Ali Naci Küçük'le 24 saat Galatasaray

Güncelleme Tarihi:

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2014 16:25

Sarı kırmızılı kulüpte neler oluyor, transferde kim gelecek kim gidecek, kamptan son dakika haberleri, taraftar gruplarından haberler, Sosyal medyada kulüple ilgili önemli paylaşımlar, röportajlar hepsi ve daha fazlası 24 saat Ali Naci Küçük'le burada olacak.

Haberin Devamı

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

DÜNYADA BİR İLK

Ayak bileği kırılan ve çıkan Aydın Yılmaz, bu sakatlığı yaşayıp dünyada en hızlı sahalara dönen futbolcu oldu.

Türkiye Kupasında oynanan Elazığspor maçında ayak bileği kırılıp çıkan Aydın, Galatasaray takımı ile toplu ve çift kale çalışmalarında yer alarak bir ilke imza attı.

Galatasaray Sağlık Kurulunun büyük bir başarısı ile Aydın 8 aydan önce bu sakatlıktan sahalara dönen ilk oyuncu olacak.

Aydın Yılmaz 5 ay 15 gün sonra Sağlık Kurulunun başarısı ve programı ile sahalara dönmüş oldu.

GALATASARAY antrenmanını Fenerbahçeli taraftarlarda izledi.

Sarı kırmızılı takımın Avusturya'daki akşam antrenmanını yoğun bir taraftar grubu takip etti.

Haberin Devamı

Galatasaray antrenmanını 2 Fenerbahçe formalı taraftarda ilgi ile sarı kırmızılılar arasında izledi

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

TELLES SCOLARI'Yİ ELEŞTİRDİ

Galatasaray'ın Brezilyalı sol beki Alex Telles, Scolari'yi eleştirdi ve "Felipe Melo Brezilya Milli takımında olmayı fazlası ile hak etmişti" dedi.

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Avusturya kampıda yaptığı basın toplantısında "Bu sezon şampiyonluğun çok büyük bir önemi var. Hepimiz bunun bilincinde ve farkındayız. Türkiye Kupası, Şampiyonlar Ligi ve şampiyonlukta çok önemli maçlarımız var. Bu şampiyonlığu kazanırsak 4.yıldızı takacağız" dedi.

'Bu sezon herkese daha iyi bir Telles izlettireceğim' diyen Brezilyalı "Fiziğim iyi olduğum zaman kapasitemi biliyorum. bLigin başlamasına daha zaman var. Ke hazır hale getireceğim ve herkese daha iyi bir Telles izlettireceğim" dedi.

"ALMANYA HAK ETTİ"

Dünya Kupasında Brezilya Milli takımının yarattığı hayal kırıklığı ile ilgili, "Brezilya bir futbol ülkesi. Beklenti çok yüksek. Kimse böyle bir sonuç beklemiyordu. Herkesi bu tablo Üzüntüye boğdu. Almanya ise hak ederek şampiyonluğu elde etti. Bende Dünya Kupasında oynamak isterdim.

Felipe Melo Dünya Kupasına gidemedi ama performansı ile bu Dünya kupasında olmayı ve Galatasaray'da yaptıkları ile milli takımda oynamayı fazlası ile haketmişti. Bir sonraki dünya kupasında olmak istiyorum" dedi

Haberin Devamı

Globosporte'nin yaptığı ankette Milli takımda görülmek isteyen futbolcular arasında yer alan Telles " Bu ankette beni mutlu etti ve şaşırttı. Şu anda önümde 4 sene var ve bir dahaki Dünya Kupasında yer almak istiyorum.
Kendimi kanıtlamak için önümde 4 yıl var" dedi

"PRANDELLI İLE İYİ İŞLER YAPACAĞIZ"

Prandelli hakkında da konuşan Telles, "Kendisi dünya çapında bir teknik adam. İtalya Milli Takımını çalıştırmış olması da bunun kanıtı. Bizi kısa sürede cesaretlendiren ve motive eden bir hoca. Prandelli ile iyi işler yapacağız.
Mancini defansa daha fazla ağırlık veriyordu. Ben ise hücumu seven, bindiren ve sürekli olarak orta yapmak isteyen bir oyuncuyum. Ancak mevkiim sol bek ise defansif yönlere de odaklanmalıyım. Mancini ile defansif noktalarımı geliştirdim. Hücumu seven bir anlayışım var. Sol bek defasnf yönlere odaklanmalı. Mancini'den olduğu gibi Prandelli'den de çok şey öğreneceğim" dedi

