Kantocu kıyafeti böyle olur

Nurhan Damcıoğlu, geçtiğimiz gece AKM’deki resepsiyona katıldı. Cumhuriyet Bayramı nedeniyle İstanbul Valisi’nin verdiği davete gelirken giydiği kıyafetiyle bakışları üzerinde toplayan Damcıoğlu, kanto yaptığı zamanlarda sahnede giydiği kıyafetleri andıran bir elbiseyle katılmıştı geceye.

Hoşgeldiniz

Beyoğlu Roxy’de dün gece sahneye çıkan Punk’ın 1980’li yıllardaki ünlü İngiliz grubu ‘Sex Pistols’ grubundan ayrılan Glen Matlock&The Philistines, konserden bir gece önce rakı balık keyfi yaptı. Glen Matlock, ‘İstanbul çılgın ve etkileyici bir şehir. Buraya geldiğimiz için mutluyuz’ dedi. Beyoğlu Nevizade Sokak’taki Cumhuriyet Meyhanesi’nde eğlenen Sex Pistols, diğer müşterileri de eğlendirdi.

Dişi Humphrey Bogart

Geçen gün Akmer-kez’de alış veriş yapan Tülin Şahin, üzerinden hiç çıkarmadığı pardesüyle dikkat çekti. Dünya Sineması klasikleri arasında yerini alan ‘Casablanca’ filminin başrol oyuncusu Humphrey Bogart’ın film boyunca üzerinden hiç çıkartmadığı, final sahnesinde de giydiği pardesünün aynısını giymişti Şahin. Akmerkez’in o sıcağında pardesüyle dolaşmasını ise ‘Şimdilerde Avrupa’da çok moda’ diye açıkladı.

Hepsini o çalıyor

Levent Yüksel, Koç Üniversitesi Müzik Kulübü’nün düzenlediği Unplugged Fest kapsamında akustik sazlar eşliğinde konser verdi. ‘Uslanmadım’ isimli albümüyle iyi bir çıkış yakalayan Yüksel, konserinde eski ve yeni şarkılarını seslendirdi. Konserde dört müzik aletini birden (akustik bas gitar, gitar, bağlama ve cümbüş) çalan Yüksel, Cansu Dere’yle aşk yaşamadığını da yineledi. Yüksel, ‘İki yıldır sevgilim var. Cansu hiçbir zaman sevgilim olmadı. Bundan sonra da olmayacak’ dedi.

Bu dünyanın insanı değilmiş

Kanal D’nin yeni yayın dönemindeki iddialı dizisi ‘Çemberimde Gül Oya’nın başrol oyuncusu Mehmet Ali Nuroğlu, geçtiğimiz gece Beyoğlu Nevizade’de sevgilisiyle objektiflere yakalandı. Sevgilisinin ismini açıklamayan Nuroğlu, ‘Ben bu magazin dünyasının insanı değilim. Olmaya da niyetim yok. Ben sadece yaptığım işle varolmak istiyorum’ dedi.

Boğaz keyfi

Arben İçli ile evlendikten sonra Paris’e yerleşen Yeşim Salkım, geçtiğimiz hafta İstanbul’a geldi. Arben İçli-Yeşim Salkım çifti, çok özlediklerini belirttikleri rakı-balık keyfi için Bebek’teki Ambassador Balıkçısı’nı tercih ettiler. Boğaza karşı balık yemenin zevkini dünyanın hiç bir yerinde bulamayacaklarını belirten Salkım, kaset çalışması için İstanbul’da uzun süre kalacağını açıkladı.

Tarzı var

Athena’nın solisti Gökhan Özoğuz, başlıbaşına bir tarz sahibi. Kıyafetlerini genellikle İngiliz pop sanatçılarının tarzıyla bağdaştıran bu tür giyinmeyi seven Gökhan Özoğuz, kendisine yakıştığına inandığı kıyafetleri kombine etmeyi çok seviyor. Geçtiğimiz gece Wanna’da eğlenen Gökhan Özoğuz siyah ceket, bordo pantolonu ve puantiyeli gömleğiyle yine tarzını ortaya koymuştu.
Yazarın Tüm Yazıları