Arınç: Kadınlar herkesin içersinde kahkaha atmayacak

Güncelleme Tarihi:

Arınç: Kadınlar herkesin içersinde kahkaha atmayacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2014 01:58

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "İffet çok önemli. Sadece bir isim değil Kadın için de bir süstür, iffet. Erkek için de bir süstür. İffetli olacak. Erkek de olacak. Zampara olmayacak. Eşine bağlı olacak. Kadın ise o da iffetli olacak. Mahrem- namahrem bilecek. Herkesin içerisinde kahkaha atmayacak. Bütün hareketlerinde cazibedar olmayacak, iffetini koruyacaksın" dedi.

Haberin Devamı

BAŞBAKAN Yarımcısı Bülent Arınç dün, önce Bursa’da valilik binasındaki ardından da Merinos Parkı’nda bayramlaşma törenine katıldı. Türkiye’de tek markanın Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirten Arınç, şunları söyledi: “Düşünün Diyarbakır’da 45 derecenin altında bir miting yapıyor, İstanbul’a geliyor. İstanbul’da bir başka toplantıya katılıyor. Akşam da Başakşehir’de futbolcu gibi 3 tane gol atıyor, kardeşim. Böyle bir aday dünyanın neresinde var yahu? Hele öyle bir aşırtma gol atmış ki, sanki cumhurbaşkanlığı seçimi gibi. Ayağının tersiyle ‘küt’ doksandan. Ampul gibi dikmiş oraya. Hiç mi yorulmuyorsun, mübarek ya!”

Sosyal medyada Arınç’a tepki



Haberin Devamı

AHLAKİ ÇÖKÜNTÜ

Son zamanlarda Türkiye’de ahlaki bir çöküntünün yaşandığını söyleyen Arınç şöyle devam etti: “Çok şiddetli tepki vermeye başladı insanlarımız. Bonzai veya benzerleri alıcı buluyor, müşteri buluyor. Gençlerimizi çökertmek istiyorlar. Ahlaksızlık, fuhuş bir bataklık haline geliyor. Çocuklarımız, gençlerimiz cinsel yönelimlerinde çok kötü noktalara gidiyorlar. Türkiye'de buluğ yaşı, ergenlik yaşı çok küçüldü. Bu kızlarda neredeyse 9- 10 yaşlarına, erkeklerde de 11- 12 yaşına kadar küçüldü. Biz karısını 40 yerinden bıçakladıktan sonra sokak ortasında bırakan bir ahlaksız kocayı bu güne kadar duymamıştık. Sevdiğini bırakan, üstünden taksisiyle geçen edepsiz, vicdansızları hiç büne kadar duymamıştık. Çocuklarının önünde cinayet işleyen vicdansızları bugüne kadar duymamıştık. Asıl yapılması gereken sizlerin iyi örnek olmasıdır. Onları iyi yetiştirmeliyiz.”

Haberin Devamı

Arınç: Kadınlar herkesin içersinde kahkaha atmayacak
İhsanoğlu: Kadınların şen kahkahasına çok ihtiyacımız var

İFFET SADECE BİR İSİM DEĞİL

Bülent Arınç, bir kaç özel televizyonun gençlik dizileri hazırladığını ve bu dizilerin 13- 20 yaşları arasındaki gençleri sadece sekse bağımlı olarak yetişmesine neden olduğunu ifade etti. "Bunların sadece isimlerini vermiyorum ama yedi sülalesini biliyorum” diyen Arınç konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bunlar bu toplumu çökertmekle vazifeli bir iş yaptığını zannederken çocukları kıyafetlerinden, konuşmalarından, anne-babalarıyla, arkadaşlarıyla olan ilişkilerine kadar bunu bozmaya çalışan ve buna maksatlı olarak yapanlar vardır. Bizler inanmış birer müslümanlar olarak Kuran'ı içindeki hükümleriyle, Peygamber Efendimiz'in Hadis-i Şerif'leriyle mutlaka okumalıyız. Haya meselesi çok önemlidir. Kadın da olsa daha da güzeldir. Erkekler içinde haya geçerlidir. İffet çok önemli. Sadece bir isim değil Kadın için de bir süstür, iffet. Erkek için de bir süstür. İffetli olacak. Erkek de olacak. Zampara olmayacak. Eşine bağlı olacak. Kadın ise o da iffetli olacak. Mahrem- namahrem bilecek. Herkesin içerisinde kahkaha atmayacak. Bütün hareketlerinde cazibedar olmayacak, iffetini koruyacaksın."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!