Barış Güler ve Reza Zarrab imza attı

Güncelleme Tarihi:

Barış Güler ve Reza Zarrab imza attı
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2014 15:50

28 Şubat'ta tutuklu bulundukları Cezaevi'nden 'Adli kontrol tedbiri' uygulanarak serbest bırakılan Reza Zarrab ve Barış Güler, polis karşısına çıkarak imza attı

Haberin Devamı

KORUMALARIYLA GELDİ

Reza Zarrab'ı taşıyan otomobil polis merkezinin bahçesine kadar giriyor. Otomatik demir kapının kapanmasının ardından kamerayı farkeden korumalar Zarrab'ın görüntüsünün kaydedilmesini engellemek için vücutlarını perde olarak kullanıyor. "17 aralık yolsuzluk ve rüşvet " soruşturması şüphelisi Reza Zarrab korumalarının tedbir almasının ardından aracından iniyor. Zarrab'ı bu sırada gözle görmek bile güçleşiyor. Zarrab'ı bugün polis merkezine getiren neden, mahkemenin serbest bırakma koşulu olan "adli kontrol".

5 DAKİKA KALDI, ÇIKIŞTA KORUMALAR YİNE ENGEL OLMAYA ÇALIŞTI

5 dakika polis merkezinde kalan Reza Zarrab imza atarak, varlığını, kaçmadığını ispat ediyor ve polis merkezinden çıkıyor.

28 ŞUBAT'TAN SONRAKİ SARRAF'IN İLK GÖRÜNTÜSÜ

Zarrab'ın en net görüntüsü de bu sırada kaydediliyor. Görüntülerin kaydedilmesinden kısa süre önce korumalar doğan haber ajansı kamerasına yöneliyor ve görüntü kaydetmesini engellemek için elinden geleni yapıyor. Sarraf'ı taşıyan otomobil polis merkezinden çıkarken korumaların ısrarlı engellemeleri devam ediyor.

Haberin Devamı

Barış Güler ve Reza Zarrab imza attı

BARIŞ GÜLER YÜRÜYEREK GELDİ, YÜRÜYEREK ÇIKTI

17 Aralık Soruşturmasının bir başka şüphelisi, " adli kontrol" koşuluyla cezaevinden salıverilen eski İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu Barış Güler de imza için bir başka polis merkezine gitti bugün. Güler, polis merkezine avukatı olduğu öğrenilen Rabiha Derya ile geldi; Sarraf'tan bir kaç dakika daha fazla, 12 dakika içerde kaldıktan sonra polis merkezinden çıktı. Çıkışta avukatı da kendisine eşlik ediyordu ancak bir kaç metre geriden yürümeyi tercih etti. O sırada da Doğan Haber Ajansı kamerası kayıttaydı. Güler, polis merkezine geldiği gibi yaya olarak çıktı ve caddede yürüyenlerin arasına karıştı.

Barış Güler ve Reza Zarrab imza attı


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!