grubunun ve DJ Mert Hakan’ın müzikleri, açık büfe ziyafeti ve sınırsız içki ikramıyla sürecek. Bu özel gece için Saral’a yakın arkadaşı Çağla Şikel de destek verdi ve tüm manken arkadaşlarını davet etti. Meraklısına adresi de verelim: Sakızağacı Caddesi No: 33 Beyoğlu...

Alarko’nun müstakbel gelini

Alarko Holding Yönetim Kurulu Eş Başkanı İshak Alaton’un oğlu Vedat, her ne kadar objektif önünde bulunmaktan rahatsızlık duysa da 6 aydır birlikte olduğu Nilüfer Zapçı ile görüntülenmekten çekinmiyor. Geçtiğimiz hafta, Hindistan İstanbul Başkonsolosu Reena Pandey’in, Hindistan’ın İngiltere sömürgesinden kurtulup bağımsızlığını ve Cumhuriyeti ilan etmesinin 56. yıldönümü sebebiyle Swissotel’de verdiği resepsiyona katılan Vedat Alaton ve sevgilisi Nilüfer Zapçı, sergiledikleri samimi pozlarla aşklarını herkese göstermek ister gibiydiler. Vedat Alaton’un Zapçı’yı babası İshak Alaton’la tanıştırması ise ‘yeni gelin’ yakıştırmalarına neden oldu. Davette İshak Alaton ile Zapçı uzun uzun sohbet etme imkanı da buldu.

Dedikodu asılsız değilmiş

M
elissa Mızraklı ile Sezai Taşkent’in yeni bir aşkın başlangıcında olduğu konuşuluyor son günlerde... Bu fısıltıların asılsız olmadığına ben de şahit oldum. Geçtiğimiz hafta gittiğim Beyoğlu Wanna’nın bar kısmında eşi Mine Kalpakçıoğlu’ndan boşanan Sezai Taşkent ile sevgilisi Gökmen Gökbakan’dan ayrılan Melissa Mızraklı’yı samimi bir şekilde eğlenirlerken gördüm. Annesi Esin Maraşlıoğlu ile çıktığı New York seyahatinden dönen Mızraklı, güzelliğiyle yine mekanda ilgi odağı durumundaydı. Bazılarının birbirlerine çok yakıştırdığı ikilinin bu flörtünün sonu nereye varacak, onu da zaman gösterecek.

Şaşırtan ayrılık

Etiler Club Türk’ün sahibi Göksel Sunter, 4 yıllık sevgilisi Eylül Deniz’le yollarını ayırdı. Uzun zamandır Tarabya’da birlikte dekore ettikleri evde yaşayan sevgililerin evlilik planları yaparken ayrılmaları dostları tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Sunter, bu gelişme sonrası ‘Birbirimizi çok seviyoruz ama anlaşarak ayrıldık. Sonra birbirimize zarar verebileceğimizi gördük ve ilişkiyi noktaladık’ demekle yetindi.

Koç’un seyir defterinden

Nazenin adlı teknesiyle dünya turuna çıkan Rahmi Koç, geçtiğimiz gün St. Vincent adasının Chataubalair koyuna demirledi. Turu anlattığı internet sitesinde bu moladan detaylar aktaran Koç, havanın karardığını, buna karşın kendilerinin dolunay altında yüzdüğünü belirtmiş. 26 Ocak günü yelken seyri ile St. Vincent adasının başşehri Kingstown’a varan ekip, Kingstown-Grenadines adalarının yiyecek, içecek, giyecek gibi her türlü ihtiyacını sağlayan limanını gezmiş. 27 Ocak öğleden sonra ise Mustique adasının yemyeşil, sessiz sakin ve huzur dolu sahillerinin keyfini çıkarmışlar.
Yazarın Tüm Yazıları