GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.683.393 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğandan kabine toplantısı sonrası önemli mesajlar

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kabine toplantısı sonrası önemli mesajlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de biraraya gelen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ana gündem maddeleri arasında ekonomik gelişmeler, enflasyonla mücadele çalışmaları, İran-İsrail krizi ve Rusya-Ukrayna savaşı olan toplantı sonrası açıklamalarda bulunuyor.

16.04.2024Gündem

Kabine Toplantısı konuları ve kararları 16 Nisan 2024: Kabine Toplantısı bitti mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman açıklama yapacak? İşte, Kabine Toplantısı gündemi

Kabine Toplantısı kararları ve konuları, yeni haftayla beraber gündeme geldi. 2024 yerel seçimlerin ardından özellikle öğretmen atamaları için beklentiler artarken gözler de Beştepe'den gelecek açıklamaya çevrildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de biraraya gelen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sona erdi. Toplantıda en sıcak başlık İran ile İsrail arasında yaşanan gerilim olacak. Orta Doğu'da yükselen tansiyonun düşmesi için Türkiye'nin yürüttüğü diplomasi trafiği değerlendirildi. Gözler şimdi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarında. Peki, KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN? Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak? Öğretmen atamaları görüşülecek mi? Yerel seçim sonrası ilk toplantı!

16.04.2024Gündem
Halka arz takvimi 17-19 Nisan 2024: Rönesans Gayrimenkul (GYO) kaç lot veriyor, katılım endeksine uygun mu Talep toplama başlıyor Rönesans Gayrimenkul halka arz ne zaman

Halka arz takvimi 17-19 Nisan 2024: Rönesans Gayrimenkul (GYO) kaç lot veriyor, katılım endeksine uygun mu? Talep toplama başlıyor! Rönesans Gayrimenkul halka arz ne zaman?

Halka arz takvimi ile Rönesans Gayrimenkul talep toplama tarihleri belli oldu. Yatırımcıların takip ettiği bu haftaki halka arz takvimi belli oldu. SPK (Sermaye Piyasası Kurulu) Rönesans Gayrimenkul'un halka arzına onay verdi. Buna göre bu hafta halka arz olan Rönesans Gayrimenkul toplam 4.5 milyar TL büyüklüğündeki halka arzın gerçekleşmesi ile halka açıklık oranı yüzde 10.08 olacak. Şirketten yapılan açıklamada nominal değeri 33 milyon 357 bin 450 TL olan payların halka arz edileceği bildirildi. Peki, Rönesans Gayrimenkul halka arz ne zaman, kaç lot veriyor? Rönesans GYO katılım endeksine uygun mu? İşte, ayrıntılar.

16.04.2024Bilgi
Kim Min-Jae geri dönüyor Transfer planı ortaya çıktı

Kim Min-Jae geri dönüyor! Transfer planı ortaya çıktı

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen ve geçtiğimiz yaz transfer döneminde 50 milyon Euro bonservis bedeliyle Napoli'den Bayern Münih'e transfer olan Kim Min-Jae'nin İtalya'ya geri döneceği iddia edildi.

16.04.2024Futbol
Para sayma görüntüleri soruşturmasında 11 kişi daha ifadeye çağrıldı

Para sayma görüntüleri soruşturmasında 11 kişi daha ifadeye çağrıldı

CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilerek sosyal medyada yayınlanan para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada, CHP'li Şişli ve Maltepe eski belediye başkanlarının ifadelerinde ismi geçen 11 isim "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağrıldı. Savcılık ayrıca CHP İstanbul İl Başkanlığı'na yazı yazarak il binasının satın alınmasında toplanan bağış paralarının, il binasının satın alınması sürecinde kullanılıp kullanılmadığının tespiti için de ellerinde bulunan tüm bilgi, belge ve evrakların savcılığa gönderilmesini istedi.

16.04.2024Gündem
TUS sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı 2024 TUS sınav sonuçları nasıl öğrenilir İşte, ÖSYM TUS sınav sonucu sorgulama ekranı ve detaylar.

TUS sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı? 2024 TUS sınav sonuçları nasıl öğrenilir? İşte, ÖSYM TUS sınav sonucu sorgulama ekranı ve detaylar.

TUS sonuçları 2024 için gözler ÖSYM sonuç sorgulama ekranına çevrildi. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 17 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen söz konusu sınavın ardından TUS sınav sonuçları için adayların gözü kulağı yapılacak açıklamaya çevrildi. Yapılan değerlendirmede çoktan seçmeli sorulardan oluşan Mesleki Bilgi Sınavında, adayların iki testin her birindeki sorulara verdikleri doğru ve yanlış cevaplar ayrı ayrı toplanacak, doğru cevap sayısından yanlış cevap sayısının dörtte biri çıkarılarak ham puanlar elde edilecek. ÖSYM'nin takvimine göre 2024 TUS 1. Dönem sınav sonuçları bu hafta belli olacak. Peki, TUS SONUÇLARI 2024 SORGULAMA ÖSYM.GOV.TR EKRANI | TUS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, sonuçlar nasıl öğrenilir? 2024-TUS 1. Dönem sınav sonuç tarihi!

