Burak Yılmaz'ın yolunda!

Güncelleme Tarihi:

Burak Yılmazın yolunda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2013 00:18

22 yaşındaki golcü, Beşiktaş ve F.Bahçe gibi büyük takımlarda bekleneni veremeyip, bordo mavili kulüpte gol krallığına ulaşan Burak gibi Karadeniz ekibini tercih etti.

Haberin Devamı

VE Batuhan Trabzonspor’a 3 yıllık imzayı attı... Batuhan, bir zamanlar Burak Yılmaz’ın giydiği ve altında gol krallığı yaşadığı 17 numaralı formayı seçti. İmza töreninde konuşan sportif direktör Ünal Karaman, “Batuhan bizi mahçup etmeyecek. Hakan Şükür’ün rekorunu kıracak bir oyuncudur.Hepimiz 20’li yaşları yaşadık. O yanlışlardan ders almıştır. İnandığım için bu imzayı attık. Şimdi olgun ve sorumluluğunu bilen bir Batuhan var” diye konuştu.

‘BURAK ABİ’NİN YOKLUĞUNU ARATMAM’

ÜNAL Karaman’dan sonra söz alan Batuhan, “Hocam tarafından iyi sözler duymak beni sevindirdi. Baba tarafından Trabzonluyum. Bu durum üzerimde baskı oluşturmaz” dedi. Hiçbir zaman sorumluluktan kaçmadığını dile getiren Batuhan, “17 numarayı bana yakın olduğu için tercih ettim. Burak Abi, Trabzonspor’da olmadığına göre elimden geleni yapacağım. Milli Takım’a seçilmek için geldim” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

DENİZLİ VE YANAL İLE TERS DÜŞTÜ

BEŞİKTAŞ altyapısından yetişen Batuhan Karadeniz, 16 yaşında formasını giydiği siyah beyazlı kulüpte Mustafa Denizli ile ters düştüğü için 2009’da Eskişehirspor’a kiralandı. Daha sonra kırmızı siyahlı ekibe verilen genç oyuncu geçen sezon başında da Ersun Yanal ile uyuşmazlık yaşadı. Samet Aybaba tarafından Beşiktaş’a kiralık olarak alınan oyuncu, istenilen performansı ortaya koyamayınca devre arası sözleşmesi feshedildi.

BATUHAN KARADENiZ KiMDiR?

- Doğum tarihi: 24 Nisan 1991
- Doğum yeri: İstanbul  - Boy: 1.92 cm
- Mevkii: Forvet - Altyapı kariyeri: İçerenköy İY (2001-03), Beşiktaş (2003-07)
- Oynadığı takımlar: Beşiktaş (2007-10), Eskişehir (Kiralık) (2009), Eskişehir (2010-2012), Beşiktaş (Kiralık) (2012-13)
- Milli Takım kariyeri: Toplamda 2 karşılaşma (2008)

BATUHAN, TRABZON’DA BAŞARILI OLUR MU?

Umarım herkesi yanıltır

Erman Toroğlu

BATUHAN gibi futbolcuları, bedava olursa alırım. Futbol kalitesine birşey söylenmez. ‘Oynarsa parasını alır, oynamazsa yollarım’ diye aldılarsa tamam... Bu tip futbolcu örneklerini Türk futbolunda çok gördüm. İnşallah Batuhan, kamuoyunu yanıltır.

İkinci Burak olabilir

İlker Yasin

Haberin Devamı

ÖNCELİKLİ fikrim, Batu-han’ın Trabzon’a fazla bir şey veremeyeceği... Kişilik sorunu var. Ama Burak’ın, Antalya, Beşiktaş, Manisa, F.Bahçe ve Eskişehir’den sonra Trabzon’da dirilişini unutmamak lazım... Umudum az... Ama olmayacak birşey de değil.

Karaman başarırsa...

Altan Tanrıkulu

BATUHAN futbolcu özellikleriyle Türkiye’de tek.. Ama yaşıtlarıyla oynamak yerine, çocuklarla takıldı. Dilerim Ünal Karaman, kimsenin başaramadığını yapıp, Onu Türk fut-
boluna kazandırır. İyi kullanılırsa Trabzonspor için büyük bir gol silahı..

Fırtına’nın ruhuna uygun

İsmail Er

BATUHAN, Trabzonspor’u ateşler. Bir golcüde olması gereken tüm özelliklere sahip... Yeter ki, adaletli şekilde formasına kavuşsun. Bugüne kadar gittiği takımlarda kritik golleriyle kendini kanıtladı. Trabzon taraftarlarının ruhuna uygun bir oyuncu...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!