Bilic için Beşiktaşlıyım

Güncelleme Tarihi:

Bilic için Beşiktaşlıyım
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2013 00:04

Anadolu Efes’in yeni transferi Planinic “Beşiktaş’ın Trabzon’la oynadığı lig maçını Olimpiyat Stadı’nda izledim. Slaven Bilic’in Kartal’ı şampiyonluğun en güçlü adayı” dedi.

Haberin Devamı

Anadolu Efes’in yeni transferi Hırvat Zoran Planinic, futbolda Beşiktaş aşığı çıktı... Baskette Anadolu Efes, futbolda ise Beşiktaş taraftarı olduğunu vurgulayan Planinic, Kartal’a olan sevdasının sebebinin vatandaşı Slaven Bilic olduğunu anlattı. Beşiktaş’ın Süper Lig’in açılış maçında Olimpiyat tribündeki yerini aldığını söyleyen Hırvat yıldız, “Bilic’le Türkiye’ye gelmeden önce konuşmadım. Daha önce ikimizde Rusya’daydık. Çok iyi bir teknik adam, çok zeki ve taktikleri iyi. Oyuncuları üzerindeki etkisi de büyük. öğrencileri onun istediği her şeyi yapıyorlar. Bence Beşiktaş Süper Lig’de şampiyonluğun en güçlü adayı” diye konuştu.

‘ÖNCELİKLİ AMACIMIZ FİNAL FOUR’A KALMAK’

ANADOLU Efes olarak öncelikli amaçlarının Final Four’a kalmak olduğunun altını çizen yıldız basketbolcu Hürriyet’e şunları söyledi...
- Genç oyuncularımızla birlikte iyi bir kimya yakalarsak bu sezon önemli işler yaparız. İyi basketbol oynayıp, iyi bir ruh yakalarsak final four’a ulaşabiliriz. Zamanla daha iyi olacağız Rixos Cup henüz sezon başı olduğu için ölçü değil.
- Obradovic, Avrupa’nın son 20 yılına damga vuran bir hoca ve Bogdanovic, Preldzic, Oğuz Savaş ve Ömer Onan gibi oyuncularıyla Euroleague’i dâhi kazanabilirler. Türkiye Ligi’nin geleceği parlak. Burada birçok başarılı oyuncu var.
- Drazen Petrovic, Arvydas Sabonis ve Toni Kukoç benim için efsane oyuncular arasında...

Haberin Devamı

Aşık’a ‘NBA’e gidersin’ demiştim

BİRKAÇ yıl önce Ömer Aşık’a karşı oynarken kendisine NBA’e gidebileceğini söylemiştim. Yeteneği ve fiziği buna müsaitti. Orada başarılı. Aynı şeyi Ersan için de söyleyebilirim.

Obradovic Avrupa’nın en iyisi

F.BAHÇE Ülker iyi oyuncular getirdi, ama başarı gelmedi. Önemli olan takım olabilmek. Euroleague’de şampiyonluklar yaşayan Zeljko Obradovic Avrupa’nın en iyi koçu...

Potanın Gekas’ı olacağım

EFES’in Yunan yıldızı Vasileiadis, ”Gekas’ın Türk futbolu-na yaptığı katkıyı ben de basketbolda gerçekleştirmek istiyorum” dedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!