Kaçak avcıları ödüllerini aldı

Güncelleme Tarihi:

Kaçak avcıları ödüllerini aldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2013 00:00

Ankara Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri yaptığı başarılı operasyonlar nedeniyle Orta Anadolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Mustafa Işık tarafından plaketle ödüllendirildi.

Haberin Devamı

Son dönemde gerçekleştirdiği büyük operasyonlarla adından söz ettiren Ankara Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri Orta Anadolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Mustafa Işık tarafından plaketle ödüllendirildi. Ekipleri kutlayan Işık, “Özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı arkadaşlarımızı bu ödüle layık gördük. Kaçakçılara göz açtırmayacağız” diye konuştu.

HER ÇEŞİT ÜRÜN VAR

Tüm personelin özverili ve titiz bir çalışma yürüttüğünü belirten Işık şunları söyledi: “Yaptıkları başarılı çalışmalar sonucunda saç köpüğü-parfümden, kese-manikür eldivenine, tesbihten, çakmak-saat-fotoğraf makinesi ve kameraya, elektronik sigaradan, giyim eşyası ve takıya kadar birçok operasyona imzası atan Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerimiz toplamda yaklaşık 6 milyon liralık ürüne el koydu.

Haberin Devamı

KAYIT DIŞI ÖNLENDİ

Kayıt dışı ekonomiyi önlemenin yanında suç ekonomisi ile yurtdışına parasal aktarımı engelleyen ekipler, yasal ticaret yürüten tüccar, esnaf ve zanaatkârın zararlarını önleyici ve destekleyici görevini yerine getirdi. Genelde kaçakçılığa dayalı illegal sektörlerde faaliyet gösteren bireylerin ve şirketlerin düzenli denetimler ve adli operasyonlar sonucunda suçtan kaynaklanan gelirleri de engellenmiş oldu. Bu başarıdan dolayı kendilerini kutluyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!