GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.685.007 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

Havalar ısındı, yılın ilk kene vakası Trabzonda görüldü

Havalar ısındı, yılın ilk kene vakası Trabzon'da görüldü

Doğu Karadeniz Bölgesinde havaların ısınmasıyla birlikte Gümüşhane'de kene vakaları görülmeye başlarken, yılın ilk Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) Hastalığı vakası Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

23.04.2024Haber

Şiddetli yağışlar hayatı felç etti... Çin'de 4 ölü, 10 kayıp

Çin'de sel baskınları ve toprak kaymaları nedeniyle en az 4 kişinin hayatını kaybettiği açıklanırken tahliye edilen kişi sayısı da 110 bine ulaştı.

23.04.2024Dünya
Van kedisinde heyecanlandıran gelişme: Doğum oranı yüzde 50 arttı

Van kedisinde heyecanlandıran gelişme: Doğum oranı yüzde 50 arttı

Van Kedi Villası’nda bir gözü mavi, diğeri kehribar renk olan dünyaca ünlü Van kedileri, 2024 yılının ilk yavrularını dünyaya getirdi. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Van Kedisi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Abdullah Kaya, Van Kedi Villasında yıl boyu 3 parti şeklinde doğumların gerçekleşeceğini, ilk doğumlarının tamamlandığını söyledi. Prof. Dr. Kaya," Doğum oranlarında geçen yıla göre göre ciddi bir artış var. Geçen yıl ilk doğumlarda 35 olan yavru kedi sayısı, bu yıl büyük artış gösterdi ve 25 kedi, 65 yavru dünyaya getirdi" dedi.

23.04.2024Gündem
Kuzey Koreden nükleer hazırlık

Kuzey Kore'den nükleer hazırlık

Kuzey Kore, nükleer karşı saldırı tatbikatı gerçekleştirirken, tatbikatı yöneten ülke lideri Kim Jong-un yine meydan okudu.

23.04.2024Dünya
Yurtta 23 Nisan coşkusu

Yurtta 23 Nisan coşkusu

TBMM’nin açılışının 104’üncü yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor. Hafta başından itibaren başlayan kutlamalar, tüm hafta geneline de yayılacak. Resmi törenler bugün uygulanırken, okulların 23 Nisan kutlamaları önümüzdeki günlerde de kendi programlarına göre devam edecek. Çocuklar için düzenlenen 23 Nisan kutlamalarından bazıları şöyle:

23.04.2024Eğitim
İsrail saldırısında öldürülen annesinin rahminden kurtarıldı Hayatta ancak ismini verecek anne babası yok

İsrail saldırısında öldürülen annesinin rahminden kurtarıldı! Hayatta ancak ismini verecek anne babası yok

İsrail saldırılarında hayatını kaybeden 7.5 aylık hamile bir annenin bebeği acil sezaryenle son anda kurtarıldı. Sadece 1,4 kilo ağırlığındaki bebek, yaşananlardan sağ kurtuldu ancak şimdi ona ismini verecek bir anne babası yok.

23.04.2024Dünya
23 Nisanda marketler açık mı Marketler 23 Nisanda saat kaçta açılıyor

23 Nisan'da marketler açık mı? Marketler 23 Nisan'da saat kaçta açılıyor?

23 Nisan'da marketler açık mı, bugün marketler çalışıyor mu sorusu, market alışverişi yapmaya hazırlanan vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Zincir marketlerin çalışma durumları dini bayram günlerinde değişiklik gösterebiliyor. Milli Bayramlardan olan 1 Mayıs, 19 Mayıs, 15 Temmuz, 30 Ağustos ve 29 Ekim’de ise marketler çalışmaya devam ediyor. Peki 23 Nisan'da A101, BİM, ŞOK, Carrefour, Migros açık mı kapalı mı? 23 Nisan marketler çalışıyor mu? İşte, konuyla ilgili bilgiler…

