Ateş Ünal Erzen hastanelik

Güncelleme Tarihi:

Ateş Ünal Erzen hastanelik
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2005 16:01

Sarıgül’ün yumruk attığı Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, hastanelik oldu. Tedavi olan Erzen, "Mustafa Sarıgül’ün psikolojisi bozulmuş" dedi.

Haberin Devamı

CHP’nin Genel Başkan adayı olan Şişli Belediye Başkanı  Mustafa Sarıgül ve taraftarlarının  salona girmesiyle yükselen tansiyon, Sarıgül’ün Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’i yumruklaması ile doruğa çıktı. Erzen Sarıgül tribünlerde yerini almaya çalışırken kendisine "Buraya gelme" dedi. Erzen’in Sarıgül’ü itmeye çalıştığı öne sürüldü. Bu arada  eşi Aylin Sarıgül’ün sendelediğini gören Mustafa Sarıgül Erzen’e yumruk attı. Bunun üzerine Ateş Ünal Erzen’in başına üşüşen Sarıgül taraftarları belediye başkanını hastanelik etti.

Tedavi olan Ateş Ünal Erzen, Baykal’ın konuşmasını sürdürdüğü sırada salondan ayrıldı. Erzen, Mustafa Sarıgül’ün yaptığı hareketi "üzücü" olarak nitelendirdi. Olay sırasında dudağının açıldığını belirten Erzen, "Siyaset herşeyden önce  sağduyu ve sorumluluk gerektirir. Mustafa Sarıgül’ün psikolojisi bozulmuş, salondaki hava da onun psikolojini bozmuş" dedi. Erzen, Sarıgül’ün partiden ihraç edilmesinin gerekip gerekmediği sorusu üzerine, "Bunu parti tüzüğümüz belirleyecektir. Gerekenin yapılacağına inanıyorum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!