Laila’da magazin gecesi

Güncelleme Tarihi:

Laila’da magazin gecesi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2004 00:17

Büyük tartışmalara yol açsa da ekran klasiği haline gelmeyi başaran Televole’nin 500, Pazar Keyfi’nin 250. program kutlaması pazar gecesi Laila’da yapıldı.

Sanat, moda ve şov dünyasının ünlü simalarını biraraya getiren gecede, İbrahim Tatlıses, Kenan Doğulu, Bülent Ersoy, Ebru Gündeş gibi müzik dünyasının pek çok güçlü ismi sahneye çıktı. Bir ara çiseleyen yağmur, konukların keyfini kaçırmaya yetmezken, yaşanan olaylar onlarca program yapmaya yetecek kadar renkliydi. Aziz Yıldırım, Sezen Aksu ve Önder Fırat, Laila’ya diğer davetlilerin aksine denizden giriş yaptı. Fotoğraflarının çekildiğini fark edince Önder Fırat, Aziz Yıldırım ve Şafak Sezer, gazetecilerin yanına gelerek fotoğraf makinelerini almaya kalkıştı. İbrahim Tatlıses ile sert söz düelloları yaşayan İzzet Yıldızhan da türkücüyle karşılaşmamak için çabaladı ve sonunda geceyi erken noktaladı. Ebru Gündeş ile sevgilisi Hakan Altun ise giriş çıkış zamanları konusunda önceden konuşup anlaşmışlardı. Ve birlikte objektiflere yakalanmamayı başardılar.

TATLISES LAİLA’DA

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, sanat müziğinin divası Bülent Ersoy’la birlikte Laila’nın sahnesinde bağdaş kurup ‘Dönülmez Akşamın Ufkundayım’ adlı şarkıyı birlikte okudu.

İbrahim.Tatlıses, neredeyse her yere beraber giden Hasan.Kaçan ve ‘Kurtlar.Vadisi’nin senaryo yazarları Raci-Naci Şaşmaz ve başrol oyuncusu Necati Şaşmaz’la birlikte objektiflere poz verdi.

Türk sinemasının Sultan’ı Türkan Şoray, gecede en çok ilgi gören isimdi. Şoray, yakında yeni bir diziye başlayacağını söyledi.

‘Aşkımız Buraya Kadar’ adlı şarkısının klibinde giydiği seksi kıyafetiyle geceye katılan Ebru Yaşar, bir ara patronu İbrahim Tatlıses’le birlikte Laila’nın bir köşesinde gözyaşı döktü. Yaşar, gazetecilerin sorusu üzerine, çok duygulandığı için ağladığını söyledi.

İbrahim Tatlıses’in ‘Bitanem’ klibinde oynayan Aylin Coşkun, gecenin en cüretkar ismiydi. İç çamaşırı giymediği fark edilen model, türkücüyle biraraya gelip görüntü vermek için de çok uğraştı ama olmadı!

‘Civciv’ albümüyle ses getiren Gökhan Özen, yeni albümünün müjdesini verdi. Özen’in albümü, üç hafta sonra raflardaki yerini alacak.

Mirkelam ile Burak Kut, geceye birlikte katıldı. İki çapkın, gece boyu güzelleri yakın markaja aldı...

20 KİLO VERDİ

Diyetle yirmi kilo veren Işın Karaca, Alpay’la birlikte ‘Sessiz Kalma’ şarkısını okudu...

İSYANKAR 7 KEZ ÇALDI

İsyankar şarkısıyla yaza damgasını vuran Sandal’ın bu şarkısı gecede yedi kez çalındı...

Arabeskin Kralı Ferdi Tayfur, hayat arkadaşı Necla Nazır’la birlikte geceye katıldı. Tayfur, bir ilke imza atarak Laila’nın sahnesinde ‘Merak Etme Sen’ adlı sevilen şarkısını okudu.

Köşe kapmaca

Demet Akalın bu yaz tatil sezonunu Bodrum’da açmıştı. Ancak eski aşkı İbrahim Kutluay ile sevgilisi Demet Şener’in de Bodrum’a geldiğini duyunca apar topar valizini toplayıp Çeşme’ye doğru yola çıktı. Olmadık bir karşılaşma yaşamamak için haftalardır Çeşme’yi mesken tutan şarkıcı, Kutluay-Şener çiftinin tatili bitirip Bodrum’dan ayrıldıklarını duyunca da yeniden favori tatil beldesinde aldı soluğu... Şimdilerde Göltürkbükü’ndeki Tampa Beach’te arkadaşlarıyla sonuna yaklaştığımız yaz günlerinin tadını çıkarıyor.

Ayrılıktan bıktılar

Fransa’da forma giyen basketbolcu Zaza Enden ile manken sevgilisi Ece Gürsel, işleri nedeniyle uzun zamandır ayrılardı. Ne Enden İstanbul’a gelebiliyor, ne de Gürsel uzun Fransa yolculuklarına çıkabiliyordu. Sevgililer nihayet geçtiğimiz gün İstanbul’da biraraya geldi. Buluşur buluşmaz özledikleri mekanları bir bir dolaşmaya başladı. Söylenenlere göre çift bir daha arayı bu kadar açmamaya söz vermiş, bu ayrılığa çözüm arıyormuş.

Paris’te evlendi

‘Sihirli Annem’ dizisinin başarılı oyuncusu İnci Türkay, 12 Ağustos günü Paris’te, hayatını Ankaralı işadamı Ahmet Eroğlu ile birleştirdi. 8 ay önce Ankara’da ‘İhtiras’ adlı oyunlarının turnesi sırasında tanışan çiftin Paris’teki Türk Konsolosluğu’nda kıyılan nikahında, Kanal D Çocuk Programları Koordinatörü Arzu Göğüş ve eşi Alpay Göğüş şahitlik yaptı.

Bizimkisi bir aşk hikayesi

Model Ebru Yener, 4 yıldır kendinden 24 yaş büyük sevgilisi Bilgin Demirören’le birlikte... Demirören’in eşinden boşanmasına sebep gösterilen Yener, bu beraberliğin temelinde maddiyat olduğunu ileri sürenlere sert cevap veriyor. Bir süredir işadamıyla Bodrum Divan Palmira’da tatilde olan model, ilişkilerinin sevgi üzerine kurulu olduğunu söyleyip, ‘Benim hálá bir evim bile yok. Bilgin Bey bana sadece Peugeot marka bir otomobil aldı. Nikah bile istemiyorum, halimden memnunum’ diye isyan ediyor...

Ayrılık falan yok

Cem Özer ve sevgilisi Nurgül Yeşilçay’la ilgili şok bir iddia geçen hafta basında yer aldı. İddialara göre ikili ayrılmış, ayrıldıkları günün akşamı da Yeşilçay’ın Emirgan’daki evinde büyük bir kavgaya tutuşmuş, gürültüden rahatsızlık duyan komşuları da son çare olarak polise şikayette bulunmuştu. İşte bu haberlerin çıktığı günün sabahı ikili Bebek Kahve’de karşımıza çıktı. Özer, ‘Biz mutluyuz, ayrılmadık. Kavga da etmedik’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!