Tebrikler

Önce Fenerbahçe’yi tebrik edelim. Bu tip turnuvalarda 90 dakikalara maç olarak değil devre olarak bakmak lazım.

Haberin Devamı

İstanbul’daki maçta daha iyi oynayan Fenerbahçe, 2-0 kazanınca burada yani ikinci yarı bu sefer skora oynadı. İki takımın top kayıplarını gördüğümüz zaman neden Şampiyonlar Ligi’nde oynamadıklarını anlıyorsunuz. Volkan; yani Fenerbahçe kalecisi beş büyük hata yapıyor ve bir tane gol yiyor. Her maç bu tarz hatayı kaldırır mı? Webo ileride tek kaldı. Çok çalıştı sonunda da gücü kalmadı. Caner, son zamanlarda çok faydalı oynuyor. Dün gece de aynen devam etti, üstüne bir de çok akıllı bir gol attı.

TÜRK FUTBOLU DA KAZANDI

Gol ters yerden gelir. Rakibin attığı golde kafayı vuracak adam neredeyse 10 dakika elini kaldırıp “Topu bana atın” diye bağırdı ve kafayı çaktı golü yaptı. Böyle bir günde yalnız zaferi kutlarsak, hataları görmezsek, bir sonraki turda çok acı çekeriz. Selçuk, Fenerbahçe defansif oynadığı zaman bulunduğu yerde iyi görev yapıyor. Dün gece de öyleydi. Ama hücum oynadığında takım, o Selçuk’u bulamıyorsunuz. Bunlar teknik ayrıntı. Buradaki olay turu geçtin mi geçmedin mi? Fenerbahçe, bu turu geçmek için herşeyi yaptı ve geçti. Hem Türk futbolu kazandı hem de kulüp. İnşallah finale kadar giderler. Ancak yukarıda saydığımız hataları yapmazlarsa veya az yaparlarsa...

Haberin Devamı

BİR DAHA SAHA KAPANMASIN

Seyircisiz oynandığı zaman maçın ne tadı kalıyor ne de tuzu. Tatsız tuzsun bir yemek gibi. Fenerbahçeliyim diyen taraftarların da artık kulübe daha fazla zarar vermemeleri gerekir. Kavgalarını başka platformlarda yapsınlar; sahayı kapattırarak değil. Böyle hem Türk futboluna hem de kulüplerine zarar veriyorlar. Çünkü Fenerbahçe’nin şu anda bulunduğu konum bence Fenerbahçe’den önce Türk futbolunun kariyeri içindir. Her zaman demiyor muyuz “önce vatan” diye. Şu anda Avrupa’da tek Fenerbahçe kaldıysa herkesin elbirliğiyle bu takıma destek vermesi gerekiyor.

Yazarın Tüm Yazıları