Haberin Devamı

Alacaklarının ödenmediği için G.Saray'dan ayrılıp kulübü FIFA'ya şikayet eden Hajrovic için Telles, " Herkesin kendi hayatı ve kararı. Onun verdiği karar beni ilgilendirmez. Galatasaray kulübü bana verdiği sözleri ilk günden itibaren tuttu. Bana çok iyi bir imkan sundu. Şampiyonlar liginde oynama fırsatı sundu. Hajrovic ile ilgili konuşmam doğru olmaz. Herkesin kararı kendisini bağlar" dedi.

Fenerbahçe'nin sol beki Caner ve 5+3 kuralı ile ilgili konuşan Telles " Caner'in iyi bir sol bek olduğunu düşünüyorum. Ancak futbol bir takım oyunu. Bende geçen yıl Brezilya'nın en iyi sol beki seçildim ama bunu Gremio takımının desteği ile başardım. Futbol takım oyunu. Bir takımın başarısı adına bütün takımın mücadele etmesi gerekir.

Haberin Devamı

Yabancı sınırı Federasyonun verdiği bir karardır ve herkesin saygı durması gerekir. Elbette yabancı sınırı serbest kalsa daha iyi. Ancak böyle bir karar almış ve uymalıyız. Herkes hazır olmalı ve yüzde 100'ünü vermesi gerekli" dedi.

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


G.SARAY'DAN SÜRPRİZ HAMLE


Yerli futbolculara yatırım kararı alan Galatasaray Kulübü, Yasin Öztekin'e talip oldu. Kayseri Erciyes Kulübünde forma giyen ve geçtiğimiz sezonlarda Trabzonspor forması da giyen Yasin Öztekin'i sarı kırmızılılar kadrosuna katmak için kulübü ile görüşmelere başladı.

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


AMRABAT: BELKİ FATİH HOCA BİZİM İÇİN BİR ŞEYLER YAPABİLİR

NORDİN Amrabat, 5+3 yabancı kuralı ile ilgili soru üzerine pası Türkiye Milli Takımlar Futbol Direktörü Fatih Terim'e attı.
Faslı futbolcu bu sınırlamanın rahatsız edici olduğunu belirtip, " Yabancı kuralı Türk futbolcular için çok güzel olabilir ama biz yabancılar için çok zor oluyor. Ve biz Türkiye'de futbol oynamak istiyoruz. Geçen sene konan bu kurallar hiç güzel değildi. Futbolcular oynamak istiyor ve kulüpte oynamak istiyor fakat kurallar nedeniyle oynatamıyor. Oynatamadığı halde para da ödüyor. Yabancı kuralı rekabeti artırma açısından çok önemli olabilir. Ancak bunu Fatih Terim'e sorabilirsiniz. O size yabancı kuralı için benden daha iyi bir cevap verir. O bu konuda benden daha bilgili. Kendisi büyük bir teknik direktör. Ve şu anda Milli takımın teknik direktörü ve bu konuda benden daha bilgili. Belki Fatih Hoca bizim için bir şeyler yapabilir.

Prandelli’nin gözüne gireceğini kaydeden Amrabat, “ Kendimi iyi hissediyorum. Süper Kupa maçına kadar yüzde 100 hazır olmak istiyoruz. Geçen yıl sadece 4 maçta oynamıştım. Bu sene G.Saray’da oynamak istiyorum ve bunun için çalışıyorum. Birçok teklif aldım ancak hepsine “ Galatasaray’da oynamak istiyorum” yanıtını verdim.
Çünkü benim Galatasaray’da yapacaklarım daha bitmedi. Göze girmek çok zordur. Hepimiz forma için savaşıyoruz. Prandelli yeni sezonda bana şans verir mi bilmiyorum ama bende herkes gibi kendimi göstermek istiyorum. Prandelli’nin güvenini kazanıp bütün maçlarda sahada olmak istiyorum” dedi.

