Yolumuzu kesmeye çalışıyorlar

Güncelleme Tarihi:

Yolumuzu kesmeye çalışıyorlar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2013 00:13

Süper Lig’in lideri Galatasaray’da başkan Ünal Aysal, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun son dönemde sarı kırmızılı kulübe verdiği cezaları eleştirdi.

Haberin Devamı

Radyospor’da Özgür Sancar’a gündemdeki konuları değerlendiren Aysal, çarpıcı ifadeler kullandı.
Galatasaray Başkanı, “PFDK’nın, Fatih Terim ve yardımcılarına verdiği cezalarla Galatasaray’ın şampiyonluk yarışında önünün kesilmeye çalışıldığı yönünde bir yorum var. Doğru bir yorumdur. Biz de bu durumu böyle algıladık. Ve değiştirilmesini istedik. Fakat bu mümkün olmadı. Her şeye rağmen biz, mevcut hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz” şeklinde konuştu.

‘FATİH TERİM’LE SORUNUMUZ YOK’

SARI kırmızılı ekibin teknik direktörü Fatih Terim’le aralarında herhangi bir soğukluk ya da sorun olduğu iddialarına da cevap veren başkan Ünal Aysal, “Teknik direktörümüz Fatih Terim’le en açık ifade ile aramızda hiçbir soğukluk yaşanmadı ve yaşanamaz. Ayrıca kendisinin 2014 senesinin haziran ayına kadar kulübümüzle olan kontratı devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘SENEYE DEVLER LİGİ’NE HAZIRIZ’

ŞAMPİYONLAR Ligi çeyrek final rövanş maçında Real Madrid karşısında elde edilen galibiyetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ünal Aysal, “Madrid maçında son derece gururlandığımız bir netice oluştu. Elbette hakem hataları olmasaydı, yarı finalist olabilirdik. Fakat şimdi şampiyonluk hedefi ve önümüzdeki sezonu düşünmeliyiz. Önümüzdeki sezon artık tam anlamıyla Şampiyonlar Ligi’ne hazır bir takım olacağız” dedi.

Sabri: Bu sezon yine şampiyonuz

GALATASARAY’ın tecrübeli futbolcusu Sabri Sarıoğlu, Süper Lig’de sezonu zirvede bitireceklerine inandıklarını söyledi. Sabri, “Geçen sene ve bu sezon sergilediğimiz performans, taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmaya devam ediyor. Sezon başında uzun bir maraton dedik ama bitime 5 hafta kaldı. Amacımız son 5 haftayı da kayıpsız geçmek. Bu sene de şampiyon olmak istiyoruz ve ben arkadaşlarıma inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!