16.04.2024Bilgi
Gabarda hedef günlük 100 bin varil petrol üretimi

Gabar'da hedef günlük 100 bin varil petrol üretimi

CNN TÜRK ekibi Şırnak'taki Gabar Dağı'nda bulunan Şehit Aybüke Yalçın Petrol Üretim İstasyonları'ndan son bilgileri aktardı. Günlük 40 bin varil petrol üretilen tesislerde hedefin günlük 100 bin varil olduğu vurgulandı.

16.04.2024Ekonomi

TUS SONUÇLARI 2024 SORGULAMA EKRANI ÖSYM.GOV.TR | TUS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, sonuçlar nasıl öğrenilir? 2024-TUS 1. Dönem sınav sonuç tarihi!

TUS sonuçları 2024 için geri sayım başladı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 17 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen söz konusu sınavın ardından TUS sınav sonuçları için adayların gözü kulağı yapılacak açıklamaya çevrildi. Yapılan değerlendirmede çoktan seçmeli sorulardan oluşan Mesleki Bilgi Sınavında, adayların iki testin her birindeki sorulara verdikleri doğru ve yanlış cevaplar ayrı ayrı toplanacak, doğru cevap sayısından yanlış cevap sayısının dörtte biri çıkarılarak ham puanlar elde edilecek. ÖSYM'nin takvimine göre 2024 TUS 1. Dönem sınav sonuçları bu hafta belli olacak. Peki, TUS sonuçları ne zaman açıklanacak? TUS sınav sonuçları nasıl öğrenilir? İşte, ÖSYM TUS sınav sonucu sorgulama ekranı ve detaylar.

16.04.2024Bilgi
Yeniden yönetici görevlendirme sonuçları açıklandı mı (16 Nisan 2024) | Yönetici atama sonuçları nasıl öğrenilir 81 İl için MEBden 2024 yeniden yönetici atama sonuçları açıklaması

Yeniden yönetici görevlendirme sonuçları açıklandı mı? (16 Nisan 2024) | Yönetici atama sonuçları nasıl öğrenilir? 81 İl için MEB'den 2024 yeniden yönetici atama sonuçları açıklaması!

MEB yönetici atama sonuçları sorgulama ekranı, adayların gündeminde yer almaya devam ediyor. 16 Nisan tarihi ile yeniden yönetici görevlendirme sonuçları için gözler Milli Eğitim Bakanlığı'na çevrildi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), yönetici atama ve yeniden görevlendirme sonuçlarını il müdürlükleri üzerinden açıklayacak. Bulundukları okullarda görev süresi dolan yöneticilerin yeniden görevlendirilmesi için gerçekleştirilen sürecin sonuçları, il bazında erişime açılacak. İşte, 16 Nisan MEB yeniden yönetici atama sonuçları ve detaylı bilgiler

16.04.2024Bilgi
ATA AÖF sınav giriş belgesi açıklandı mı ||  Atatürk üniversitesi AÖF sınav yerleri belli oldu mu, ne zaman belli açıklanacak İşte son durum

ATA AÖF sınav giriş belgesi açıklandı mı || Atatürk üniversitesi AÖF sınav yerleri belli oldu mu, ne zaman belli açıklanacak? İşte son durum!

ATA AÖF sınav giriş belgesi, vize sınavları yaklaşırken öğrenciler tarafından sorgulanıyor. Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bahar dönemi vize sınavları, 27-28 Nisan tarihlerinde düzenlenecek. Söz konusu sınava katılacak adayları ataaof.edu.tr adresi üzerinden sınav giriş belgelerini alabilecek. ATA AÖF vize sınav giriş belgesi üzerinde okulun adı, açık adresi, salon ve sıra numarası gibi bilgiler yer alacak. Peki ATA AÖF sınav yerleri açıklandı mı, ne zaman belli olacak? İşte ATA AÖF sınav giriş belgesi ataaof.edu.tr sorgulama ekranı...

16.04.2024Bilgi
KPSS BAŞVURULARI NE ZAMAN 2024 (ÖSYM SINAV TAKVİMİ) || 2024 KPSS ön lisans, lisans, ortaöğretim (lise) ve EKPSS ne zaman KPSS başvuruları nasıl yapılır

KPSS BAŞVURULARI NE ZAMAN 2024 (ÖSYM SINAV TAKVİMİ) || 2024 KPSS ön lisans, lisans, ortaöğretim (lise) ve EKPSS ne zaman? KPSS başvuruları nasıl yapılır?

KPSS 2024 başvuru tarihleri, kamu kurumlarında kariyer sahibi olmak için söz konusu sınava katılacak adaylar tarafından araştırılıyor. KPSS Lisans bazında oturumlar ise her yıl düzenlenirken, ortaöğretim, ön lisans, ve EKPSS oturumları ise 2 yılda bir düzenleniyor. 2024 yılı içerisinde KPSS lisans düzeyinde Genel Kültür-Genel Yetenek, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi, ÖABT sınavları ile ortaöğretim, ön lisans, ve EKPSS oturumları da gerçekleştirilecek. Aldıkları eğitim sonrası memur olmak isteyen binlerce aday KPSS A ve B grubu sınavlarına katılacak. Peki KPSS Lisans, ön lisans ve ortaöğretim (lise) başvuruları ne zaman başlayacak? İşte KPSS A ve B grubu sınav tarihleri!

