Zengin çocuklarına böyle ders verilir

MAÇIN geç başlamasının sebebi olarak biber gazı diyorlar. Stadın dışında çok seyirci kalmış, biletiyle maça giremeyen.

Haberin Devamı

Kombineleriyle girenlerin de çoğu yerine oturamadan zaten maçı terk etmişler. Görevlilere sorulduğunda alınan cevap ilginç: Erken gelseydiniz, biz bir şey yapamayız. Maça erken geleceksin ama maç ilk yarı 10, ikinci yarı 15 dakika geç başlayacak. Hiçbir şeyde hak iddia etme şansınız yok. Burası Türkiye.

İlk 30 dakika sahada Beşiktaş yok. F.Bahçe akıllı oynuyor, güzel de bir gol atıyor. Onun öncesinde attığı çok güzel bir gol de ofsayt gerekçesiyle sayılmıyor. Pozisyon net olarak ofsayt değil... Hakemin günahı yok, hata 1 numaralı yardımcıda.

BeÅŸiktaÅŸ yediÄŸi golden sonra biraz kendine geliyor. Daha doÄŸrusu sahneye Fernandes çıkıyor. Tam bir kumandan gibi takımını idare ediyor. Ä°ki takımın futbolcu kalitesine baktığınızda Fenerbahçe’nin daha ağır basması lazım. Ama sarı lacivertlilerde o ağırlığı göremiyorsunuz. Ä°ki takım da inanılmaz büyük defans hataları yaptılar.Â

Haberin Devamı

SAHNEDE NÄ°ANG VAR

Kötü mücadele yoktu. İyi futbol da yoktu. Goller vardı. Hep yazarız ya, bu futbol iki takıma da yakışmadı diye. Zaten futbolun yakıştığı Türkiye’de çok az takım var.

Beşiktaş takımı önce rakibi bozup sonra iş yapmaya kalkarsa daha iyi netice alıyor. Ama önce oynayayım derse başarılı olamıyor. Dün gece zaman zaman ikisini de yapmaya kalktı. Tam bu cümleyi bitirirken Beşiktaş’ın golü geldi ve maç bitti. Peki bu golü Beşiktaş nasıl attı? Fenerbahçe hücum ediyordu, bir top attılar beş kişi birden hücuma kalktılar. Yani rakibi zayıf olduğu anda yakaladılar. Bu sefer Fernandes’in yerine sahneye Niang çıktı. Yaptığı asist bence golden büyüktü... Attığı gole zaten bir şey denilmez. Niang’ın cevabını da Fenerbahçe yönetim kurulu verir.

Samet’e de, Orman’a da başlarda kimse inanmadı. Bence başından beri az hatayla iyi gidiyorlar. Aynen devam. Zengin aile çocuklarına ancak böyle dersler verilir.

Yazarın Tüm Yazıları