AMRABAT'TAN İTALYAN ESPRİSİ

G.Saray’ın önce Mancini ardından Prandelli’yi göreve getirmesine ise espri ile yanıt veren Amrabat, “ Galatasaray İtalyanları ve bu ekolü çok seviyorum sanırım. Ama çalıştığımız hocalar hem Mancini hem de Prandelli çok büyük teknik adamlar. Neler başardıklarını geçmişlerine bakarak görebilirsiniz. İlk çalışmaların ardından gördük ki taktik olarak çok üst düzeyde Prandelli. İnşallah müsabakalarda da size bunu göstereceğiz.
Hajrovic’in gelmesi ile G.Saray’dan ayrıldığını ve Bosna Hersekli oyuncunun G.Saray’a yaptığının çok yanlış olduğunu dile getiren Amrabat , “ Ocak ayında Galatasaray’dan ayrılmak istemiyordum. Burada kalmak istiyordum. Bunu da söylemiştim. Ama Hajrovic geldikten sonra takıma girmek biraz daha zorlaşmıştı. Başkan Ünal Aysal benden 'kulübe yardımcı olur musun? Malaga'ya gidermisin? Orada iyi oynayıp kendini gösterdiğinde tekrar dönersin' dedi. Bende takım için kulüp için gittim. Ama Galatasaray'ı her zaman daha çok sevdim.
Hajrovic'in durumunu ben tam bilmiyorum. Ama güzel bir şey değil. O geldiğinde ben gitmek zorunda kalmıştım. Malaga'ya gittim ve 15 maç oynadım. La Liga'da herkes oynamak ister ancak ben burayı tercih ettim.” Dedi.

Amrabat, açıklamalarının devamında şunları söyledi;

Ben daha üç yıldır buradayım. Evliyim ve bir Türk kadınla da evlenemem:) beş sene geçtikten sonra neden olmasın. kısaca bunun için 2 sene daha beklemem gerekiyor. Türkiye'yi ben çok seviyorum. Türk vatandaşlığını da düşünürüm beş yıl sonrasında.

Galatasaray'ın bonservisim için ödediği büyük paralar bana baskı yapmıyor. Kazandığım paraya da bakabilirsiniz. Ben her yerde oynamak isterim. Herkes biliyor ki Galatasaray'da olmak için ben daha az para istedim. Benim için bir arada olmak çok büyük bir keyif. Burada kalmak istiyorum.

Biz 19 kere şampiyon olduk. Bu çok önemli bir şey. Bunu 20 yapmak bize düşer. Bizim için çok önemli başarı olur. Bunu başarmak için varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız. Dördüncü yıldızı takmak inşallah bize nasip olur. Bütün dünyaya Galatasaray'ın en büyük kulüp olduğunu gösterebiliriz. Biz Didier Drogba'yı futbolcu olarak özleyeceğiz ama kendisini ayrıca insani açıdan da özleyeceğiz. Çünkü kendisi çok iyi bir insandı. Takımı hep bir adarada tutuyordu. Ama bizim Burak Yılmaz, Umut Bulut'umuz da var.. Drogba yokken de Fatih Terim zamanında Burak ve Umut vardı. O dönemde çok iyi oynamışlardı.

Haberin Devamı

BİR SAKATLIK DAHA

FELİPE Melo kampa katıldı ve Avusturya'yı inletti. Brezilyalı yıldız dün akşam yapılan çalışmaya katıldı ve antrenmanda Galatasaray taraftarı Melo'ya sevgi gösterisinde bulundu.

Melo taraftarın tezahüratlarına asker selamı yaparak yanıt verdi. Melo'nun tatilde kilo aldığı ise dikkatlerden kaçmadı. Bu arada Galatasaray'ın akşam yaptığı çalışmada Emre Can Coşkun sol kasığından sakatlandı.
Önceki gün yapılan taktik idmanında Semih ve Yekta'nın sakatlanarak çalışmayı tamamlayamamıştı.

Bu akşam yapılan idmanda ise çift kale sırasında depar atarken kasığında ağrı hisseden Emre Can Coşkun yerde kaldı. Sol kasığından sakatlanan Emre Can çalışmayı tamamlayamadı ve tedavisine hemen başlandı


Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


MELO YOLA ÇIKTI? PEKİ MUSLERA NE ZAMAN GELECEK?

