Babam sağolsun

EMRE’ye ceza veren Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun 10 sayfadan oluşan gerekçeli kararına itiraz ediyorum.

Emre’ye 2 maç değil, en az 4 veya 5 maç verilmeliydi. RTÜK’ün Türk örf ve adeti diyerek, önüne gelene ihtar çekip ceza verdiği bir ülkede, Emre’ye 2 maç ceza fındık fıstıktı.

Türkiye’deki bazı güçler aynen Haluk Ulusoy federasyonunda olduğu gibi bu federasyonun içinde de at oynatmaya başladı. Verilen ceza maç adedi olarak tartışılabilir, ama verilmesi son derece doğruydu. Tahkim’in cezayı kaldırmasındaki gerekçesi enteresan. Emre, Nobre’ye parmakla sorti yaparken, hakem görüş alanı içinde miydi, değil miydi, TV’de gözükmüyor, demişsiniz.

Lafı fazla uzatmıyorum, cezayı kaldıran Sayın Tahkim Kurulu Üyeleri’ne teker teker soruyorum... Emre’nin yaptığı sortiyi ben onlara yapsaydım; a) Dönüp bana küfür ederler miydi? b) Dönüp bana vururlar mıydı? c) Beni mahkemeye verirler miydi? d) Hiçbiri.

Beşiktaş Yönetim Kurulu, futbol sahasındaki başarısızlığının faturasını, gündemi değiştirerek başka yönlere çekmek istiyor.

Haluk Ulusoy federasyonunda tenkit ettiğimiz her şey bu federasyonda çabuk başladı. Bu haftaki Çaykur Rizespor maçına, Beşiktaş’a çok uğurlu gelen (!) Serdar Tatlı tayin edildi. Murat Aksu çok etkili bir isim. Çünkü, babası İçişleri Bakanı. Şehirlerarası yollarda giderken, bazı kamyonların arkasındaki bir cümleye bayılıyorum; BABAM SAĞOLSUN.
Yazarın Tüm Yazıları