Metro veremedik, Roller Coaster verelim!

Sayın Gökçek açıkladı. AOÇ’ye TEMA Park yapıp içine de Roller Coaster koyacakmış. Kısaca diyor ki, ‘metro veremedik, Roller Coaster verelim!’

Haberin Devamı

Nedir Roller Coaster?
Bir nevi tren gibi, rayların üzerinde hızla sağa sola dönerek, ters düz gidebilen eğlence araçlarından oluşuyor. İngiltere’de Thorpe Park diyorlar ABD’de rollercoaster. Tutar mı tutar... Ama metro müşterisi hazırken rollercoaster ile uğraşmak biraz komiğime gidiyor. Sayın Gökçek daha önce de Disneyland yapacağım, metroyu tamamlayacağım demişti. Yaptıkları yapacaklarının teminatı olan Gökçek’e inanıyorum. İnanmayıp da ne yapacağım, İstanbul’a mı taşınacağım. İstanbul 3. köprüyü yapıyor, 3. havaalanını projesi başladı.
Temapark’ı açıldı. Yeni futbol statları cabası... Peki ya Ankara?
Engin BALIM

Hani ücretsizdi?

Bundan 1 yıl kadar önce her yer ücretsiz dedikleri için özel bir polikliniğe gittim. Mümkün mü, paralı. Bir daha gitmem dedim. Rahatsızlandım. Arkadaşım, ‘kesinlikle ücretsiz, git’ dedi, inandım. Bu defa özel bir tıp merkezi. Giriş ücreti 12,50 TL, Röntgen 27,50 TL, İlaç 20 TL, toplam 60 TL!
Eee hani ücretsizdi?
Sağlık herkeze lazım değil mi?
Özür dilerim, bu kuralları çıkaranlara ücretsiz! Hatta üstüne para alacaklar hasta oldukları için!
Alper KARMIŞ

Haberin Devamı

Biliyor musunuz

Ankaralılar ve Ankara’yı Tanıtma Vakfı bünyesinde 25 Mayıs tarihinde açılan ‘Tezhip-Minyatür-Çini-Ebru Sergisi’nin yoğun ilgi ve istek üzerine 7 Haziran’a kadar uzatıldığını...
 
KISA... KISA...

- Sosyal Demokrasi Derrneği Çayyolu Şubesi’nin düzenlediği “Neden Yeni Bir Anayasa, Nasıl Bir Anayasa” konulu panel yarın 14.00’de Yenimahalle Belediyesi Çayyolu Semt Birimi toplantı salonunda yapılacak. Yönetici; Av. Kemal Akkurt. Konuşmacılar; Prof.Dr. İbrahim Kaboğlu ve TBMM Anayasa Uzlaşma Komisyonu Üyesi CHP Konya Milletvekili Av. Atila Kart.

- Yüksek Ticaret Akademi Marmara Mezunları Derneği Ankara Şubesi’nin düzenlediği ‘Tüketici Hakları’ paneli bugün 17.00’de Yüksek Ticaretliler Konferans Salonu’nda. Yönetici: Kamil Özdemir. Açılış Konuşmaları: Saffet Açıkgöz, Davut Özdemir. Panelistler: Turhan Çakar, Av. Nehir Miray Bedük, Sercan Ünsal. (Mithatpaşa Cad. No:16/6 Yenişehir)

Yazarın Tüm Yazıları