23.04.2024Bilgi
23 NİSAN ÖRNEK KONUŞMA METNİ 2024 | 23 Nisan öğretmen, müdür, öğrenci için örnek açılış konuşması metni

23 NİSAN ÖRNEK KONUŞMA METNİ 2024 | 23 Nisan öğretmen, müdür, öğrenci için örnek açılış konuşması metni

Türkiye’nin önemli tarihlerinden birisi olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın bu yıl 104. yıl dönümü kutlanacak. 23 Nisan örnek konuşma metni de, 23 Nisan günü konuşma yapacak öğretmenler, öğrenciler ve müdürler tarafından araştırılıyor. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış yıldönümü olan 23 Nisan'da Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde kutlanan ulusal ve resmî bir bayramdır. İşte öğretmen ve müdür için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı örnek konuşma metni!

23.04.2024Bilgi
23 NİSAN RESİMLİ MESAJLARI VE SÖZLERİ 2024 (ÜCRETSİZ İNDİR) || En güzel, anlamlı, 23 Nisan resimli mesajları ve Atatürk görselleri (resimleri) 23 Nisan kutlama mesajları için anlamlı ve kurumsal seçenekler

23 NİSAN RESİMLİ MESAJLARI VE SÖZLERİ 2024 (ÜCRETSİZ İNDİR) || En güzel, anlamlı, 23 Nisan resimli mesajları ve Atatürk görselleri (resimleri) 23 Nisan kutlama mesajları için anlamlı ve kurumsal seçenekler

Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. 23 Nisan mesajları milyonlarca kişi tarafından çeşitli platformlarda, sosyal medya hesaplarında paylaşılıyor. 23 Nisan Atatürk mesajları ve sözleri bu yıl da anlamlı seçenekler ile araştırılan hususlar arasında yer alıyor. 23 Nisan mesajları resimli 2021 yılına has seçeneklerle değer buluyor. En anlamlı 23 Nisan mesajları ve sözleri çerçevesinde sosyal medya ve özel mesajlarla gönderiler paylaşılabilecek. 23 Nisan mesajları Atatürk sözleri ile de öne çıkacak. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 23 Nisan mesajları ile anlam kazanacak. İşte, her sosyal ortamda kolayca paylaşabileceğiniz Resimli 23 Nisan mesajları ve sözleri için bol seçenekler

23.04.2024Bilgi
Apartman yöneticisine güvenlik kamerası saldırısı: 9  yerinden bıçakladı

Apartman yöneticisine 'güvenlik kamerası' saldırısı: 9 yerinden bıçakladı

Adana'da hırsızlık yaptığı iddia edilen bir kişi, apartman yöneticisinin güvenlik kamerası görüntülerini polise vermesine sinirlenip yöneticiyi 9 yerinden bıçakladı. Yönetici ölümden dönerken aile cezaevine giren zanlının en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

23.04.2024Gündem
Sivasspordan Fenerbahçe maçı sonrası eleştirilere yanıt: Namusumuzla oynuyoruz

Sivasspor'dan Fenerbahçe maçı sonrası eleştirilere yanıt: Namusumuzla oynuyoruz

Fenerbahçe ile sahasında 2-2 berabere kalan Sivasspor’da Basın Sözcüsü Gökhan Karagöl, sosyal medyadan takımı eleştirenlere cevap verdi. Karagöl, “Bizim çıkıp şerefimizle ve namusumuzla dün, bugün ve yarın da oynayacağımızı da her zaman söylüyoruz. Bu iş sosyal medyada yazmayla, çizmeyle, itibarsızlaştırmayla olmaz. Biz her zaman çıkıyoruz, alnımızın teri ve namusumuzla oynuyoruz” dedi.

