Hollande-Gayet aşkı kısa mesajlarla sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Hollande-Gayet aşkı kısa mesajlarla sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2014 14:38

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, motosikleti ile geceleri gizlice buluştuğu sevgilisi Julie Gayet ile birlikte görünmese de ilişkilerinin SMS mesajları ve telefon görüşmeleriyle devam ettiği ortaya çıktı. Paris Match dergisi, 'Hollande ve Gayet çılgın bir aşk yaşıyor ama SMS üzerinden' diye yazdı.

Haberin Devamı

Gizli aşkı magazin sayfalarına düşünce zor anlar yaşayan Hollande, sinema oyuncusu Julie Gayet ile ilişkisini resmileştirmese de ilişkileri bütün hızıyla sürüyor.

Paris Match, "komik bir durum" diye anlattığı Hollande-Gayet ilişkisi hakkında, “Birlikte görünmeseler de aralarında çılgın bir aşk devam ediyor. Her ikisi de sürekli SMS ve telefon görüşmeleri ile aşklarını sürdürüyorlar. Son derece ketum olsalar da, büyük bir aşk yaşıyorlar" ifadesini kullandı.

Hollande’ın eski sevgilisi Valerie Trierweiler’i kızdırmamak için böyle davrandığı iddialarına ise Gayet’nin yakınları, "Kesinlikle hayır. Julie, bu olayda kesinlikle kendisini sorumlu ya da suçlu hissetmiyor. Çünkü Hollande’ın Trierweiler ile ilişkisi çoktan bitmişti" diyor.

İKİ SEVGİLİYE İKİ FIRST LADY'DEN DESTEK
Bu arada, eski first lady’lerden Jacques Chirac’ın eşi Bernadette Chirac, Valerie Trierweiler’e destek mektubu yazarken, eski first lady Carla Bruni Sarkozy de Julie Gayet’ye mektup yazdı. Paris Match’a göre, sanatçı olarak Gayet’yi desteklediğini dile getiren Carla Bruni, meslektaşına Elysee’deki tecrübelerine dayanarak bazı öğütler vermeyi de ihmal etmedi.

Haberin Devamı

Hollande-Gayet aşkı kısa mesajlarla sürüyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!