Beşiktaşlı futbolculara para cezası

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşlı futbolculara para cezası
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2014 16:24

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Gökhan Töre olayında mekanda olan 7 futbolcuya para cezası vereceklerini açıkladı...

Haberin Devamı

Beşiktaş Yönetimi, Fenerbahçe derbisinden sonra bir gece kulübünde eğlenen ve silahlı saldırıya uğrayan Gökhan Töre ile bu mekanda bulunan Almeida, Fernandes, Motta, Dany, Kerim Frei ve Veli'ye eşit miktarda para cezası verme kararı aldı.

Siyah-Beyazlı yöneticiler ayrım yapmadan her futbolcuya aynı para cezasını vereceklerini belirttiler. Rakam henüz açıklanmazken, profesyonel bir çalışan ile de yolların ayrılacağı öğrenildi.,

AHMET NUR ÇEBİ'DEN AÇIKLAMALAR

Beşiktaş ikinci başkan Ahmet Nur Çebi yaşanan olayın üzücü olduğunu belirtti ve silahlı saldırı olayının Gökhan Töre'nin transferini etkilemeyeceğini söyledi.

Futbolculara verilen para cezasının kulübün disiplin talimatnamesine göre netleşeceğini dile getiren Çebi, profesyonel futbolcuların ertesi gün antrenman varken, o saatte dışarıda olmalarını doğru bulmadıklarını sözlerine ekledi.

Slaven Bilic'in yaptığı "onların her zaman arkasındayız" açıklamasını da değerlendiren Çebi, ''Kulüp olarak biz de onların arkasındayız ama bu kulübün disiplin talimatnamesini kimse yok sayamaz'' dedi.

Ahmet Nur Çebi, Rubin Kazan kulübünden kiralanan ve sezon sonunda bonservisi alınması hedeflenen Gökhan Töre'yle ilgili olarak da "Gökhan'la ilgili transfer stratejimizde bir değişiklik olmayacak" diye konuştu.

Çebi; Gökhan Töre'nin bonservisini alma konusundaki düşüncelerinin değişmediğini belirterek; "Bazen bir musibet bin nasihattan iyidir. Futbolcularımız bu durumdan ders çıkartacaklardır" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!