23.04.2024Süper Lig
23 NİSAN ŞİİRLERİ ve SÖZLERİ 2024 || 23 Nisan için Kısa-Uzun-İlkokul-Ortaokul-Okul Öncesi 2-3-4-6 kıtalık şiirler En Güzel 23 Nisan şiirleri

23 NİSAN ŞİİRLERİ ve SÖZLERİ 2024 || 23 Nisan için Kısa-Uzun-İlkokul-Ortaokul-Okul Öncesi 2-3-4-6 kıtalık şiirler! En Güzel 23 Nisan şiirleri

23 Nisan Şiirleri 2 kıtalık, 4 ve 6 kıtalık, kısa ve uzun seçeneklerle, bahar aylarının en değerli gününde etkinliklerin önemli parçası olacak. Günün anlam ve önemini hissettirecek olan birbirinden anlamlı 23 Nisan şiirleri kısa ve en anlamlı seçenekleri ile günün en önemli kriteri olacak. İlkokul ve ortaokul öğrencileri başta olmak üzere okul öncesi etkinliklerde de kullanılacak olan 23 Nisan şiirler kısa ve uzun seçenekleri ile ön planda olacak. İşte, okullarda kutlanacak olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ilkokul, ortaokul, okul öncesi öğrencilerin en büyük etkinliği olacak olan 2 ve 4 kıtalık 23 Nisan şiirleri derlemesi

23.04.2024Bilgi
Bülent Uygundan Fenerbahçe maçı sonrası ateş püskürdü: Bize küfür ediyorlar, bu işin sonu iyi değil

Bülent Uygun'dan Fenerbahçe maçı sonrası ateş püskürdü: Bize küfür ediyorlar, bu işin sonu iyi değil

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalar yaptı.

23.04.2024Süper Lig
61 milyar dolarlık ABD yardımı Ukraynanın savunmasını nasıl değiştirecek

61 milyar dolarlık ABD yardımı Ukrayna'nın savunmasını nasıl değiştirecek?

Ukrayna’nın büyük beklenti içinde olduğu 61 milyar dolarlık ABD askeri yardım paketi birkaç gün içinde Senato’dan geçebilir. Peki bu askeri yardım paketinde hangi silahlar yer alabilir ve bunlar Rus ilerleyişi önüne set çekebilir mi?

23.04.2024Dünya
Fenerbahçede İsmail Kartaldan penaltı yorumu ve şampiyonluk sözleri: Farkın açıldığını düşünmüyorum

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan penaltı yorumu ve şampiyonluk sözleri: Farkın açıldığını düşünmüyorum

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, 2-2'lik Sivasspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Kartal, şampiyonluk yolundaki rakipleri Galatasaray'la olan puan farkının açılmadığını ifade etti.

23.04.2024Süper Lig
23 NİSAN KONSERLERİ VE ETKİNLİKLERİ LİSTESİ 2024 || 23 Nisan (Bugün) İstanbul, Ankara ve İzmirde ücretsiz konserler ve etkinlikler nerede, saat kaçta yapılacak

23 NİSAN KONSERLERİ VE ETKİNLİKLERİ LİSTESİ 2024 || 23 Nisan (Bugün) İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz konserler ve etkinlikler nerede, saat kaçta yapılacak?

23 Nisan ücretsiz konserler ve etkinlikler listesi İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerde araştırılıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yılda çeşitli etkinliklerle ve konserlerle kutlanacak. Büyükşehir Belediyeleri İstanbul, Ankara, İzmir 23 Nisan etkinlikleri ve konserlerini paylaştı. Etkinlik programda belirlenen saatte ve noktalarda gerçekleştirilecek. Programlar kapsamında konserlerin yanı sıra çocuklar için ücretsiz çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz 23 Nisan konserleri ve etkinlikleri ne zaman, nerede? İşte, 23 Nisan konserleri ve etkinlik programı 2024!

23.04.2024Bilgi
Bakan Tekin, öğrencilerle Anıtkabir’de

Bakan Tekin, öğrencilerle Anıtkabir’de

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ kapsamında öğrenci ve öğretmenlerle birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.

