Günay'dan Erdoğan'a "Sizi adaletsizliğe yöneltmesin"

Güncelleme Tarihi:

Günaydan Erdoğana Sizi adaletsizliğe yöneltmesin
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2013 15:04

Ak Parti İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay Twitter hesabından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a mesaj gönderdi. Bu mesajın ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de Günay'a cevap verdi.

Haberin Devamı

Günay, "Dicle kıyısında kaybolan kuzunun hesabını ‘adl-i İlahi Nin Emir'den soracağı’na inanan bir yurttaş olarak Sayın Başbakan'ımıza açık arzımdır" şeklinde başlayan mesajında şunları söyledi;

"31Mayıs cuma sabahının gereksiz şiddeti bir çevre eylemini kitlesel tepkiye, istenmez olaylara dönüştürdü. Bundan hepimiz, ülkemiz zarar gördü. Dün de, görüşmelerinizden ve Mahkeme sonucunu bekleyeceğinizi söylemenizden sonra sağduyu çağrıları yapılırken, yine talihsiz olaylar yaşandı. Bütün bu olaylar sizin bilgi ve talimatınızda değilse, hepimize, ülkemize, demokrasimize tuzak kuruluyor. Aksini düşünmek beni korkutuyor. Allah rızası için, bu gerginliği düşürün.

KARDİNAL SCOLA: TÜRKİYEDEKİ SİVİL BİR PROTESTO
 
Bırakın meydanlarda bizi protesto etsinler; bağırsınlar. Yeter artık! Ölüm acı gözyaşı olmasın! Büyük bir hayal kırıklığıyla alanlara dökülen insanların önemli bir kısmının Anayasa oylaması ve 2011'de bize oy verdiğini biliyor musunuz? Bir kez daha haykırıyorum: "Bir topluluğa duyduğunuz öfke sizi adaletsizliğe yöneltmesin" ve "Merhamet etmeyene Allah da merhamet etmez."

Haberin Devamı

GÖKÇEK, "HER ŞEY ASLINA ÇEKER"

Günay'ın Başbakan Erdoğan'a yazdığı mesaja Melih Gökçek'ten cevap geldi.

Gökçek, Twitter hesabından “Sayın Bakan; Bakanlık yaptınız ama hala gerçekleri göremediniz... Önce şu video'yu seyredin... Anlayamadınız ise sonra da bu videoyu seyredin… Bunları seyredip hâlâ olayların farkına varamadınız ise geriye tek yorum kalır "her şey aslına çeker" bilmem anlatabildim mi” notunu paylaştı.

Günaydan Erdoğana Sizi adaletsizliğe yöneltmesin


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!