Felipe Melo da Avusturya kampına katılıyor. Amerika ve Brezilya tatilini tamamlayıp önceki gün babası ile birlikte İstanbul’a dönen Felipe Melo, Galatasaray’ın Avusturya’da yaptığı hazırlık kampına akşam saatlerinde dahil olacak. İstanbul’dan Salzburg’a hareket ederken Instagram hesabında Melo takipçileri ile, “Şimdi yolculuk vakti. İdmanlar başlar. Bu sezon bütün takım arkadaşlarıma ALLAH güç ve şans versin” mesajını paylaştı. Melo, Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Prandelli ile Fiorentina’da çalışmıştı. Dünya Kupasında mücadele eden kaleci Fernando Muslera’nın ise 21 Temmuz’da Avusturya’daki kampa katılacağı belirtildi.

AYDIN YILMAZ 6 AY SONRA TOPLA ÇALIŞMALARA BAŞLADI

AYDIN Yılmaz geri dönüyor…Geçtiğimiz yıl Ocak ayında ayak bileği kırılarak sezonu kapatan Aydın Yılmaz, Galatasaray takımı ile çalışmalara başladı. Fizik kondisyon ve güçlendirme çalışmaları sonrasında Aydın Yılmaz ilk kez uzun bir aradan sonra Galatasaray takımı ile toplu antrenman çalışmalarında yer aldı.

SEMİH VE YEKTA SEVİNCİ

GALATASARAY’da Semih ve Yekta sevinci…Salı günü yapılan antrenmanda sakatlık geçiren 2 futbolcu antrenmanda yer aldı. Koray Günter’in hamlesi ile idmanı yarıda bırakan Yekta ayağında özel bir bandajla antrenmana çıkarken Semih’İn belindeki sakatlığın önemli olmadığı belirtildi.GALATASARAY antrenmanında kahkaha sesleri de eksik olmadı. Futbolcuların neşesi yerinde olurken kaleci antrenörü Taffarel’in, Prandelli’nin iletişim sorumlusu Silvia’nın köpeği ile oynaması herkesi güldürdü. Brezilyalı hoca, Boxer cinsi köpekle idman sırasında oynayıp renkli görüntülere imza attı.

GENÇLER SEMİH KAYA'YA EMANET

Gençler Semih’e emanet…Cesare Prandelli, Avusturya kampına getirdiği genç oyuncuları, Galatasaray’ın alt yapısından yetişen Semih Kaya’ya emanet eti. PRandelli, çalışmalarda genç oyuncularla çok iyi bir iletişime sahip olan Semih’i aynı gruba vermeye dikkat ediyor. Ayrıca Prandelli, sabah çalışmasında genç futbolcular ile özel olarak görüştü.


Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


GALATASARAY ANTRENMANINDA

2 YILDIZ FUTBOLCU SAKATLANDI

Galataray antrenmanında kemik sesleri
Sarı kırmızılı takımın Avusturya’daki çalışması bir hayli sert geçti. Çift kale maç ve taktik çalışmasında sakatlanan Yekta Kurtuluş ile Semih Kaya idmanı tamamlayamadı. Koray Günter’in sert müdahalesi ile yerde kalan ve sağ ayağından sakatlanan Yekta’nın bilek bölümünde derin bir yara oluştu. Yekta antrenmanı yarıda bırakırken birkaç dakika sonra Semih Kaya belinden sakatlanıp çalışmayı tamamlayamadı. Koray'ın sert hamlesi ile çalışmayı yarıda bırakan Yekta'nın tedavisi saha kenarında yapılırken sert müdahalenin kemiğine gelmesi halinde kırabilecek şiddette olduğu kaydedildi. İki futbolcunun durumu da bu akşam yapılacak kontrollerin ardından belli olacak

OLCAN VE BURAK YILDIZLAŞTI

Çift kale maç sırasında ise 2 gol birden atan Olcan ve Burak Yılmaz öne çıktı. Özellikle Olcan Adın kanatlardaki etkili performansı ile dikkat çekti. İdmanı izleyen taraftarlar Burak Yılmaz’ın doğum gününü kutlayıp Prandelli ve futbolcular ile özçekim yaptı.


Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


PRANDELLİ, BURAK'A NE HEDİYE VERDİ

Prandelli’den Burak’a dokunulmazlık ödülü
PRANDELLİ’den Burak’a doğum günü jesti… Dün 29 yaşına basan Burak Yılmaz’a Teknik Direktör Cesare Prandelli, dokunulmazlık ödülü verdi. Sabah yapılan antrenmanda yardımcılarından Galatasaray’ın golcü yıldızı Burak Yılmaz’ın doğum günü olduğunu öğrenen Prandelli, idman sırasında “ Bugün Burak’ı herkes serbest bıraksın. Burak istediği gibi koşabilir. Bugün Burak’a kimse karışmasın” diyerek takıldı ve futbolcusuna dokunulmazlık hakkı verip herkesi güldürdü. Ardından Cesare Prandelli takımın en geç oyuncusu Birhan’ı da yanına çağırıp “ Takımın en küçüğü sensin. Sen Burak’a hediye alacaksın” diyerek doğum günü hediyesi seçimini de genç futbolcuya bıraktı.

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


Galatasaray'ın başarılı stoperi Semih Kaya'dan sağ duyu mesajı

Sarı kırmızılı takımın Avusturya kampında medya mensuplarının sorularını yanıtlayan Semih Kaya 4.yıldız yarışı hakkında önemli açıklamalara imza attı. Semih Kaya, Hürriyet'in " Bu sezon 4.yıldız yarışı yaşanacak ve her geçen gün Türk sporunda ortam daha da gerginleşiyor. Herkesin bu konuda endişesi hakim. Bu konuda neler söylemek istersin" sorusuna şu yanıtı verdi.

"Yüce Atatürk 'sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim' demiş. Derbilerde biz de hoşgörüyü temenni ediyoruz. Taraftarlarımızdan da ricamız budur. Yine Fenerbahçe ile maçlar oynayacağız. Ama birbirimize karşı sevecen olmalıyız. Artık Bir birimizi kırmamalıyız. Hak eden kimse inşallah dördüncü yıldızı o takar" dedi. Başarılı oyuncu yeni kontratı ile ilgili ise " Galatasaray kulübüyle bir sözleşme imzaladım. Yuvamda kaldığım için mutluyum. Sonuçta Galatasaray'ın alt yapısının yetiştirdiği çocuklarız. Sözleşme olmasa bile ben Galatasaray'a gönülden bağlıyım. Bu yılda İtalyan bir teknik heyet ile çalışıyoruz. Onlardan çok şey öğreneceğimizi biliyoruz. 23 yaşına geldim ve öğrenmeye hala çok açım. Genç kardeşlerimden dahi öğreneceklerim var" dedi.

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


Sabri Sarıoğlu'nun kadro dışı kalması ile alakalı ise Semih, " Sabri abi için söyleyecek bir şey yok. Sonuçta kendini Galatasaray'da kanıtlamış bir abimiz. O da bizim gibi alt yapıdan çıkmış bir abimiz. Takım olarak üzgünüz. Ama futbolun içinde böyle şeyler var. Eğer futbolcuysanız bunlara normal olarak bakmamız gerektiğini düşünüyorum. Yönetimimiz ve teknik heyetimiz böyle takdir etti. Bize konuşacak bir şey kalmadı dedi.

Semih, Prandelli için ise " Şu anda konuşmak için erken. Kaliteli biri olduğunu gördüm bir hafta içinde. Umarım bize çok şey katar ve onunla beraber dördüncü yıldızı beraber takarız" derken sözlerine şu şekilde devam etti ve " Gözüm için şunları söyleyebilirim. Ameliyat olmadan önce gözüm yüzde 50 görüyordu. Öyle mücadele ediyordum. O şekilde futbol oynuyordum. Sezon sonu milli takım kampı vardı. Sağolsun Fatih hocam ameliyat olmam gerektiğini söyledi bana. İzin verdi bana ameliyat oldum. Başarılı operasyon geçirdim. Şuan görmede yüzde 70'e vardım. Bu ilerki günlerde ilerleyecek tabii ki. Bir 10 gün daha kafa toplarına çıkmamam gerek. Doktorlarım beni bu konuda uyardılar.

Semih ile bilikte basın toplantısına katılan Emre Can ise, " Hocalarıma bize bu kampta yer verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Dördüncü yıldızı takacak olan takım yer almak ilk hedefim. Sakatlıksız güzel bir kamp diliyorum. Geçen sezon devre arasında iyi kamp dönemi geçirmiştim. Ama daha sonra görev alamamıştım. Hocalarımızın takdiri olarak değerlendiriyorum.Semih Kaya abim gerçekten bir abi gibi. Bizi hiç yanlız bırakmıyor. Sahadaki duruşunu çok seviyorum. Renk ayırt etmeden bütün insanların onu çok sevdiğini düşünüyorum. İnşallah onun yolunda ilerlerim" dedi.