23.04.2024Eğitim
MEB BURSLULUK SINAVI SORULARI VE CEVAP ANAHTARI PDF DOKÜMANI 2024 || İOKBS soruları ve cevapları anahtarı yayınlandı Bursluluk sınavı cevapları 2023 nereden, nasıl görüntülenir

MEB BURSLULUK SINAVI SORULARI VE CEVAP ANAHTARI PDF DOKÜMANI 2024 || İOKBS soruları ve cevapları anahtarı yayınlandı! Bursluluk sınavı cevapları 2023 nereden, nasıl görüntülenir?

İOKBS Bursluluk Sınavı cevap anahtarı 2024, ODSGM. MEB,gov.tr üzerinden yayınlandı Sınava katılan öğrenciler, sınav sonrası doğru yanlış cevap sayısını Bursluluk Sınavı cevap anahtarı kağıdı üzerinden kontrol edecek. Adaylar, Bursluluk sınavı sözel ve sayısal soru kitapçıkları ile cevap anahtarı kağıdını PDF formatında meb.gov.tr üzerinden görüntüleyebilecek. MEB tarafından gerçekleştirilen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'na bu yıl 5, 6, 7, 8 ile Hazırlık Sınıfı, 9, 10 ve 11'inci sınıf seviyelerinde 1 milyon 86 bin 894 öğrencinin başvurdu. 2024 Bursluluk sınavı A ve B soru kitapçığı ve cevapları için MEB ODSGM sayfası üzerinden son dakika paylaşıldı. Başvuru şartlarını taşımadığı hâlde sınava girerek bursluluk hakkı kazanan öğrenciler bursluluk hakkından yararlanamayacak. Peki Bursluluk Sınavı İOKBS cevap anahtarı nasıl, nereden görüntülenir? İşte İşte İOKBS meb.gov.tr Bursluluk cevap anahtarı sorgulama yöntemi (ekranı)

23.04.2024Bilgi
O gün hayatım değişti

O gün hayatım değişti

Aydilge, Dream Türk TV’nin sevilen programı ‘Müzik Evi’ne konuk oldu.

23.04.2024Televizyon
BUGÜN TOPLU TAŞIMA (Otobüsler, metro, tramvay) BEDAVA MI 23 Nisan Salı günü İETT otobüsü, metrobüs, metro, tramvay, vapur, marmaray ücretsiz mi

BUGÜN TOPLU TAŞIMA (Otobüsler, metro, tramvay) BEDAVA MI? 23 Nisan Salı günü İETT otobüsü, metrobüs, metro, tramvay, vapur, marmaray ücretsiz mi?

Bugün (23 Nisan Salı) Otobüsler bedava mı sorusunun yanıtı, toplu ulaşımı kullanacak vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Vatandaşlar gün içerisinde marmaray, metrobüs, tramvay, vapur, otobüs ve metro toplu taşıma araçlarını yoğun olarak kullanıyor. Bu sebeple 23 Nisan günü ulaşımın ücretsiz olup olmadığını merak ediyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl Salı günü etkinliklerle kutlanacak. Geçtiğimiz resmi tatillerde toplu ulaşım araçlarından ücret alınmamıştı. Bu sebepler 23 Nisan toplu taşıma ücret bilgisi merak ediliyor. Konuyla ilgili olarak da İETT'den açıklama geldi. Peki 23 Nisan toplu taşıma ücretsiz mi? Salı günü İETT otobüsü, metrobüs, metro, tramvay, vapur,marmaray bedava mı? İşte konu hakkında ayrıntılar...

23.04.2024Bilgi
Yılın ilk kene vakası Trabzonda görüldü

Yılın ilk kene vakası Trabzon'da görüldü

Doğu Karadeniz Bölgesinde havaların ısınmasıyla birlikte Gümüşhane'de kene vakaları görülmeye başlarken, yılın ilk Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) Hastalığı vakası Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

23.04.2024Gündem
Mahzen-31 operasyonlarında organize suç örgütü çökertildi

Mahzen-31 operasyonlarında organize suç örgütü çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Balıkesir merkezli 2 ilde düzenlenen Mahzen-31 Operasyonları'nda elebaşılığını İsmail Yavuz’un yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.

