Susan Miller - Kritik bir hafta

Güncelleme Tarihi:

Susan Miller - Kritik bir hafta
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2013 07:03

Tüm burçları zor zamanlar bekliyor. Plüto’nun Güneş’le karşılıklı durması arkadaşlık ve iş ilişkilerinde tartışmalara neden olacak. Ayrıca Güneş’in Uranüs’le etkileşmesi yüzünden kaotik olaylara hazırlıklı olun.

Haberin Devamı

KOÇ
Bu hafta herkes için zorlayıcı olacak ama özellikle 31 Mart civarında doğduysanız işler sizin için daha kolay olacak. 4 Ekim’deki yeni ayın etkisiyle üzerinde çalıştığınız işler tahmininizden daha da ciddiye binecek. Bu arada iş ya da aşk partnerinizin de biraz ilgiye ihtiyacı var. İhmal etmeyin.

BOĞA
İşyerinde değişiklik var
Bu aralar işinize yoğunlaşmanız faydalı olacak çünkü ofiste hiç aklınıza gelmeyecek değişiklikler yaşanacak. Biri her an işten ayrılabilir ya da güvendiğiniz bir ortağınız sizi yüzüstü bırakabilir. İşleri sağlama almanız iyi olacak. Her şeyin istediğiniz gibi aynı şekilde kalamayacağını unutmayın.

İKİZLER
Sağlığınıza özen gösterin

Satürn gezegeni şu sıralar sağlığınıza dikkat etmenizi gerektirecek hareket içinde. Spor yapıp daha az gıda tüketmeye çalışın. Yine bu dönemde maddi konularda ve çok sevdiğiniz biri hakkında beklenmedik haberler alabilirsiniz. 4 Ekim’deki yeni ayın etkisi sebebiyle herhangi bir şeye imza atmazsanız iyi olur.

Haberin Devamı

YENGEÇ
Ailevi sorunlara dikkat
Evinizi ya da aile fertlerinden birini etkileyecek bir habere hazırlıklı olun. Karşınıza çıkacak sorun, çözülmesi çok zor türden olabilir. Derin bir nefes alın ve bu işin üstesinden gelebilecek kadar zeki olduğunuzu hatırlayın! Bu sırada sevindirici haberse maddi konularda olacak. Beklemediğiniz bir para akışı olabilir.

ASLAN
Ani bir yolculuk

Bu hafta sizin için zorlayıcı olabilir. Plüto’nun Güneş’le karşılıklı durması birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızla sorun yaşamanıza sebep olabilir. Günler sonra, 3 Ekim’de Güneş’in Uranüs’le etkiye girmesiyse hiç beklenmedik olaylar yaşamanıza sebep olacak. 4 Ekim’deki yeni ayın etkisiyle beklenmedik bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

BAŞAK
Maddi sorunlar yaşanabilir
Bu hafta gündeminizde parasal konular var. Güneş’in Uranüs’le etkisi sebebiyle beklenmedik kaoslar yaşayabilirsiniz. 4 Ekim’deki yeni ay da sizin için çok olumlu geçmeyecek. Gelişecek olaylara karşı hızlı ve akıllıca adımlar atmanız gerekebilir.

TERAZİ
Şok edici haberler
Plüto’nun Güneş’le yaptığı kötü açı sebebiyle 1 Ekim’de ev ya da aileyle ilgili konularda çözmeniz gereken sorunlar çıkabilir. 3 Ekim’deyse Güneş’in Uranüs’la karşılaşması sevgiliniz ya da iş arkadaşınızla ilgili şok edici haberler almanıza sebep olabilir.

Haberin Devamı

AKREP
Sürpriz gelişmeler
Plüto ve Uranüs’ün konumlarından dolayı bu hafta hem sizin hem de diğer burçlar için zor bir hafta olacak. 4 Ekim’deki yeni ayın da ne yazık ki yardımı olmayacak. Özellikle iş yerinde kapılar ardında çevrilen politik konuşmaların ardından sürpriz gelişmeler duyabilirsiniz.

YAY
İlişkinizi gözden geçirin
Bu hafta aşk ve arkadaşlık ilişkileriniz konusunda dikkatli olun. Özellikle de sallantıda olan bir durum varsa, konuşmalar sırasında kullanacağınız kelimeleri seçerken özen gösterin. 4 Ekim’deki yeni ayın da etkisiyle duyacağınız bir haberle ilgili son kararı vermeniz gerekebilir.

OĞLAK
Kariyerinize öncelik verin

Bu hafta gerçekleşecek kozmik olaylar herkesi etkileyecek. 1 Ekim’de Güneş ve Plüto’nun etkisiyle kariyerinizle ilgili dikkatli olmanız gerekebilir. Özellikle VIP kişilerle yapacağınız görüşmelerde dikkatli olun. Size söylenenleri can kulağıyla dinleyip süzdükten sonra tepkinizi vermeye özen gösterin.

Haberin Devamı

KOVA
Keyfiniz kaçabilir
Ağustos ya da eylül ayı gibi başlamış olan aşk ya da iş ilişkiniz giderek tadınızı kaçırmaya başlayabilir. Ayrıca bu hafta, sebebi her ne olursa olsun seyahate çıkmamalısınız. Çünkü iş yerindeki olayları kaçırabilirsiniz. 4 Ekim’de yeni ayın da etkisiyle alacağınız haberleri iyi değerlendirin ve gelecek planınızı buna göre yapın.

BALIK
Maddi konularda darbe
Bu hafta maddi konularda beklemediğiniz haberler almaya hazırlıklı olun. İyi ödeme yapan bir müşteri ilişkiyi kesebilir ya da sizden beklentilerini artırabilir. Bankalarla yapacağınız görüşmeler de beklediğiniz gibi sonuçlanmayabilir. 4 Ekim’deki yeni ay ise ani gelişecek konularda hızlıca karar vermenize sebep olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!