Taraftarını utandıran kulüp

Güncelleme Tarihi:

Taraftarını utandıran kulüp
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2014 21:02

İngiltere 1.Lig ekiplerinden Wolverhampton Kulübü, bir taraftarın tepkisine verdiği cevapla büyük dikkat çekti.

Haberin Devamı

Richard Jon Gough adlı Wolves taraftarı, tuttuğu takımın resmi tişörtünü satın aldı ancak gelen tişört hatalıydı ve kulübün arması ters duruyordu. Bu durumu Twiter üzerinden kulüple paylaşan Gough, "Tişörtümü şimdi teslim aldım. Hatayı görebilirsiniz. Şu anda 12 sterline satılmasının nedeni bu. Lanet!" ifadelerini kullandı.

Ancak bu mesaj üzerine Wolverhampton Kulübü'nden oldukça ilginç bir cevap geldi. Kulübün resmi hesabından, "Bizim özrümüzü kabul edin ve ekteki mektuba bakın" ifadeleriyle taraftardan özür dilendi. Ancak asıl farklılık ekteki mektuptaydı.

Taraftarını utandıran kulüp

Kulübün pazarlama ve İletişim Müdürü Matt Grayson tarafından yazılan mektup tıpkı taraftara gönderilen tişört gibi ters bir şekilde kaleme alındı. Hatalı ürün alan taraftardan özür dilenirken, 15 Mart'taki Shrewsbury maçına davet edildi.

Haberin Devamı

Gough, kendisine gelen tişört gibi ters mektubu da Twitter hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Wolves taraftarları ise kulübün cevabını çok beğenirken, pek çok taraftar "işte sonsuza dek bu kulübü tutacak olmamızın tek sebebi" şeklinde görüş bildirdi.

Taraftarını utandıran kulüp

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!