İşte mutluluk bu

Pozitif Tanıtım ve İKSV işbirliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen Rock’n Coke Festivali, Hezarfen Havaalanı’nda rock müzik tutkunlarına renkli günler yaşattı.

Cumartesi öğle saatlerinde Ana Sahne’de sırasıyla Kargo, Kurban, Athena, Erkin Koray, Ash, MFÖ ve Iggy&The Stooges ve Spiritualized sahneye çıktı. Geçen sene 40 bin olan izleyici sayısının bu sene 50 bine ulaştığı festival, tam bir karnaval havasında geçti. MFÖ bir saate yakın süre sahnede kalırken, izleyiciler arasında bulunan Biricik Suden de eşi Mazhar Alanson’u keyifle izledi. Grup daha sonra sahneyi Iggy Pop&The Stoges’a bıraktı. Sahneye sarı perukla çıkan ve 57 yaşındaki Iggy Pop’ın hayranı olduğunu haykıran Alanson, eşiyle en ön sıradan izledi dünyaca ünlü sanatçıyı.

Balayı Cunda’da

Galatasaray Lisesi’nden mezun olduktan sonra öğrenimine Brüksel’de devam eden Umut Yamaner, orada tanıştığı eşi Maria Hanım’la birkaç ay önce Finlandiya’da evlenmişti. Yamaner çifti, önceki akşam da buradaki dostları için bir davet verdi. İstanbul Arkeoloji Müzesi bahçesinde düzenlenen davete yaklaşık 300 konuk katıldı. Kokteylle başlayan akşam, Yamanerler’in tanışmalarından bugüne kadarki birlikteliklerinin anlatıldığı kısa bir barkovizyon gösterimiyle renklendi. Ardından çift ilk danslarını yaptı. Ferhat Göçer’in sahneye çıktığı davette, konuklar geç vakitlere kadar eğlendi. Umut-Maria Yamaner düğünün ertesi günü balayı için Cunda Adası’nın yolunu tutarken, organizasyona imza atan VİP organizasyon şirketinin satış koordinatörü Zuhal Gündüz, o akşam her şeyin eksiksiz olması için çok uğraştıklarını ifade etti.

Bir örnek çift

THY eski Genel Müdürü Tezcan Yaramancı ile eşi Mihrinur Hanım, Göcek tatillerini bitirip sonunda İstanbul’a döndü. Ve çift gelir gelmez de Arkeoloji Müzesi bahçesindeki Umut-Maria Yamaner çiftinin düğün davetine katıldı. Tezcan-Mihrinur Yaramancı, o akşam trendleri yakından takip ettiklerini de kanıtladı. Demet Şener ile İbrahim Kutluay’ın öncülüğünü yaptığı bir örnek giyinen çift modasına uymuşlardı. Tezcan Bey’in beyaz ceketi, Mihrinur Hanım’ın beyaz elbisesi ile uyum içindeydi.

Zincir haline geliyor

Galatasaray’ın ikinci başkanı Turgay Kıran, ortağı Deniz Anapa ile sahibi oldukları La Maison Hotel’i zincir haline getireceklerini açıkladı. Kıran ve Anapa, İzmir, Bodrum, Çeşme, Marmaris, Göcek, Trabzon, Ankara, Diyarbakır ve Adana gibi illere La Maison Butik Oteller açmak üzere kolları sıvadı. Bu arada biraz da futbol haberi verelim; 100. kuruluş yıldönümünde şampiyonluk yaşamak istediklerini söyleyen Turgay Bey, teknik direktör Hagi’yi gönderecekleri söylentilerini yalanlıyor.

Kira mağduru

Şebnem Çapa, bu yaz Bodrum-Göltürkbükü’ndeki Tampa Beach içinde açtığı butiği, kış aylarında Nişantaşı’na taşımayı düşünüyordu. Ancak duyduğum kadarıyla evdeki hesap Nişantaşı’na uymamış! Bir aydır bu semtte butiği için uygun mağaza arayan Şebnem Hanım, kiralar astronomik olduğu için planlarını değiştirmiş ve Cihangir’deki evinin bir odasını bu işe tahsis etmeye karar vermiş. Bu işe en çok da yüksek kiralar ödemek zorunda kalmayacağı için eşi Celal Çapa sevinmiş.

Kitap kurdu

Kültür ve Turizm eski Bakanı Fikri Sağlar da şu sıralar Bodrum tatilcileri arasında... Göltürkbükü’ndeki Divan Palmira’nın iskelesinde KELEBEK’in objektifine takılan Sağlar, gün boyu elinden kitabını düşürmüyor. Söylenenlere göre tatil başından beri çok sayıda kitabı hatmedip yenilerine başlamış Fikri Bey...

