Fenerbahçe İstanbul'da

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe İstanbulda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2013 20:30

UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçında Benfica'ya deplasmanda 3-1 mağlup olarak elenen Fenerbahçe, İstanbul'a döndü.

Haberin Devamı

Portekiz'in başkenti Lizbon'dan akşam saatlerinde özel uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen sarı lacivertli takımı, bir grup Fenerbahçeli taraftar tezahüratlarla karşıladı.

F.BAHÇELİ TARAFTARLARIN COŞKULU KARŞILAMASINDAN KARELER

Benfica ile oynanan maçta sakatlık geçiren Gökhan Gönül, havalimanında yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Maçta aldığım darbe sonucu birkaç dakika bilinç kaybı yaşadım. Ondan sonra hastaneye kaldırıldım. Hastanede kendime geldim. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Ama beni en çok üzen turu geçemeden tekrar buraya dönüyor olmamız. Şu an iyiyim. Doktor 8 dikiş atıldığını söylüyor. 3-4 gün dinlenmem gerekiyormuş. Bana geçmiş olsun mesajı atan taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bana mesaj atan başka takım taraftarlarına da teşekkür ediyorum. Kötü bir durum sonrası böyle bir şey yaşanıyor ama gerçek insanlık bu. Bir tarafınızda Fenerbahçe'nin amblemini taşırken bir tarafınızda da Türk bayrağını taşıyorsunuz. Herkese çok teşekkür ediyorum."

Sarı lacivertli kafile daha sonra Can Bartu Tesisleri'ne gitti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!