23.04.2024Haber
Hande Demir ile sevgilisi Hasan Tufanın olaylı gecesi

Hande Demir ile sevgilisi Hasan Tufan'ın olaylı gecesi

Sosyetenin tanınmış ismi Hande Demir ile emlakçı sevgilisi Hasan Tufan’ın, Bebek’teki bir restoranda diğer müşterilerle kavga ettiği öne sürüldü.

23.04.2024Hayat
Çamaşır yıkarken yaptığımız bu hatalar giysilerimizin ömrünü kısaltıyor

Çamaşır yıkarken yaptığımız bu hatalar giysilerimizin ömrünü kısaltıyor

Çamaşırlarınızı sıcak su ile mi yıkıyorsunuz yoksa soğuk su ile mi? Yumuşatıcı kullanıyor musunuz? Hangi çamaşıra ne kadar deterjan kullanıyorsunuz? Deterjanı makinenin içine mi yoksa deterjan gözüne mi koyuyorsunuz? Çamaşırları makineye atmadan önce tersini çeviriyor musunuz? Her soruya verdiğiniz cevap kıyafetlerinizin daha uzun ömürlü olmasını etkiliyor. Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü’nden Doç. Dr. İlkan Özkan ile çamaşır yıkarken yaptığımız hataları ve asıl yapılması gerekenleri konuştuk.

23.04.2024Pratik Bilgiler
Sinsi bakteri salmonella her yıl milyonlarca insanı hasta ediyor... Bu hatayı sakın yapmayın, mikroplar her yere yayılıyor

Sinsi bakteri salmonella her yıl milyonlarca insanı hasta ediyor... Bu hatayı sakın yapmayın, mikroplar her yere yayılıyor

Her yıl milyonlarca insanda karın ağrısı, yüksek ateş, ishal gibi belirtilerle seyreden enfeksiyonlara sebep olan salmonella, çok kolay bulaştığı ve en beklenmedik yerlerde pusuya yattığı için "sinsi bakteri" olarak anılıyor. Peki özellikle çocukları ve yaşlıları tehdit eden bu mikroptan kaçınmak için ne yapabiliriz?

23.04.2024Sağlık
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, çocuklarla Anıtkabiri ziyaret etti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, çocuklarla Anıtkabir'i ziyaret etti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Anıtkabir'i ziyaret etti. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Bakan Tekin "Milli Eğitim Bakanlığı olarak bu şanlı mirası bilimle, kültürle, sanatla bezenmiş bir şekilde evlatlarımıza aktarmak bizim için şeref borcudur. Sizden aldığımız ilham, milletimizden aldığımız kuvvetle bu cennet vatanı daha da ileri taşıma kararlılığındayız. Ruhunuz şad olsun" dedi.

23.04.2024Haber
23 NİSAN ANTALYA TÜRK YILDIZLARI GÖSTERİSİ 2024 || 23 Nisan Antalya Türk Yıldızları gösterisi ne zaman, saat kaçta başlayacak, nereden izlenecek

23 NİSAN ANTALYA TÜRK YILDIZLARI GÖSTERİSİ 2024 || 23 Nisan Antalya Türk Yıldızları gösterisi ne zaman, saat kaçta başlayacak, nereden izlenecek?

23 Nisan Antalya Türk Yıldızları gösterisi, bugünkü etkinlikler ve kutlamalarla beraber heyecanla bekleniyor. Türk Silahlı Kuvvetleri akrobasi timi 'Türk Yıldızları', Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Antalya'ya geliyor. Antalya'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları ile gün boyu çocuklar için etkinlikler düzenlenecek. Etkinlikler kapsamında Türk Yıldızları, Antalya semalarında olacak. Peki 23 Nisan Antalya Türk Yıldızları gösterisi ne zaman, saat kaçta? 23 Nisan Türk Yıldızları gösterisi nereden izlenecek? İşte ayrıntılar...

