Konya'da facia: 4 ölü, 2 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Konyada facia: 4 ölü, 2 yaralı
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 19, 2013 23:40

Konya'nın Karapınar İlçesi'nde müstakil kutllanılmayan bir evde meydana gelen patlama ve ardından çıkan yangında 4 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Haberin Devamı

Karapınar Ä°lçesi'ne baÄŸlı Hotamış Beldesi Åžabanlı Mahallesi'ndeki tek katlı kullanılmayan müstakil bir evde saat 21.30 sıralarında ÅŸiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamanın ardından alevlerin yükseldiÄŸini gören çevre sakinleri jandarma ve itfaiyeye haber verdi. Güvenlik güçleri bina çevresine kimseyi yaklaÅŸtırmazken, itfaiye görevlilerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü. Olayda evde bulunan 1'i kadın 4 kiÅŸi yaÅŸamını yitiririrken, 1'i kadın 2 kiÅŸi de yaralandı. Evin zemininde ise patlamadan dolayı yarım metre derinliÄŸinde bir çukur oluÅŸtuÄŸu görüldü.Â

Patlamadan yaralı olarak kurtulan Ayşegül Yemiş (16) ve Yavuz Sözen'in (33) hastaneye götürülmeden önce jandarmaya verdiği bilgide ölenlerin ev sahibi Emin Yemiş, kızı Dönay Yemiş, İskender Gümüşsoy ve Cengiz Akan olduğunu söyledikleri öğrenildi.

Haberin Devamı

Olay yerine gelen savcı inceleme başlattı. Komşularından bazıları ailenin zaman zaman gelip kaldığı evde define aradığı iddiasında bulundu.

KONYA'DA YANGIN FACÄ°ASI
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!