16.04.2024Bilgi
Bahar bu akşam var mı yok mu Bahar yeni bölüm ne zaman 16 Nisan Show TV yayın akışı

Bahar bu akşam var mı yok mu? Bahar yeni bölüm ne zaman? 16 Nisan Show TV yayın akışı!

Bahar yeni bölüm bu akşam var mı yok mu, 16 Nisan TV yayın akışı ile dizinin takipçileri tarafından araştırılıyor. Demet Evgar'ın Bahar karakterine hayat verdiği dizi her Salı akşamı izleyici karşısına çıkıyor. Sevilen dizi geçen bayram haftası sebebiyle yayınlanmadı. Bu sebeple Bahar 9. bölüm yayın tarihi ve günü merak ediliyor. 16 Nisan 2024 Salı günü TV yayın akışı belli oldu. Peki Bahar bu akşam bu akşam var mı yok mu? Bahar yeni bölüm ne zaman? 16 Nisan Show TV yayın akışı!

16.04.2024Televizyon
AFAD kira yardımı ne zaman yatacak AFAD kira yardımı uzatıldı mı, ne zaman bitecek Ziraat Bankası bekleyen ödemeleri detayı Tek tıkla hesaba geçiyor

AFAD kira yardımı ne zaman yatacak? AFAD kira yardımı uzatıldı mı, ne zaman bitecek? Ziraat Bankası bekleyen ödemeleri detayı! Tek tıkla hesaba geçiyor

AFAD kira yardımı ödeme tarihi, hak sahiplerinin gündeminde yer almayı sürdürüyor. AFAD kira yardımı depremzede vatandaşlar için uygulanan destekler arasında yer alıyor. Evlerini kaybeden ve kirada oturmak zorunda kalan vatandaşlar için sağlanan AFAD kira yardımı desteği, 2023 yılının bahar aylarında uygulanmaya başlanmıştı. AFAD kira desteği ödemesi Nisan ayında yatmayan vatandaşlar, konunun ayrıntılarını araştırmaya başladı. AFAD kira yardımı bitti mi ve ne zaman yatacak soruları cevap ararken, Ziraat Bankası detayı ise öne çıkan husus oldu. Ziraat Bankası üzerinden gerçekleştirilen AFAD kira desteği ödemeleri, birkaç adımda hızlandırılabiliyor. Peki, AFAD kira yardımı ne zaman yatacak? İşte, o detaylar...

16.04.2024Bilgi
ŞEVVAL AYI NAMAZI KILINIŞI || Şevval ayı namazı nasıl kılınır, kaç rekattır, hangi dualar okunur

ŞEVVAL AYI NAMAZI KILINIŞI || Şevval ayı namazı nasıl kılınır, kaç rekattır, hangi dualar okunur?

Şevval ayı namazı... 11 ayın sultanı Ramazan ayı geride kaldı. Ramazan'ın sona ermesiyle de Şevval ayı başladı. Şevval ayı hilali de 10 Nisan 2024 Çarşamba günü şevval ayının yani Ramazan Bayramı'nın 1. günü görüldü. Bu özel ayda da ibadetler yerine getirilecek. Bununla beraber Şevval ayı namazı kılınışı da merak edilen konulardan biri oldu. Peki Şevval ayı namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Şevval ayı namazı ne zaman kılınır, nasıl niyet edilir? İşte konu hakkında bilgiler...

16.04.2024Bilgi
BURSLULUK SINAVI (İOKBS) GEÇEN YILLARDA ÇIKMIŞ SORULAR (2023-2022-2021)-ODSGM EKRANI || MEB 5,6,7,8,9,10. ve 11.sınıf Bursluluk Sınavı A-B PDF soru kitapçıkları ve cevap anahtarı kağıdı

BURSLULUK SINAVI (İOKBS) GEÇEN YILLARDA ÇIKMIŞ SORULAR (2023-2022-2021)-ODSGM EKRANI || MEB 5,6,7,8,9,10. ve 11.sınıf Bursluluk Sınavı A-B PDF soru kitapçıkları ve cevap anahtarı kağıdı

Bursluluk Sınavı (İOKBS) 2023 ve önceki yıllarda çıkan sorular, öğrenciler tarafından sınav günü yaklaşırken araştırılıyor. İOKBS çıkmış sorular ve cevaplar Milli Eğitim Bakanlığı ODSGM sayfası üzerinden görüntülenebiliyor. MEB İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı, 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11’inci sınıf öğrencileri için her yıl uygulanıyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen sınavda 5, 6, 7 ve 8'inci sınıf öğrenciler ile hazırlık sınıfı öğrencilerine 80 soru sorulacak, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine ise dörder seçenekli 100 soru yöneltilecek. Ayrıca bu yılki sınav tarihi de 21 Nisan 2024 olarak belirlendi. 2023, 2022, 2021, 2020 yıllarına ait çıkmış sorular, sınav öncesi kendisini son defa denemek ve konuları gözden geçirecek adaylar tarafından araştırılıyor. İşte 5,6,7,8,9,10. ve 11.sınıf Bursluluk Sınavı soru kitapçıkları ve cevap anahtarı dökümanı 2023, 2022, 2021, 2020...

