Tekme atmayan oyuncu seç

Sevgili Ersun, kavga eden ama tekme atmayan, mücadele eden ama rakibine tekme atmayan, topa giren ama rakibine tekme atmayan oyunculardan kurulu, biraz da Türk insanı için oynayan futbolcuları seç.

İyi mi oynadık... Hayır...

Organize olaylar

Ama iyi mücadele ettik. Yunanistan nasıldı? çok kötüydü. Böyle bir takımı Atina’da yener miydik, yenerdik. Ama o Trabzon’daki organize olaylar hem Türk insanını, hem takımı kesin yaralamış. Dün akşam görev alan oyuncuların çoğu bu yükün altında ezildiler. O Trabzon’daki olayları, organize eden insanları maalesef biz daha hala açıklayamadık...

Bakınız, sahada futbolu yazacakken, nelerden bahsediyoruz. Kolay değil, çünkü hakikaten Türk futbolu çok temizlenmesi, hatta kurutulması gereken bir bataklık...

Gürcistan maçını Trabzon’a alıp oynatan, sonra da bunun kaymağını yemek isteyen zihniyetin maalesef günahını Türk insanı çekiyor...

Dün gece son Avrupa Şampiyonu ile, iki yıl önceki dünya ikinci oynadı. Ne Yunanistan oynadığı futbol ile Avrupa Şampiyonluğunu haketmişti, ne de biz dün üçüncülüğünü.

Faydalanamadık

Bizim takımda hala tacı rakibe atan oyuncular var. (Hani bu taç ayakla atılsa neyse. Elle atılıyor...) Yunan takımının duran toplardaki hava hakimiyeti iyiydi. Ama Servet ile İbrahim bu kulvarda iyi mücadele ettiler. Yalnız hücumda hep kısa boylu oyuncularımız vardı. Rakip takımın defansında da uzunlar ve ağır oyuncular. Bundan yeterince faydalanamadık. İki önemli pozizyondan ilkinde Deniz acemi hareket etti. İkincisinde ise Serhat Akın takımında yaptığı gibi bencillik yaptı.

Penaltıyı çalsa

Rüştü
’nün maç eksikliği net olarak gözüküyor. İki önemli zamanlama hatası yaptı. 16. dakikadaki zamanlama hatasından hakem Anders Frisk penaltıyı çalsa, kimse birşey diyemezdi.

Hakem maçı çok hatayla idare etti. Zaten bu hakemin, idare ettiği bizim kulüp ve milli maçlarımızda hakkımız kesin yenmez...!

Emre iyi bir oyuncu. Bu tip maçları tek başına çevirebilecek bir adam. Ama kafasında küçük hesaplar olmayıp, kendini yere atmadığı, ayakta kaldığı müddetçe.. Dün geceki Emre kasetten kendini seyretsin bakalım. G.Saray’daki Emre’nin yüzde kaçı dün akşam Atina’daydı.
Yazarın Tüm Yazıları