TFF Beşiktaş'ı uyardı

Güncelleme Tarihi:

TFF Beşiktaşı uyardı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2013 13:02

Beşiktaş geçmiş yıllarda mali açıdan sorumluluklarını yerine getirmediği için bu sezon Avrupa Kupaları'nda mücadele etme hakkını kaybetmişti.

Haberin Devamı

 Sezon başında UEFA tarafından 1 yıl ceza alan Siyah Beyazlı kulüp, yeni sezonda da aynı durumda kalmamak için yoğun çaba gösterdi. 31 Mart'a kadar vadesi dolan borçlarını ödemek veya yapılandırmak için temaslarını sürdüren yönetim kurulu üyeleri, hazırladığı dosyası UEFA'ya göndermişti.

Yaşanan bu gelişme sonrası Beşiktaş'ın yeni sezonda aynı sıkıntıyı yaşamayacağı ve kupalarda mücadele edeceği ifade edilirken Siyah Beyazlı kulüp dün akşam resmi internet sitesinden taraftarlarına sevindirici haberi vermişti. Yapılan açıklamada Beşiktaş, 2013-2014 sezonu için UEFA Kulüp Lisansı almaya hak kazandığı belirtilmiş ve şu ifadeler kullanılmıştı;

"Beşiktaş, 2013-2014 sezonu için UEFA Kulüp Lisansı almaya hak kazandı. İncelemeler sonucunda Beşiktaşımızın UEFA Kulüp Lisansı almaya hak kazandığı ve UEFA müsabakalarına katılabileceği Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kulübümüze bildirildi."

LİSANSIN VERİLİP VERİLMEDİĞİ 10 MAYIS'DA BELLİ OLACAK

Ancak dün akşam saat 21.00'da yapılan açıklama bugün sabah saatlerinde resmi siteden kaldırıldı. Edinilen bilgiye göre Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu sabah Beşiktaş kulübü ile temasa geçtiği ve 10 Mayıs'dan önce kulüp lisansları konusunda kesinleşen resmi bir durumun olmadığını yetkililere aktardığı öğrenildi. Kulüp lisan kurulunun 10 Mayıs'da resmi açıklamayı yapmasının ardından Beşiktaş'ın konu ile ilgili yeni bir bildiriyi yayınlaması bekleniyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!