iWatch'un fiyatı saç baş yolduracak!

Güncelleme Tarihi:

iWatchun fiyatı saç baş yolduracak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2014 06:27

iWatch'un fiyatı hakkında ortaya atılan son iddia, "yok artık" dedirtecek cinsten!

Haberin Devamı

iWatch'ın ne zaman piyasaya çıkacağı henüz tam anlamıyla netlik kazanmadı ama bu sefer de ürünün fiyatı ile ilgili dedikodular aldı başını gitti... Uzun süredir piyasada olan iWatch dedikodularının şüphesiz ikinci merak edilen başlığı olan fiyatı, biraz korkutucu rakamlarda seyrediyor...

Birbirinden farklı kaynak tarafından ortaya atılan fiyatlar baz alındığında, ürün kabaca "pahalı" kategorisine giriyordu. Son olarak iWatch'ın hemen her türlü bilgisini yayan Re/code'dan gelen açıklamaya göreyse iWatch'ın satış fiyatı 400 dolar olacak. Ayrıca öyle görünüyor ki Apple birbirinden farklı saat modeli ile de karşımıza çıkmak için hazırlanıyor. Pek tabii 400 dolarlık bir fiyat etiketi ve farklı modeller ile ilgili olan açıklamalar, akla ilk olarak 400 dolarlık modelin en üst seviyedeki ürün olacağı ve daha ucuz fiyatlara, daha farklı ürünlerin de piyasaya sunulacağını düşündürüyor.

Haberin Devamı

Yine de Re/code, firmanın fiyat konusunda henüz nihai kararı vermediğini dile getiriyor ki ürünün 9 Eylülde iPhone 6 ile birlikte tanıtılacak olması, fiyatın kalıcı olabileceğini gösteriyor. Unutmamak gerekiyor ki 400 dolar gibi bir fiyat, Apple'ın piyasada bulunan diğer rakipleri ile yarışa girmesine bile imkan tanımıyor zira Samsung ve Google fiyatlarını ziyadesiyle düşük tutuyorlar.

DÜNYANIN EN İYİ 21 AKILLI SAATİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!