Volkan ile Sabri'yi barıştırmam

Güncelleme Tarihi:

Volkan ile Sabriyi barıştırmam
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2013 00:45

Teknik direktör Abdullah Avcı Almanya kampına dahil etmediği kavgalı yıldızlar için son sözünü söyledi.Milli takımlar hocası, Galatasaray ve Fenerbahçeliler arasında bir problem olmadığını vurgularken “Daha önce Veysel Sarı ile Caner Erkin bir sorun çıkarmıştı. Biz müdahale etmedik. Bu kulüplerin çözeceği bir sorun” diye konuştu.

Haberin Devamı

A Milli Takımlar Teknik Direktörü Abdullah Avcı, derbide kavga eden Volkan Demirel ve Sabri Sarıoğlu hakkında “Onları barıştırmak gibi bir niyetim yok. Kulüplerin kendi halletmesi gereken konular. Daha önce de Veysel ile Caner bu şekilde sorun çıkarmıştı bizim böyle düşüncelerimiz olmadı” dedi. Avcı, milli takımın başarısız olduğunu belirtirken esas sorunu, altyapılardaki eğitimin yetersizliği olarak gösterdi.

‘ŞU ANDA TAKIM OLARAK BAŞARILI DEĞİLİZ’

ELEŞTİRİ bu işin içinde var ve olacak. Oyun anlamında eleştiri yapıcıdır. Grupta sıralaman buysa bu eleştiriler olacak. Sonuç olarak başarılı değiliz”
- Yaş ortalamamız 24.7 şu an. Genel olarak 26-27 yaş ortalaması.  U-20 bizim için çok önemli. Seyirci profili çok önemli. İnşallah takımımız istenilen sonuçları alır. 9 milli takımımız bu sene 45 maç yapıyor. Yetişen nesil adına çok sevindirici.
- Kadıköy’deki Romanya maçı grubun kırılma maçıydı. Kazanmasam bile kaybetmemem gereken maçlar vardır, o maç öyleydi. Romanya’da oynayacağımız maç final olacak. Şu anda Andorra ve Romanya maçını düşünmeliyiz.

Haberin Devamı

‘YENİLEN GOLLER REHAVETTEN’

 MİLLİ takım ve kulüp takımında başarı olduğu zaman herkes sahiplenir, başarısızlıkta sorumlular aranır. Sonuçlara göre hareket ediyoruz. Böyle olunca daha çok resim ortaya çıkıyor. Almanya ve İspanya dünya sıralamasında ilk ikide. Hocaları Türkiye’den geçmiş. Bazı şeylere alışmışlar demek ki. Hep resmin dışarısına çıkıyoruz. Lütfen artık sahanın içerisini konuşalım. Önemli olan orası. Orayı konuşmamız lazım.
- Rakibin bu kadar zor duruma düştüğü anda rakibi küçümseme veya biz bu pozisyonu golle çeviririz düşüncesinin rahatlığı nedeniyle kalemizde 3 gol yedik. Bunun olmaması lazım gerekiyor.

Milliler ilk kez Slovenya önünde

AY yıldızlı ekip bu akşam rakibi Slovenya ile ilk kez karşılaşacak. Milli takım Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde 17’nci karşılaşmasını oynayacak. Avcı ile 6’sı resmi, 10’u özel olmak üzere 16 maç yapan milliler, bunlardan 6’sını kazandı, 7’sini kaybetti, 3 maçta da berabere kaldı. Saat 20.00’de başlayacak maçı TRT1 yayınlayacak.

Haberin Devamı

İdmanda ‘minik’ sürpriz

Slovenya maçı hazırlıklarını tamamlayan A Milli Takım’ın idmanına Türk okulunda okuyan 100 öğrenci katıldı.

A Milli Takım, Almanya’da yaptığı hazırlık kampının son maçı olan Slovenya karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı. Hotel Klosterpforte’nin sahasındaki antrenmana kadroda yer alan tüm oyuncular katıldı. Çalışmanın ilk 15 dakikasını basın mensupları takip ederken, Harsewinkel’deki Türk okulundan yaklaşık 100 öğrenci de antrenmanı izledi. Milli takım antrenörleri Tayfun Korkut ve Okan Buruk kampı takip eden medya mensuplarıyla yemekli sohbet toplantısında bir araya geldi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!