Fikret Orman: Fernandes ile koptu

Güncelleme Tarihi:

Fikret Orman: Fernandes ile koptu
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2014 14:21

8 Mart Kadınlar Günü sebebiyle Beşiktaşlı kadın sporcularla bıuluşan Başkan Fikret Orman daha sonra basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Özellikle transferleri arap saçına dönen Almeida ve Fernandes konusunda Orman çarpıcı yorumlar da bulundu.

Haberin Devamı

8 Mart Kadınlar Günü sebebiyle Beşiktaşlı kadın sporcularla bıuluşan Başkan Fikret Orman, Manuel Fernandes’le ipler tamamen koptu. Onun kalmasına sıcak bakmıyorum. Almeida ise 1 sene oynayıp gidecek gibi duruyordu ama buraya alıştı. Anlaşmak için olumlu adımlar atıyor” dedi. Beşiktaş'ın şampiyonluk şansının olduğunun altını da çizen başkan Orman, "Eskişehir maçından sonra yine yarış içinde yerimizi alıp, son noktaya kadar gideceğiz. Ben şampiyon olacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Federasyonun dün Kulüpler Birliği tarafından çok tartışılan yabancı kararını da değinen Orman, “Biz bütün planlamalarımızı 8 yabancıya göre yaptık. Alınan 5 artı 0 artı 3 yabancı kararına hazır durumdayız. Kulüpler Birliği’nde konuşan 6 artı 2 kararını destekleriz ama tribünde 3 oyuncunun yedek kulübesinde yer almasını daha mantıklı görüyoruz” diye konuştu.

MAÇ BAŞLAYINCA KURAL DEĞİŞMEZ

Beşiktaş’ın her zaman uyumlu bir kulüp olduğunu söyleyen başkan Orman, “Maç başlayınca kurallar değişmez. 8’in üzerindeki tüm yabancı sayılarının karşısındayız” ifadesini kullandı. Kural konduğundan bu yana yerli ve milli oyunculara yatırım yaptıklarını söyleyen Beşiktaş Başkanı şunları söyledi:

“Biz iki senedir yerli ve milli olmuş oyunculara yatırım yapıyoruz. Bunun sebebi 5 artı 3, 6 artı 2 gibi sınırlamalar yüzünden. Rakiplerimiz ise kural değişecekmiş gibi birçok kontrat yaptılar. Bunu yapmayı biz de biliyoruz ama yapmadık. Kurallar uymak için olduğundan dolayı bu şekilde devam edeceğiz. Kural konulduğu için biz yerli oyunculara bu yatırım yaptık. İlhan Abimiz (Cavcav) bazı konularda kırılmış. Onunla da paylaştım 6 artı 2 için onunla konuşuruz.”

STADI 30 AĞUSTOS’A YETİŞTİRECEĞİZ

STADI 30 Ağustos’a yetiştirmeye çalışıyoruz. Bu bizim bitirme tarihimiz. Çok teknolojik bir stat. Bu aydan itibaren 500-500 çalışanımız var. Sarkıcağını pek tahmin etmiyorum. Beşiktaş inşallah yeni stadına şampiyon kadrosuyla çıkacağı bir stada kavuşacak.

Taraftarlarımız statta simgesel olarak gönüllü çalışma isteği iş kazası ve kurallar gereği mümkün değil. Ama bunlar güzel temenniler, ama artık harç karmak falan kalmadı sağ olsun var olsunlar. Mayıs sonu kombine satışına başlayacağız benim isteğim kombine alsınlar

DİŞİ KARTALLARA TEBRİK

CHALLENGE Kupası’nda finale yükselen Beşiktaş Kadın Voleybol Takımını’da tebrik eden Fikret Orman şöyle devam etti:

!Altyapılarla birlikte 100’ü aşkın sporumuz var. Filede Challenge Kupası’nda kızlarımız final oyayacak. Basketbolda kızlarımızı da play off için tebrik ediyorum. Beşiktaş Toplumsal olaylara duyarlı bir kulüptür. Dünya Kadınlar Günü etkinliği çerçevesince Hürriyet’in Aile içiı şiddete karşı etkinliğine de yaklaşık 100 biletle destek verdik. Bu vesileyle tüm kadınların ‘Kadınlar Günü’nü kutluyorum.

Voleybol finali için çok heyecanlıyım. Moskova’daki finalin ilk ayağına özel uçak kaldırıyoruz, Camiamızdan gelmek isteyenlerle birlikte ben de Moskova’da olacağım. İnşallah oradan iyi bir skorla gelip İstanbul’da kupayı kaldırmak istiyoruz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!