23.04.2024Bilgi
AÖL KAYIT YENİLEME TARİHİ VE ÜCRETİ 2023 - 2024 || MEB duyurdu Açık lise 3. dönem kayıt yenileme ne zaman, nasıl yapılır AÖL sınav ücreti ne kadar, nereye yatırılacak

AÖL KAYIT YENİLEME TARİHİ VE ÜCRETİ 2023 - 2024 || MEB duyurdu! Açık lise 3. dönem kayıt yenileme ne zaman, nasıl yapılır? AÖL sınav ücreti ne kadar, nereye yatırılacak?

AÖL 3. dönem kayıt yenileme tarihi ve ücreti, lise eğitimini açıktan sürdüren öğrenciler tarafından araştırılıyor. Açık lise 2. dönem sınav sonuçları geçtiğimiz günlerde ilan edildi. Kayıt yenileme işlemini yaptırmayan adaylar sınavlara katılamayacak. Kayıt işlemleri belirlenen takvim doğrultusunda tamamlanacak. Peki Açık lise 3. dönem kayıt yenileme ne zaman, nasıl yapılır? AÖL sınav ücreti ne kadar, nereye yatırılacak? İşte AÖL 3. dönem kayıt yenileme takvimi...

23.04.2024Bilgi
İOKBS BURS HAKKI KAÇ PUANLA KAZANILIR || 2024 Bursluluk sınavı için kaç net gerekiyor 5,6,7,8,9,10,11’nci sınıf bursluluk sınavı puan hesaplama formülü...

İOKBS BURS HAKKI KAÇ PUANLA KAZANILIR || 2024 Bursluluk sınavı için kaç net gerekiyor? 5,6,7,8,9,10,11’nci sınıf bursluluk sınavı puan hesaplama formülü...

Bursluluk sınavı kaç puanla kazanılır, İOKBS 2024 cevap anahtarının erişime açılmasıyla merak konusu oldu,. İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı puan hesaplaması ile kaç puan alan adaylara burs desteği verileceği merak ediliyor. MEB tarafından ortaokul 5,6,7,8. sınıf ile lise 9.10 ve 11’nci sınıf öğrencileri için ayrı kontenjanlar ayrılıyor. Genel olarak kontenjanlar; Kanunlarla Özel Hak Tanınan Öğrenciler, öğretmen çocuğu, oturduğu yerde okul olmayanlar ve diğer maddeler dışında kalan öğrenciler şeklinde olacak. Sınavda başarılı olan öğrencilere aylık belirlenen tutarda ödeme yapılacak. Peki Bursluluk sınavını kazanmak için kaç puan yapmak gerekiyor? 5,6,7,8,9,10,11’nci sınıf bursluluk sınavı (İOKBS) kaç netle kazanılır? İşte bursluluk sınavı hesaplama formülü...

23.04.2024Bilgi
Survivorda haftanın son eleme adayı belli oldu 22 Nisan Survivor (83. BÖLÜM) 4. eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı hangi takım kazandı

Survivor'da haftanın son eleme adayı belli oldu! 22 Nisan Survivor (83. BÖLÜM) 4. eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Survivor'da haftanın 4. ve son eleme adayı belli oldu! Acun Ilıcalı, konseyde yapılan oylama sonucunda hangi ismin potaya gittiğini açıkladı. Sevilen yarışma programı Survivor 22 Nisan Pazartesi günü yeni bölümüyle ekranlara geldi. 22 Nisan Survivor 4. eleme adayı kim oldu? sorusu da yarışmanın sıkı takipçileri tarafından araştırılıyor. Survivor’da oynanan dokunulmazlık oyunları yarışmacıların adadaki serüveni açısından oldukça büyük önem taşıyor. Yarışmanın 22 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanan 83. bölümünde haftanın 4. dokunulmazlık oyunu oynandı. Kırmızı takım ve mavi takım yarışmacıları arasında oynanan dokunulmazlıkta kıyasıya mücadele verildi. Peki, 22 Nisan Survivor All Star dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor’da potaya kim gitti?

