Bozkurt: Aaa ben de farkında değildim

Güncelleme Tarihi:

Bozkurt: Aaa ben de farkında değildim
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2014 17:46

Ankara Milli Eğitim Müdürü Erol Bozkurt’un makamında öğrencileri kabul etti. Bu sırada duvardaki Atatürk portresinde ilginç bir ayrıntı dikkat çekti. Bozkurt bu detay için “Farkında değildim” dedi.

Haberin Devamı

Ankara Milli Eğitim Müdürü Erol Bozkurt, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde, öğrencileri makamında kabul etti. Bu sırada duvardaki Atatürk portresi dikkat çekti. Orijinalinde Atatürk’ün elinde sigara olan fotoğrafın, rötuşlanarak sigarasız hale getirildiği görüldü.

Bu detayın sorulması üzerine Erol Bozkurt, “Aaa öyle mi. Ben göreve başlayalı 1 ay oldu. Geldiğimde portre duvardaydı. Orijinalinin nasıl olduğunu bilmiyordum” dedi ve sözlerine şöyle devam etti:

Çocukların sigaradan uzak durmaları, bu alışkanlığı edinmemeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Keşke dünyamızdan tümüyle çıkarabilsek. Hayatımızda hiç olmasa. Ben hiç sigara içmeyen biri olarak, birçok hastalığın ana nedeni olan sigaradan çocuklarımızı uzak tutmak için öncelikle anne ve babalara sesleniyorum: Siz içmeyin ki onlar da içmesinler.

Bozkurt: Aaa ben de farkında değildim

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!