16.04.2024Bilgi
ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 SON DURUM || Son dakika: Gözler Kabine Toplantısına çevrildi Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak, branş ve kadro dağılımları belli oldu mu

ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 SON DURUM || Son dakika: Gözler Kabine Toplantısı'na çevrildi! Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak, branş ve kadro dağılımları belli oldu mu?

Öğretmen atama takvimi için tüm dikkatler Kabine Toplantısı'ndan çıkacak karara çevrildi. Öğretmen atamaları 2024 ne zaman başlayacak? Bugün yapılacak 16 Nisan Kabine Toplantısı öncesinde öğretmen adayları merakla bu sorunun cevabını araştırıyor. 2023 KPSS sonuç puanıyla tercih yapacak öğretmenler Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den gelen bu yıl atama yapılacağı müjdesi sonrası atama takviminin ne zaman açıklanacağını merak edip araştırıyor. Bilindiği üzere son atama geçtiğimiz yıl yapılmış 45 bin öğretmen ataması yapılmıştı. Peki, 2024 öğretmen atamaları ne zaman? 2024 sözleşmeli öğretmen atamaları kadro ve branş dağılımı belli oldu mu? İşte öne çıkan detaylar...

16.04.2024Bilgi
AÖL SINAV SONÇLARI SORGULAMA EKRANI 2024 (MEB.GOV.TR) | Açık Lise 2. dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı, saat kaçta açıklanacak aolweb.meb.gov.tr ekranında olacak...

AÖL SINAV SONÇLARI SORGULAMA EKRANI 2024 (MEB.GOV.TR) | Açık Lise 2. dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı, saat kaçta açıklanacak? aolweb.meb.gov.tr ekranında olacak...

Açık Öğretim Lisesi sınav sonuçları tarihi için beklenen haftaya girildi. AÖL 2. dönem sınav sonuçları sınava katılım gösteren binlerce aday tarafından sorgulanıyor. Açık Lise 2. dönem sınavları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 16-17 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleştirildi. Açık Öğretim Lisesi sınav sonuç tarihi MEB sınav kılavuzu ile duyurulmuştu. AÖL 2. dönem sınav sonuçları 2024 için gözler MEB’den gelecek açıklamaya çevrildi. Nisan ayının ortasına gelinmesinin ardından AÖL 2. dönem sınav sonuçları için gözler MEB’e çevrildi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan bilgilendirmeye göre sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu. Sınava giren öğrenciler AÖL sonuçlarının erken açıklanma ihtimali göz önünde bulundurarak “aolweb.meb.gov.tr “ adresini ziyaret etmeye başladı. Peki, AÖL 2. dönem sınav sonuçları 2024 ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte açık lise 2. dönem sınav sonuç tarihi 2024!

16.04.2024Bilgi
Ankarada eski eşini bıçaklayarak öldürdü İlk ifadesi ortaya çıktı

Ankara'da eski eşini bıçaklayarak öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı

Ankara'nın Altındağ ilçesinde Birgül Alamur (39), boşanıp aynı evde yaşamaya devam ettiği kırk dört yaşındaki eski eşi Veysel Dörkozan'ı kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle bıçaklayarak öldürdü.

16.04.2024Gündem
BURSLULUK SINAVI (İOKBS) SINAV GİRİŞ BELGESİ 2024 MEB E-OKUL || Bursluluk sınavı ne zaman 2024, sınav giriş yerleri nasıl öğrenilir

BURSLULUK SINAVI (İOKBS) SINAV GİRİŞ BELGESİ 2024 MEB E-OKUL || Bursluluk sınavı ne zaman 2024, sınav giriş yerleri nasıl öğrenilir?

MEB İOKBS (İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı) için geri sayım başladı. Bu yıl İOKBS sınavı geçen yıllardan farklı olarak Nisan ayı içerisinde gerçekleştirecek. Bursluluk sınavı geçtiğimiz senelerde Eylül ayında gerçekleştirilmişti. Bu sene ise MEB tarafından okullar kapanmadan ve yaz tatili başlamadan yapılmasına karar verildi. Bursluluk sınavı giriş yerleri 2024 meb e-Okul üzerinden erişime açıldı. Peki, Bursluluk sınavı giriş belgesi nasıl alınır 2024? İOKBS bursluluk sınavı ne zaman? İşte, bursluluk sınavı giriş yerleri sorgulama 2024 bilgisi...

