İzmir eli sopalı bu kişileri arıyor

Güncelleme Tarihi:

İzmir eli sopalı bu kişileri arıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2013 14:06

İzmir’de dün en büyük olaylar, Alsancak’ta yaşandı. Polisin akşamüzeri başlattığı müdahale sonrası sokaklar gaza boğuldu. Sabahın ilk ışıklarına kadar müdahale aralıksız devam ederken, İzmir’de en çok polisin arkasından göstericilere saldıran sopalı kişilerin kim olduğu konuşuluyor.

Haberin Devamı

Polis göstericilerin arasına gaz attıktan sonra, kalabalıklara çivili sopalarla saldıran kişilerin kim olduğu ile ilgili açıklama yapılması bekleniyor.

İŞTE ELİ SOPALI O TİM / FOTO GALERİ

İZMİR ELLERİ SOPALI BU TİMİ ARIYOR

"ELİNDE BELGE OLANLAR"

İzmir Barosu da İzmir’deki olaylarla ilgili yaptığı basın açıklamasında bu eli sopalı kişilere dikkat çekti. İzmir Barosu Başkanı Sema Pekdaş, “Bu konuda Cumhuriyet Savcılığı ve Valiliği göreve davet ediyoruz. Bu kişiler tespit edilip, haklarında soruşturma başlatılmalı. Eğer polisse de idari işlem yapılmalı. Baroda bu konuyla ilgili İnsan Hakları Merkezi’nde bir birim oluşturduk. Buna ilişkin ellerinde bilgi belge olanlar bize müracaat etmeli. Baro olarak yapacağımız suç duyurusunda şikayette bulunacağız. Ya da kişilerin kendileri de  bizim aracılığımız ile şikayette bulunabilir. Hukuki açıdan girişimde bulunacağız. Bu görüntüler tamamen hukuka aykırıdır” dedi.

Haberin Devamı
İSTANBUL’DAKİ ELLERİ SOPALI ADAMLARI VATANDAŞ KAMERASIYLA GİZLİ GİZLİ KAYDETTİ




 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!