Wesley Sneijder Süper Kupa'da ilk 11'de

Güncelleme Tarihi:

Wesley Sneijder Süper Kupada ilk 11de
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2014 18:46

"Sneijder derbide oynayacak mı" soruları son buldu. Dünya Kupası'nda Hollanda formasıyla dikkatleri üzerine çeken Galatasaray'ın yıldız ismi Wesley Sneijder Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa Finali'nde forma giyecek.

Haberin Devamı

Dünya Kupası'nın ardından tatile çıkan ve tatilinin son haftasında Fenerbahçe derbisi için özel olarak çalışmaya başlayan Sneijder, teknik direktör Prandelli’den formayı kaptı. İtalyan teknik adam 25 Ağustos Pazartesi günü Manisa'da oynanacak olan Fenerbahçe derbisinde Wesley Sneijder’a ilk 11’de forma verme kararı aldı.

Süper Kupa finalinde oynamak için 1 ay öncesinde bu maçın planını yapan ve hazırlanan Sneijder istediğini aldı. Hollandalı yıldızın özverisi ve isteği onu kupa finalinde oynamasını sağladı.

HER ŞEYİ DERBİDE OYNAMAK İÇİN PLANLAMIŞTI

Wesley Sneijder Süper Kupada ilk 11de

Wesley Sneijder ve eşi Yolanthe Cabau tatil için İbiza'daydı.

Haberin Devamı

Dünya Kupası bitiminin ardından 1 ay izinli olan Wesley Sneijder, 25 Ağustos'taki Süper Kupa finalinde oynamayı çok istiyordu. Bu sebeple tatilinin son 10 gününde forma girmek için özel antrenörü ile idman yaptı.

GÖKHAN SAKİ HAZIRLADI

Wesley Sneijder Süper Kupada ilk 11de

Wesley Sneijder'ı çalıştıran Gökhan Saki kick boks'çu.

Takıma 14 Ağustos'ta katılıp 10 günde forma girmesinin risk oluşturabileceğini düşünen ve Fenerbahçe maçında oynamak isteyen Sneijder, Süper Kupa finali için özellikle özel performans koçu Gökhan Saki'yi Ibiza'daki tatiline çağırdı. 10 gün boyunca Saki, Sneijder'ın forma girmesi ve Fenerbahçe maçında sahada olması adına özel bir çalışma programı hazırladı.

PRANDELLİ DERBİDE İLK 11'DE OYNATACAK

Wesley Sneijder Süper Kupada ilk 11de

Prandelli'nin takımdaki gözdesi Wesley Sneijder.

Ve Hollandalı bu sayede fit bir şekilde derbide oynamak için İstanbul'a döndü. Antrenmanlarda istekli ve hırslı tavırları ile dikkat çeken Sneijder’ı Prandelli takıma geç katılmış olsa da Fenerbahçe derbisinde sahaya sürecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!