16.04.2024Bilgi
Gabar petrolünün kalbinden canlı yayın

Gabar petrolünün kalbinden canlı yayın

Türkiye'nin petrol başkenti olarak anılan Şırnak Gabar'da günlük petrol üretimi 40 bin varilin üzerine çııktı. Yeni hedef ise 100 bin varile çıkabilmek. CNN TÜRK ekibinden Ümit Uzun, kameramanlar Ahmet Akpolat ve Bilal Söyleyenoğlu o noktadan özel görüntülerle son bilgileri aktardı.

16.04.2024Haber
23 Nisanda bankalar açık mı, çalışıyor mu 23 Nisanda bankalar resmi tatil mi Resmi tatil çalışma takvimi

23 Nisan'da bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da bankalar resmi tatil mi? Resmi tatil çalışma takvimi

23 Nisan'da bankalar açık mı ve çalışıyor mu sorusu, gelecek hafta gerçekleşmesi muhtemel işlemler dolayısıyla merak konusu oldu. 23 Nisan'ın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde resmi tatil olarak mevzuatta yer alması nedeniyle araştırmalar başladı. Peki, 23 Nisan'da bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da bankalar resmi tatil mi? İşte, o detaylar

16.04.2024Bilgi
SURVİVOR 3. ELEME ADAYI KİM OLDU 15 NİSAN 2024 | Dün akşam (86. bölüm) Survivor All Star eleme potasına kim gitti, 3. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı Ogeday ve Sercan arasında gerilim

SURVİVOR 3. ELEME ADAYI KİM OLDU 15 NİSAN 2024 | Dün akşam (86. bölüm) Survivor All Star eleme potasına kim gitti, 3. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Ogeday ve Sercan arasında gerilim!

Survivor eleme adayı kim oldu 15 Nisan 2024 akşamı yanıt buldu. Birleşme partisi öncesi son viraja giren Survivor All Star'ın 15 Nisan tarihli 86. son bölümünde kırmızı ve mavi takım haftanın 3. dokunulmazlık oyununda kıran kırana mücadele verdi. Adada kalmak isteyen yarışmacılar dokunulmazlık mücadelesinde canını dişine takarken; mavi takım dokunulmazlığı kazanarak kendisini konseyde garanti altına aldı. Kırmızı takımda ise ada konseyinde ismi en çok yazılan yarışmacı Survivor eleme potasına gitti. Erkek potasının yaşandığı haftada 3. eleme adayı netleşirken, Sercan ve Ogeday arasında yaşanan gerilim ise dün geceye damga vurdu. Peki, dün akşam Survivor eleme potasına kim girdi? Survivor 3. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte, dokunulmazlığı kazanan takım ve yeni bölüm fragmanı.

16.04.2024Televizyon
SON DAKİKA DEPREM Mİ OLDU 16 NİSAN 2024 || AFAD ve Kandilli bugünkü son depremler listesi: Malatyada deprem...  Az önce nerede deprem oldu,  kaç şiddetinde

SON DAKİKA DEPREM Mİ OLDU 16 NİSAN 2024? || AFAD ve Kandilli bugünkü son depremler listesi: Malatya'da deprem... Az önce nerede deprem oldu, kaç şiddetinde? 

Muğla'da son dakika deprem mi oldu? AFAD'dan alınan bilgiye göre Malatya'da 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 3.3 olarak duyurdu. Son deprem Kandilli ve AFAD listesi hemen her gün olduğu gibi bugün de hissedilen sarsıntılar sonrasında en çok merak edilip araştırılanlar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Son olarak Malatya, Adıyaman, Hatay ve Kahramanmaraş'ta peş peşe depremler meydana geldi.  Peki, son deprem nerede ne zaman oldu. Merak edenler için güncel ve canlı son depremler listesini haberimizde derledik. Peki, en son nerede deprem oldu? İşte güncel son depremler 16 Nisan tablosu...

16.04.2024Bilgi
Mersinde park halindeki 20 aracın lastiklerini böyle kesti

Mersin'de park halindeki 20 aracın lastiklerini böyle kesti

Mersin'de park halindeki 20 aracın lastiği kimliği belirsiz kişi tarafından kesildi.

16.04.2024Haber
BİM AKTÜEL 16 - 19 NİSAN 2024 KATALOĞU SATIŞTA || Bimde bu hafta neler var Çocuk bisikleti, Işıklı scooter, Drone BİMde bu hafta...

BİM AKTÜEL 16 - 19 NİSAN 2024 KATALOĞU SATIŞTA || Bim'de bu hafta neler var? Çocuk bisikleti, Işıklı scooter, Drone BİM'de bu hafta...

Bim aktüel 16 Nisan 2024 kataloğu raflarda yerini aldı. Bu hafta bim'e gelecek ürünler merak ediliyor. BİM aktüel katalog bu hafta elektrikli bisiklet, çocuk bisikletleri, scooter ve drone'lar ile dikkat çekiyor. Bim'in ürünleri aynı zamanda bim.com.tr bim online alışveriş sitesinden de temin edilebiliyor. Bim aktüel 16 Nisan 2024 içerisinde ise market ürünleri indirimli fiyatlarda yarın satışa sunuluyor. Bim aktüel 19 Nisan 2024 içerisinde; Ape Ryder DC20 Elektrikli Bisiklet 39.999 TL, Rookie 16 Jant Çocuk Bisikleti 2.499 TL, Corby Drones CX026 Smart Drone 1.199 TL, Rookie Işıklı Mini Scooter 599 TL'den satışta olacak. Peki, BİM'de bu hafta neler var? İşte, BİM aktüel ürünler kataloğu 16 Nisan- 19 Nisan 2024 kataloğu

16.04.2024Bilgi
Hedefim Sensin filmi nerede çekildi İşte konusu ve oyuncuları

Hedefim Sensin filmi nerede çekildi? İşte konusu ve oyuncuları!

