ÅžiÅŸli'de TIR minibüse çarptı: 3 ölü, 11 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Şişlide TIR minibüse çarptı: 3 ölü, 11 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2004 13:17

Şişli'de yokuş inerken buzlanma nedeniyle duramadığı belirtilen bir TIR, içinde 13 kişi bulunan servis minibüsüne çarptı. Kazada, 3 kişi öldü, 1'i ağır 11 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Saat 06.30 sıralarında Maslak yönünden gelen Adem Demirarslan'ın kullandığı 14 KC 805 plakalı TIR, Ayazağa Adembaba Bulvarı'nda yokuş inerken, yoldaki buzlanma nedeniyle duramayarak kaymaya başladı.

  Â

Ardından yol üzerindeki hafif viraja gelmesine rağmen kaymaya devam eden TIR'ın kasası, karşı yönden gelen ve Ergülü Uzer yönetimindeki 34 J 7290 plakalı servis minibüsüne çarptı.

  Â

Minibüsü sürükleyip yol kenarındaki bariyerlere sıkıştıran TIR, daha sonra kaymaya devam edip yolun diğer tarafındaki kaldırıma çıkarak durabildi.

  Â

Kazada, servis minibüsü sürücüsü Uzer ile 12 yolcu araçta sıkıştı.

Haberin Devamı

  Â

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ile yoldan geçen araçlardaki bazı vatandaşlarca minibüsten çıkarılan yolculardan İsmail Uçar, Hüseyin Yanıkova ile Eyüp Gürbüz'ün hayatlarını kaybettiği anlaşıldı.

 

Yaralılardan servis minibüsünün sürücüsü Ergülü Uzer ile aynı araçtaki Ramazan Bektaş ve Selami Gölve SSK Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, aralarında Burhan Saatçi, Muhammet Tiryaki ile Necati Yanıkova'nın da bulunduğu 8 kişi ise Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

  Â

Bu kişilerden Necati Yanıkova'nın sağlık durumunun ağır olduğu, diğerlerinin ise hafif yaralandığı ve çoğunun ayakta tedavi gördüğü bildirildi.

  Â

Kazada ölen İsmail Uçar, Hüseyin Yanıkova ile Eyüp Gürbüz'ün cesetleri, itfaiye ekiplerince sıkıştıkları minibüsten çıkartıldıktan sonra Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

 Â

Kaza nedeniyle aksayan trafik ise araçların yoldan çekilmesinin ardından normale döndü.

  Â

Gözaltına alınan TIR sürücüsü Demirarslan polis merkezine götürülürken, kazaya ilişkin soruşturma sürüyor.

 

DÄ°ÄžER KAZALAR

 

Sivas'ın Gürün Ä°lçesi yakınlarında 2 otobüs ve bir kargo kamyonunun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ölü sayısı 3'e, yaralı sayısı ise 48'e yükseldi. Â
  Â
Bursa'nın merkez Nilüfer İlçesi'nde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü.

Haberin Devamı
 

Malatya'nın Akçadağ İlçesi'nde bir yolcu otobüsünün uçuruma yuvarlanması sonucu 19 kişi yaralandı.
 
İzmir'in Menemen İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!