Mahkemeye gidelim

Buradan sesleniyorum, yarın bir gün benim başıma bir şey gelirse bunun tek sorumlusu Aziz Yıldırım olacaktır. Beni kim korur? Önce Allah, sonra herhalde Türkiye Cumhuriyeti Devleti.

YİNE bir olay... Yine basın mensupları var... Ve maalesef olayın içinde yine Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım var. Maraton programında biz bu olayları işliyoruz. Şansal Büyüka ile beraber konuşuyoruz. Olay, kulübün güvenlik görevlileriyle Lig TV muhabiri Yılmaz Dirim ve kameraman arasında geçiyor. Tartaklanıyorlar, o sırada devreye Aziz Yıldırım giriyor. ‘.... ulan. Yıkıl karşımdan’ diyor. Biz de bunun Fenerbahçe Kulübü Başkanı’na yakışmadığını söylüyoruz...

Ağır cümleler var

Fenerbahçe Kulübü bildiri yayınlıyor. Şansal’ı ve özellikle beni Fenerbahçe seyircisine hedef gösteren bir açıklama yapılıyor. Arada ağır cümleler var. Şereften ve haysiyetten bahsediliyor. Uzun açıklama reyting uğruna her şey yaptığımız ile devam ediyor.

Şimdi tersten başlayalım... Şu anda Maraton Digitürk’te.. Digitürk ise reyting ölçümlerine dahil değil. Şeref haysiyet derseniz, bu konuda Şansal da ben de herkes kadar iddialıyızdır. Tabii bu olayın içinde şahitler de var. Yarın bu olayın özellikle mahkemeye taşınmasını isterim. Aziz Yıldırım’ın çok yakınındaki bir arkadaşına (İsmi bende saklı. Günler geçtikçe bu olayı inkar eder mi bilemiyorum) ‘Ben küfür etmedim, sadece ..... ulan dedim’ diyor. Sonra da ‘Küfür ettim mi hatırlamıyorum’ diye devam ediyor. Bunların üzerine Yıldırım beni seyirci ile karşı karşıya bırakıp hedef gösteriyor.

Buradan sesleniyorum, yarın bir gün benim başıma bir şey gelirse, bunun tek sorumlusu Aziz Yıldırım olacaktır. Beni kim korur? Önce Allah, sonra herhalde Türkiye Cumhuriyeti Devleti.

Sevgili okuyucular, işin daha başka boyutları da var. Bunları ilk defa duyacaksınız.

Fenerbahçe Stadı’nda Digitürk ile TRT elemanları beraber çalışıyorlar. TRT grubu Malatyasporlu Mert ile söyleşi yaparken, bu korumalar gelip, TRT kameramanını sırtından çekerek yere vuruyor. Kamera bir tarafa, çocuk bir tarafa gidiyor. Bu görüntüler bizim elimizde var. İsteyene veririz. TRT’den ses yok mu? Aloo, bir şey mi dediniz? Yoksa TRT’den ses mi, tık mı bekliyorsunuz?

Soyunma odası

Aziz Yıldırım
’ın Fenerbahçe Kulübü Başkanı olmasında Show TV’nin bayağı bir etkisi var. Bu benim şahsi fikrim. Kendisi ‘Hayır yok’ diyebilir. Yıllardır Maraton programlarında Aziz Yıldırım’ın lehine çok konuşulmuştur. İyi yaparsa muhakkak iyi konuşulur. Ama hata yaparsa da bu da işlenir. Zaten bunu yapmasaydık, Maraton, Maraton olmazdı. Mesela, Aziz Yıldırım ‘Ben teknik direktörün işine hiç karışmam. Soyunma odasının yolunu bilmem’ derdi. Ama bir maçın devre arasında Maraton kameraları Yıldırım’ın kendi soyunma odasına teknik direktörden önce girdiğini görüntüledi. Zaten o günden sonra da Şansal ile araları açıldı.

Keyif alırım

Eğer Şansal o gün Yıldırım’ın o görüntülerini yayında göstermeseydi, yarın aynı kameraman Beşiktaş veya Galatasaray Başkanı’nı çektiğinde Şansal da gösterdiğinde ona demez miydi, ‘Ne o Şansal ağabey. Aziz Yıldırım arkadaşın, göstermiyorsun, kıyak yapıyorsun. Ama diğer iki başkanı gösteriyorsun..’ Soruyorum size o zaman maraton maraton olur muydu.

Burada bir şey var. Aziz Yıldırım ne yaptığını iyi biliyor. Ne yapmadığını da. Ben onun yerinde olsam, hem bizden, hem de özellikle o muhabir arkadaş Yılmaz Dirim’den özür dilerim.

Haa, öbür yolu seçer de mahkemeye verirse de, bu işten keyif alırım. Çünkü ikisinden birini yapmaya mecbur. Muhakkak ki en doğru olan kararı yine kendisi verecektir.

* NOT: Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü Başkanı. Her seferinde, gazetecileri suçlayarak, ‘Yazdığınız haberin altına isminizi koyun’ dersin. Ben küfür olayında sana konuşuyorum. Sen niye resmi internet sitesindeki yazının altına kendi adını değil de, yönetimin adını koyduruyorsun? Çünkü o siteye senin bilgin olmadan, tek kelime yorum yapılmaz.
Yazarın Tüm Yazıları