Başrollerini Ata Demirer, Demet Akbağ ve Gonca Vuslateri’nin paylaştığı Hedefim Sensin filmi 16 Nisan Salı akşamı Star Tv’de ekranlara geliyor. Yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü’nün oturduğu filmin senaryosunu Ata Demirer kaleme alıyor. Hedefim Sensin, çiğ köfte satarak geçimini sağlayan Zekeriya Taştan’ın hikayesini konu ediyor. Peki, Hedefim Sensin filmi nerede çekildi, konusu ne, oyuncuları kimler?

16.04.2024Televizyon
BAĞKUR 7200 prim son durum 2024 || Esnafa erken emeklilik ne zaman çıkacak Bağ-Kur 7200 prim gün sayısı çıktı mı, ne zaman yasalaşacak

BAĞKUR 7200 prim son durum 2024 || Esnafa erken emeklilik ne zaman çıkacak? Bağ-Kur 7200 prim gün sayısı çıktı mı, ne zaman yasalaşacak?

Esnafa erken emeklilik yani bağkur 7200 prim müjdesi geçtiğimiz aylarda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından verilmişti. Erken emeklilik içi gün sayan bağkur'lular gündemdeki gelişmeleri takip ediyor. Esnafa erken emeklilik müjdesinde son düzlüğe girildi. 9000 olan bağkur prim sayısının 7200'e düşürülmesi gündemde. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, BAĞ-KUR prim gün sayısının 9 binden 7 bin 200'e düşürüleceğini söyledi. Işıkhan, Bağ-Kur'ların 9000 gün olan prim ödeme gün sayısını 7200 güne düşürme konusunda çalışmaların devam ettiğini ifade etti. Düzenlemenin hayata geçmesiyle birlikte Bağ-kur'lular 5 yıl önce emekli olabilecek. Peki, Bağ-Kur prim sayısı düştü mü? Bağkur 9000 prim sayısı 7200 oldu mu? İşte son gelişmeler...

16.04.2024Bilgi
23 Nisan resmi tatil mi 23 Nisanda okullar, liseler ve üniversiteler tatil mi ve var mı 23 Nisanda özel sektör tatil yapacak mı

23 Nisan resmi tatil mi? 23 Nisan'da okullar, liseler ve üniversiteler tatil mi ve var mı? 23 Nisan'da özel sektör tatil yapacak mı?

23 Nisan, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatiller arasında yer almaktadır. Bu özel günde Türkiye genelinde birçok kutlama, etkinlik ve resepsiyon düzenlenmektedir. Önemli bu gün dolayısıyla birçok kişi, "23 Nisan'da okullar, liseler, üniversiteler ve özel sektör tatil mi?" diye merak ediyor. Özellikle eğitim kurumları ve iş yerlerinin tatil durumu gündemde. İşte 23 Nisan'da liselerin, üniversitelerin ve özel sektörün tatil olup olmadığına dair ayrıntılı bilgiler.

16.04.2024Gündem
Kocamı tebrik ediyorum, evde üç gün böyle gezdim beni terk etmedi

"Kocamı tebrik ediyorum, evde üç gün böyle gezdim beni terk etmedi"

Eski manken Ebru Şancı'nın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf çok konuşuldu.

16.04.2024Televizyon
Ereğli Demir Çelik (EREGL) temettü ne zaman yatacak Ereğli temettü ödeme tarihleri 2024

Ereğli Demir Çelik (EREGL) temettü ne zaman yatacak? Ereğli temettü ödeme tarihleri 2024!

Borsada EREGL hissesine sahip yatırımcılar temettü ödemesi alacağı tarihi merak ediyor. Ereğli Demir Çelik temettü ödeme tarihi belli oldu. Erdemir Yönetim Kurulu, 2023 için temettü teklifini açıkladı. Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada hisse yatırımcılarına bu hafta temettü ödemesi gerçekleştirilecek. Peki, Ereğli (EREGL) ne zaman yatar, hesaba geçer?

16.04.2024Bilgi
Kripto varlık kanun teklifi için gözler TBMMde Kripto varlık yasası 2024 ne zaman çıkacak, maddeleri neler olacak

Kripto varlık kanun teklifi için gözler TBMM'de! Kripto varlık yasası 2024 ne zaman çıkacak, maddeleri neler olacak?

