Zayıflamak için su yiyin

Güncelleme Tarihi:

Zayıflamak için su yiyin
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2014 00:00

Kilo vermeye çalışırken çoğu zaman bir duvara takılıyoruz ve kilo vermemiz duruyor çünkü vücudumuz daha az kaloriye alışarak tembelleşiyor. İşte, bu duvarı aşmanız için en etkili 3 yöntem.

Haberin Devamı

Zayıflamak için su yiyin
GÜNE ‘SUNDAE’ İLE BAŞLAYIN
Bu, bildiğimiz dondurma sundae’den tabii ki biraz farklı... Ama en az onun kadar lezzetli, metabolizma hızlandırıcı bir kahvaltı sundae’si. İçinde süzme yoğurt, muz, çilek, hindistancevizi, çekilmiş keten tohumu ve son olarak da en önemli malzemelerden biri olan ‘yeşil çay tozu’ var. İnternetten sipariş verebilir ya da bulamazsanız yerine yeşil çay demlelebilirsiniz. Bu sundae’yi yediğinizde güne yağsız protein ve sağlıklı yağlarla güzel bir başlangıç yapmış olacaksınız. Yeşil çay sadece metabolizmanızı hızlandırmakla kalmaz aynı zamanda antioksidan zengini.

Malzemeler: 125 gram az yağlı süzme yoğurt, 1 adet muz, 100 gram çilek, tat vermek için hindistancevizi, çekilmiş ketentohumu (arzu edilen miktarda) Maça yeşil çay tozu.
Hazırlanışı: Bütün malzemeleri blendırda karıştırın. Afiyet olsun.

Haberin Devamı

Zayıflamak için su yiyin

Zayıflamak için su yiyin
KALORİ OYUNLARI
Rejiminizi bozmasanız da her gün aynı miktarda kalori almak kilonuzun bir süre sonra sabitlenmesine neden olabilir. Vücudunuzun kilo vermesine devam etmesini sağlamak için kalori alımınızı değiştirin. Örneğin bir gün 1400 kalori alıyorsanız, öteki gün 1200’e düşürün, bir sonraki gün 1300’e çıkarın. Bu metodu devam ettirdikçe vücudunuz da kendini adapte etmek için daha çok enerji harcayacak ve bu da kilo verimini hızlandıracak.

Zayıflamak için su yiyin
SU ORANI YÜKSEK BESİNLER TÜKETİN
Son zamanlarda yapılan bir çalışma su oranı yüksek besinler tüketen kadınların, düşük yağ diyeti uygulayan kadınlara göre ilk altı ayda yüzde 33 daha fazla kilo verdiğini gösterdi. Örneğin karpuz gibi meyveler, kereviz ve kıvırcık salata gibi sebzeler bol su ve vitamin içerir. Düşük sodyumlu et suyuyla yapılan çorbalar da iyi bir tercih. Kısacası suyunuzu ‘yiyerek’ daha fazla yemek yerken daha az kalori almanız mümkün.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!