9 yaşında arkadaşı için saçlarını kazıttı

Güncelleme Tarihi:

9 yaşında arkadaşı için saçlarını kazıttı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2014 00:00

ABD arkadaşına destek için saçlarını kazıtan 9 yaşındaki kızın okuldan uzaklaştırma almasını konuşuyor. Okul yönetimi tepkiler sonucunda kararını geri çekti ancak küçük kızın okuldan uzaklaştırılmasının sebebi saçların kazıtılmış halinin okul giyim kuşamına uymuyor olması.

Haberin Devamı

Delaney Clements yakalandığı kanser hastalığı sonucunda, 11 yaşında kemoterapiden saçlarını kaybetti. Her sokağa çıktığında insanların ona baktığını söylüyor ve buna çok üzülüyordu. Ancak Clements, belki de çok şanslı hastalardan biriydi çünkü kendisini yalnız bırakmamak için 9 yaşında saçlarını kökünden kazıtma kararı verecek kadar duyarlı bir arkadaşa sahipti.

ARKADAŞI İÇİN SAÇLARINI KAZITTI / Foto Galeri

Kamyrn'ın kararı onu çok mutlu etti ve katıldığı bir televizyon programında şunları söyledi "İnsanlar bana oğlan çocuğu diyordu, rahatsız edici gözlerle bakıyorlardı. Ancak birinin benim yanımda olduğunu bilmek bana çok iyi geldi."

OKULDAN ATILMASI BÜYÜK TEPKİ GÖRDÜ

Okulun küçük kızı uzaklaştırma kararı üzerine Kamyrn'ın annesi sosyal medyada hemen bir kampanya başlattı. Kampanya ses getirince okul kararından derhal geri döndü. Kanser hastası Delaney'in annesi Wendy Campbell, bu kadar küçük yaşta böyle cesur bir karar alan Kamyrn'ın bu hareketinin kendisini de çok etkilediğini söyledi.

Haberin Devamı

9 yaşında arkadaşı için saçlarını kazıttı


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!