Kripto varlık kanun teklifi için gözler Meclis'e çevrildi. Kripto varlık yasası için uzun zamandır süren çalışmalarda sona gelindi. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 31 Mart seçimleri ve Ramazan Bayramı sebebiyle verdiği arayı 1.5 ay sonra sonlandırıyor ve mesaiye başlıyor. Kripto varlıklara ilişkin düzenlemenin de bu hafta Meclis'e sunulması bekleniyor. Peki, Kripto varlık yasası ne zaman çıkacak, maddeleri neler olacak? İşte kripto varlık kanun teklifi ile ilgili tüm detaylar!

16.04.2024Bilgi
İngilterede şiddetli fırtına karavanı böyle devirdi

İngiltere'de şiddetli fırtına karavanı böyle devirdi

İngiltere'nin Staffordshire bölgesinde meydana gelen şiddetli fırtınada park halindeki karavan devrildi, olay dakika dakika güvenlik kameralarına yansıdı.

16.04.2024Haber
Antalyada dehşet Babasıyla kavga eden 2 kişiye minibüsle çarptı: 1 kişi hayatını kaybetti... Kaza oldu bilerek değil, fren tutmadı

Antalya'da dehşet! Babasıyla kavga eden 2 kişiye minibüsle çarptı: 1 kişi hayatını kaybetti... 'Kaza oldu bilerek değil, fren tutmadı'

Antalya'nın Kepez ilçesinde babası Yahya Alissa ile tartışan mesai arkadaşları Muhammed Ali Bilal’e minibüsle çarpıp ölümüne, Abdurrahman Belelo'nun da yaralanmasına neden olan Ahmad Alissa, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı. Konya'da yakalanarak Antalya'ya getirilen Ahmad Alissa, adliyeye sevki sırasında gazetecilerin "Babanla tartışmışlar, o yüzden çarpmışsın" sorusuna, "Hayır, kaza oldu bilerek değil. Frene bastım, tutmadı" karşılığını verdi.

16.04.2024Gündem
Paris 2024 Olimpiyat Oyunlarının meşalesi yakıldı

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın meşalesi yakıldı

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın meşalesi bugün Antik Olimpiyat Oyunları'nın doğduğu yer olan Olimpia'da düzenlenen özel bir törenle yakıldı.

16.04.2024Diğer
Şampiyonlar Ligi maç programı 16 Nisan 2024 | Bugün hangi maçlar var, kimin maçı var

Şampiyonlar Ligi maç programı 16 Nisan 2024 | Bugün hangi maçlar var, kimin maçı var?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final maçları tüm hızıyla devam ediyor. Bu akşam oynanacak maçlar belli oldu. 16 Nisan bugün ne hangi maçlar var? sorusu da bu bağlamda merak edilmeye başlandı. 16 Nisan Salı maç programı sporseverler tarafından takip ediliyor. Hafta sonu Süper Lig maçları oynanırken hafta için Avrupa Kupası maçları izleyicilerle buluşuyor. Peki, Bugün hangi maçlar var, kimin maçı var? İşte 16 Nisan maç programı!

16.04.2024Spor Arena
Aşure ayı ne zaman 2024 Bu yıl aşure zamanı hangi tarihte gelecek İşte, takvim bilgileri

Aşure ayı ne zaman 2024? Bu yıl aşure zamanı hangi tarihte gelecek? İşte, takvim bilgileri

Hz Muhammed'in (S.A.V) Mekke'den Medine'ye hicret ettiği gün olarak kabul gören Hicri yılbaşının bu yıl ne zaman olduğu merak konusu oldu. Müslüman alemi için kutsal aylardan biri olan Muharrem ayının 1. günü Hicri yılbaşı olarak kabul ediliyor. Öte yandan bu ay içinde Aşure Günü de idrak ediliyor. Peki, Aşure Günü ne zaman? İşte, o detaylar

16.04.2024Bilgi
Dünya onun deniz gözlerine hayrandı... Kocasının ağzından çıkan bir söz hayatını değiştirdi

Dünya onun deniz gözlerine hayrandı... Kocasının ağzından çıkan bir söz hayatını değiştirdi

Boşuna dememişler "Hayatta hiçbir şey sonsuza kadar sürmez" diye... Zaten hayatın kendisi de öyle değil mi? Günün birinde son nokta konuluveriyor, bazen de hiç beklenmedik bir şekilde üstelik. Acılar da sevinçler de yerini hemen başka bir duyguya bırakıyor.

16.04.2024Magazin
Bakan Uraloğlu açıkladı: Bayram tatilinde 6 milyon 852 bin kişi hava yolu ile seyahat etti

Bakan Uraloğlu açıkladı: Bayram tatilinde 6 milyon 852 bin kişi hava yolu ile seyahat etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Bayram tatilinde ülke genelinde toplamda 42 bin 573 uçak trafiği gerçekleşirken 6 milyon 852 bin 948 yolcu hava yolu ile seyahat etti" dedi.

16.04.2024Ekonomi
Afganistanda sel: En az 50 ölü, çok sayıda yaralı

Afganistan'da sel: En az 50 ölü, çok sayıda yaralı

Afganistan'daki sel felaketinde 50 kişi hayatını kaybetti, 36 kişi de yaralandı. Sel nedeniyle 600'den fazla evde, bin 950 dönüm tarım arazisinde ve 75 kilometrelik yolda hasar meydana geldiği açıklandı.