Sette doğum günü

‘Bir Dilim Aşk’ adlı dizide bir pastacıyı canlandıran Berna Laçin, 34. doğum gününü sette kutladı. Mumları üflemeden önce dilekte bulunan oyuncu, ardından arkadaşlarına pasta servisi yaptı. Mustafa Uğurlu, Esra Akkaya, Aliye Uzunatağan ve yönetmen Yüksel Aksu başta olmak üzere tüm ekibin katıldığı parti, aynı zamanda 15 yıldır oyunculuk yapan Laçin’in sette kutladığı ilk doğum günü oldu.

50 bin dolar verdi

Deniz tutkunu Ahmet Bayer, birkaç hafta önce kendisine yeni bir tekne aldı. Tekneye 50 bin dolar ödediğini duyduğum Bayer, sahibi olduğu Club Flipper’ın bulunduğu Yalıkavak’taki koydan Göltürkbükü sahillerine artık son model bu sürat teknesiyle gidiyor.

Dayanamamış

Siren Ertan ile sevgilisi Gökhan Çarmıklı, Fransız Riviera’sını kapsayan tatillerini bitirip İstanbul’a döndü. Geçtiğimiz akşam Ortaköy’deki Anjelique’te rastladığım çift, son derece dinlenmiş görünüyordu. Ama geçirdiği rahatsızlık yüzünden sigarayı bırakan Gökhan Çarmıklı’nın yeniden sigaraya başladığı da dikkatimden kaçmadı. Umarım eskisi gibi günde bir pakete çıkarmaz!

Terlikler elde

Ajda Pekkan’ın sevgilisi petrolcü işadamı Okan Tapan, Göltürkbükü’ndeki Havana Beach’e geldi geçtiğimiz haftasonu. Yanında sevgilisi Ajda Pekkan yoktu. Terliklerini eline alıp iskelede bir süre yürüyen, daha sonra Süper Star’ın kız kardeşi Semiramis Pekkan’la sohbet eden Tapan, günü Club Flipper’ın sahibi Ahmet Bayer’le saatlerce iş konuşarak noktaladı.

Hamili kart yakınımdır!

Çiğdem Kayalı ile Tarkan Malkoç, iki aydır birlikte... Sevgililer hafta arası İstanbul’dalar, haftasonları ise Bodrum’a uçuyorlar. Bodrum günlerini de Çiğdem Kayalı’nın eniştesi Celal Çapa’nın ortağı olduğu Tampa’da geçiriyorlar genellikle... Duyduğuma göre Tarkan Malkoç’un burada ödediği hesaplarda ciddi indirimler yapılıyormuş. Baldızı Çiğdem Kayalı’nın sevgilisine bu indirimi yapmasını, ortağı Emre Ergani’den Celal Bey rica etmiş.

Arto yaraları deşti

Geçen gece Reina’da gördüğüm Ebru Destan ve Demet Akalın, daha sonra Arto’nun program yaptığı Şamata’ya geçti. Ancak gittiklerine gideceklerine pişman oldu iki arkadaş... Önce müşterilere dönüp ‘Ebru’yla Özcan Deniz birbirine yakışmıyordu değil mi’ diye soran ve onlardan ‘Yakışmıyorlardı’ yanıtı alan şarkıcı, daha sonra Akalın’ı gözüne kestirdi.’Güzel kızsın, niye sevgilin yok? Ama yakında bir basketçi ya da futbolcuyla görürüm seni’ diyen Arto’nun sözlerine İbrahim Kutluay’ın eski sevgilisi Demet Akalın’dan yanıt gelmedi. Arto ve Akalın daha sonra birlikte ‘Utanıyorum’ adlı şarkıyı seslendirdi.

12 ay bronz

Eşi Sinan Gürsoy İstanbul’da işlerinin başında kaldığı için, Esra Gürsoy Bodrum tatiline tek başına devam ediyor. Kendi evlerinde kalan Esra Hanım, gündüzleri genellikle Havana Beach’te oluyor. Bu arada istediği kadar bronzlaştığı da dikkatlerden kaçmıyor. Ama onu zaten yaz kış aynı tonlarda görmeye alışkınız. Yaz sonunda İstanbul’a döndüğünde de renginin açılmasına izin vermeyecek ve her yıl olduğu gibi bir süre sonra solaryum salonlarının kapısına dayanacak nasılsa Esra Hanım...
Yazarın Tüm Yazıları