Sarıgül: CHP'nin sorunlara çözüm önerisi yok

Güncelleme Tarihi:

Sarıgül: CHPnin sorunlara çözüm önerisi yok
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2004 14:05

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, “CHP yönetiminin son 6 ayda Türkiye'yi ilgilendiren bir tane çözüm önerisi yok. Sadece partideki iktidarlarını korumak için uğraşıyorlar” dedi.

Haberin Devamı

Sarıgül, Divan Grubu'nca düzenlenen kampanyayla toplanan çeşitli hediyeleri, ilçedeki ilköğretim okullarında eğitim gören 40 öğrenciye dağıttı.
  
Esentepe'deki belediye binasında düzenlenen törende konuşan Sarıgül, maddi durumu elverişsiz öğrencilere yardım amacıyla ilçedeki 29 firmayla çalışmaları bulunduğunu belirterek, “Yaklaşık 14 bin çocuğumuza ulaşarak, yılbaşında onlarla birlikte olmaya özen gösterdik. Katkılarından dolayı Divan Grubu'na teşekkür ediyorum” dedi.
  
BAYKAL'DAN TAZMİNAT İSTEMİ KONUSU
     
Sarıgül, gazetecilerin “CHP Genel Başkanı Deniz Baykal hakkında tazminat davası açıp açmayacağı”na ilişkin sorusu üzerine, şunları söyledi:
  
“Arkadaşlarım şu anda bu konuyu inceliyorlar. Yasal haklarımı sonuna kadar koruyacağım. Ben şerefim ve onurum için yaşıyorum. Herkes bana her şeyi söyleyebilir ama hiç kimse onurumla uğraşamaz. Bana çamur atanların çamurları bana bulaşmaz. 1 trilyonluk tazminat davası açtım. 'Çamur at izi kalsın' mantığıyla parti yönetilmez. CHP Genel Merkezi işsizlik, AB müzakereleri, Kıbrıs veya ulusal birlik için neler yaptı? CHP yönetiminin son 6 ayda Türkiye'yi ilgilendiren bir tane çözüm önerisi var mı? Yok. Sadece partideki iktidarlarını korumak için uğraşıyorlar.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!