16.04.2024Haber
Görüntüler İngiltereden...  Fırtına karavanı devirdi

Görüntüler İngiltere'den... Fırtına karavanı devirdi

İngiltere'nin Staffordshire bölgesinde meydana gelen şiddetli fırtınada park halindeki karavan devrildi, olay dakika dakika güvenlik kameralarına yansıdı.

16.04.2024Dünya
Eski İzmir Büyükşehir Belediyesi başkanının eşi Mine Piriştina vefat etti

Eski İzmir Büyükşehir Belediyesi başkanının eşi Mine Piriştina vefat etti

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin eski belediye başkanı merhum Ahmet Piriştina'nın eşi Mine Piriştina 69 yaşında hayatını kaybetti.

16.04.2024Gündem
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Bir ülkede 33 bin civciv ölse Dünya Sağlık Örgütü harekete geçer

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Bir ülkede 33 bin civciv ölse Dünya Sağlık Örgütü harekete geçer

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, "Bir ülkede 33 bin tane civciv ölse Dünya Sağlık Örgütü harekete geçer, Birleşmiş Milletler, 'Salgın mı geliyor' diye rapor ister. 33 bin çocuk, kadın, genç ölüyor ve kimse kılını kıpırdatmıyorsa; orada bize düşen Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının davası olan Filistin davasına sahip çıkmaktır" dedi.

16.04.2024Gündem
ÇBK Mersin Başkanı Serdar Çevirgen’den Fenerbahçe maçında yaşananlara dair açıklama

ÇBK Mersin Başkanı Serdar Çevirgen’den Fenerbahçe maçında yaşananlara dair açıklama

Çukurova Basketbol, EuroLeague Kadınlar Dörtlü yarı final maçında Fenerbahçe Alagöz Holding'le karşılaşmış, sarı-lacivertli ekip mücadeleye kazanıp finale çıkmıştı. Mersin ekibinin başkanı Serdar Çevirgen mücadele sırasında yaşananlarla ilgili açıklama yaptı.

16.04.2024Basketbol
Afganistanda sel felaketi Onlarca ölü ve yaralı var...

Afganistan'da sel felaketi! Onlarca ölü ve yaralı var...

Afganistan'daki sel felaketinde 50 kişi hayatını kaybetti, 36 kişi de yaralandı. Sel nedeniyle 600'den fazla evde, bin 950 dönüm tarım arazisinde ve 75 kilometrelik yolda hasar meydana geldiği açıklandı.

16.04.2024Dünya
TV8,5ta bu akşam hangi maçlar şifresiz TV8,5 yayın akışı listesi 16 Nisan

TV8,5'ta bu akşam hangi maçlar şifresiz? TV8,5 yayın akışı listesi 16 Nisan!

UEFA Şampiyonlar Ligi, çeyrek final rövanş mücadelelerine sahne olacak. Borussia Dortmund - Atletico Madrid maçı da haftanın dikkat çeken mücadelelerinden biri. Her iki takım da karşılaşmadan mağlup ayrılarak yarı final biletini kapmak istiyor. Bu heyecanlı karşılaşma şifresiz olarak TV8,5 ekranlarından takip edilebilecek. Peki TV8,5'ta bu akşam hangi maçlar şifresiz? TV8,5 yayın akışı listesi 16 Nisan!

16.04.2024Spor Arena
Adanada otomobil, otobüs durağına daldı: 2’si ağır 7 yaralı

Adana'da otomobil, otobüs durağına daldı: 2’si ağır 7 yaralı

Adana’nın Çukurova ilçesinde Uğur A.’nın kontrolünü yitirdiği otomobil, otobüs durağına daldı. Kazada, sürücü ile duraktaki 6 kişi yaralandı. Yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

16.04.2024Haber
Şanlıurfanın Siverek ilçesinde feci kaza: Ölü ve yaralılar var

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde feci kaza: Ölü ve yaralılar var

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

16.04.2024Haber
Şanlıurfada feci kaza: 2 ölü, 6 yaralı

Şanlıurfa'da feci kaza: 2 ölü, 6 yaralı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

16.04.2024Gündem

Yazar Sonuçları

Modern çağın yeni sorunu “Skinxiety”

Modern çağın yeni sorunu “Skinxiety!”

Skinxiety, cilt görünümüyle ilgili aşırı kaygı ve stres yaşama durumudur. Bu durum, kişinin özgüvenini ve ruh halini olumsuz etkileyebilir ve günlük hayatını zorlaştırabilir.

16.04.2024
Yaz sıcaklarında baba adaylarına tavsiyeler

Yaz sıcaklarında baba adaylarına tavsiyeler

Baharın gelmesiyle birlikte yaz mevsimini de kendine has güzellikleriyle karşılamaya hazırlanıyoruz. Kimisi için doğanın yeşillenmesi tarla bahçe işlerinin başlaması anlamına gelirken kimisi de yaylada ya da deniz kenarında güneşin tadını çıkarmaya hazırlanıyor.

16.04.2024