Emre Tosun

Emre Tosun ise tecrübeli futbolcuların kendilerine çok yardım ettiğini dile getirip " Bizi buraya kadar çıkartan hocalarımıza çok teşekkür ederim. Kampın ilk günü gerçekten çok yorucu geçti. Bütün abilerim Selçuk İnan, Burak Yılmaz gibi ağabeylerimiz oturup kalkmamıza yardımcı oluyorlar.




Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


SİNAN BOLAT BİTTİ BİTİYOR

UFUK ve Aykut ile kontratlarını uzatmayan Galatasaray, Sinan Bolat ile anlaşmaya artık çok yakın... Sinan ile el sıkışan Galatasaray yönetimi, başarılı kalecinin bonservisini elinde bulunduran Porto Kulübü ile anlaşması halinde bu transfere resmiyet kazandıracak. Galatasaray 500 bin euro teklif etti ve olumlu dönüş bekliyor..

İLK İDMAN YAĞMUR ALTINDA

GALATASARAY ilk çalışmasını Avusturya’da yağmur altında yaptı. Sarı kırmızılılar, Prandelli yönetiminde 45 dakikalık düz koşu ile ilk antrenmanını tamamlarken idmanı Almanya ve çevre ülkelerden gelen 50’ye yakın gurbetçi taraftar da izledi. Takıma dün katılan Hakan Balta, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan da çalışmada yer alırken, özellikle Trabzonspor’dan transfer edilen Olcan Adın'a ise takım arkadaşları ile hemen pozitif iletişim kurdu.
Özellikle Burak ve Selçuk, Olcan’a yakın ilgi gösterirken, Prandelli de antrenman başlangıcında medya mensupları ile tanıştı.

GALATASARAY SALZBURG'DAKİ İLK İDMANINI YAPTI / ADEM KABAYEL'İN OBJEKTİFİNDEN



Emre Çolak ve Yekta kaydıraktan kaydı
Antrenman bitiminde ise Avusturya’da renkli görüntüler oluştu. Galatasaraylı futbolcular Emre Çolak ve Yekta Kurtuluş otel sahasında düz koşu yaptıktan sonra park alanında gördükleri kaydıraktan kayarak hem arkadaşlarını güldürdü, hem de renkli görüntülere imza attı.

GALATASARAY’A AVUSTURYA’DA V.I.P HİZMET

Yeni sezon kamp hazırlıkları için Avusturya’ya gelen Galatasaray’a VIP uygulama yapıldı. Teknik Direktör Cesare Prandelli yönetiminde yarım saat önce Avusturya’ya inen Galatasaray kafilesine pasaport kontrolü uygulanmadı. Galatasaraylı futbolcuları taşıyacak olan takım otobüsü özel izinle pist alanına kadar girdi. Ve Galatasaraylı oyuncular uçaktan direk olarak otobüse alındı. Sarı kırmızılı takımı Salzburg Havalimanına gelerek karşılamak isteyen taraftarlar ise Galatasaraylı futbolcuları yakından göremedi. Sarı-kırmızılı ekip Salzburg'dan, 10 gün boyunca kamp yapacağı, doğal güzellikleriyle ünlü ve hava koşulları nedeniyle birçok takımın tercih ettiği Windischgarsten bölgesine geçiyor. Galatasaray kafilesine Avusturya kampı yolculuğu öncesinde yeni transfer Olcan Adın ile birlikte Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Hakan Balta’da katıldı


Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


KAMP TAKVİMİ YENİDEN DEĞİŞTİ

Galatasaray Macaristan yolcusu

Prandelli'nin isteği ile 3 gün rotarlı start alan Galatasaray kampı yeniden uzadı. 24 Temmuz'da sona erecek olan kamp takvimi yeniden değişti. Bayer Leverkusen ve LASK Linz ile oynanacak olan hazırlık maçı Galatasaray kulübü tarafından iptal edildi. Sarı kırmızılı takım 23 Temmuz'da oynayacağı Rapid Wien maçından sonra Viyana'dan Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye gidecek ve 27 Temmuz'da Holmed kulübü ile hazırlık maçı yapıp bayramın 1.günü İstanbul'a dönecek.

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray
ALİ NACİ KÜÇÜK'ÜN ESKİ YAZILARI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!