16 yıl sonra gelen Buse’yi minibüs ezdi

Güncelleme Tarihi:

16 yıl sonra gelen Buse’yi minibüs ezdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2004 01:48

Tüp bebek yöntemiyle 16 yıl sonra ikiz kızları dünyaya geldi. 2.5 yıllık mutluluk, ikizlerden Buse’nin minibüs altında ölümüyle acıya dönüştü.

ADANA’da, kendisine ait elektrikçi dükkánı işleten İrfan (40) ile eşi Mukadder Kırık (36), 2.5 yaşındaki ikizleri Buse ve Sinem ile geçen pazar günü Adnan Menderes Adası’na pikniğe gitti. Piknikte, dayısı Mehmet Öztürk’ün peşine takılan Buse, o sırada geri geri manevra yapan Orhan Toprak’ın (25) kullandığı minibüsün altında ezildi.

Her şey bir anda oldu

Hastaneye kaldırılan küçük kız kurtarılamazken, ‘Buse’ye ne oldu’ diye ağlayan ikizi Sinem susturulamadı. 16 yıl uğraştıktan sonra tüp bebek yöntemiyle ikiz kızlarına kavuşan anne Mukadder Kırık, Buse’nin ölümü üzerine sinir krizleri geçirdi. İkizlerinin birlikte çekilmiş fotoğrafını elinden düşürmeyen Mukadder Hanım, ‘Canımız gitti. Ben 16 yıl Buse’yi bekledim. 2.5 yıl sonra bir minibüs canımızı elimizden aldı. Gözüm üzerindeydi. Babasına, ayağına giydirmesi için terliklerini verdim. Her şey bir saniyede oldu. Onu koşarken gördüm, sonra da dayısının kucağında. Yavrumla birlikte ben de öldüm’ dedi.

İkizi ağlıyor

Baba İrfan Kırık, Buse’nin ikizi Sinem’e sarılarak ‘Acıların en büyüğünü yaşıyorum’ diye gözyaşı döktü. Buse (üstte), Gökkuyu Köyü’nde toprağa verildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!