23.04.2024Televizyon
SON DEPREMLER 23 NİSAN TABLOSU || AFAD ve Kandilli: Hatay ve Kahramanmaraşta deprem Az önce deprem mi oldu, son deprem nerede ne zaman oldu

SON DEPREMLER 23 NİSAN TABLOSU || AFAD ve Kandilli: Hatay ve Kahramanmaraş'ta deprem! Az önce deprem mi oldu, son deprem nerede ne zaman oldu?

Deprem mi oldu? Son deprem nerede ne zaman kaç büyüklüğünde oldu? Deprem kuşağında yer alan ülkemizde hissedilen sarsıntılar sonrasında bu soruların cevabı en çok merak edilip araştırılanlar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Hemen belirtelim ki dün gece yarısı Kahramanmaraş'ta ve sabah saatlerinde ise Hatay'da bir deprem meydana geldi. Depremler 3.0 büyüklüğünün altında olduğu için hissedilmedi. Perki, son deprem nerede ne zaman oldu? İşte AFAD ve Kandilli son depremler 22 Nisan listesi...

23.04.2024Bilgi
23 Nisan bugün resmi tatil mi resmi kurumlar bugün çalışıyor mu 24 Nisan yarın resmi tatil olacak mı İşte cevabı

23 Nisan bugün resmi tatil mi resmi kurumlar bugün çalışıyor mu? 24 Nisan yarın resmi tatil olacak mı? İşte cevabı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bayram coşkusu tüm yurtta sevinçle yaşanırken özellikle resmi kurum ve kuruluşlarda işi olanlar ise "23 Nisan ve 24 Nisan resmi tatil mi, resmi kurumlar bugün çalışıyor mu? Merak edilen tarihle ilgili detayları haberimizde derledik. İşte merak edilen ayrıntılar...

23.04.2024Bilgi
Chelseade Cole Palmer belirsizliği, Arsenalde tek eksik Premier Ligde son gelişmeler, iddaa oranları...

Chelsea'de Cole Palmer belirsizliği, Arsenal'de tek eksik! Premier Lig'de son gelişmeler, iddaa oranları...

Premier Lig'in zirvesinde Manchester City ve Liverpool'la amansız bir şampiyonluk yarışı veren Arsenal, son haftalarda kırılması güç bir görüntüde olan Chelsea'yi Emirates'te konuk ederken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Canlı Bahis, Canlı Sohbet seçenekleriyle ve Misli’ye özel "Şampiyon Oran" ile yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!

23.04.2024Futbol
Bugün toplu taşıma ücretsiz mi 23 Nisanda otobüs, tramvay, metro, metrobüs, vapur ve Marmaray ücretsiz bedava mı İşte cevabı...

Bugün toplu taşıma ücretsiz mi? 23 Nisan'da otobüs, tramvay, metro, metrobüs, vapur ve Marmaray ücretsiz bedava mı? İşte cevabı...

Bugün otobüs, tramvay, metro, metrobüs, vapur ve Marmaray ücretsiz mi? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle sevdikleriyle plan yapanlar merak içerisinde bu soruların cevabını araştırıyor. Genellikle bayramlarda toplu taşıma hizmetleri Ankara İzmir ve İstanbul'da ücretsiz oluyor. Peki, bu bayramda da yani bugün toplu taşıma bedava mı? 23 Nisan bugün otobüs, tramvay, metro, metrobüs, vapur ve Marmaray ücretsiz bedava mı? İşte merak edilen soruların cevabı...

23.04.2024Bilgi
Fenerbahçe puan kaybetti, şampiyonluk hesapları değişti Galatasaray hata yapar mı İşte kalan 5 hafta fikstürü ve puan durumu

Fenerbahçe puan kaybetti, şampiyonluk hesapları değişti! Galatasaray hata yapar mı? İşte kalan 5 hafta fikstürü ve puan durumu

Süper Lig'in son virajına girilirken Fenerbahçe'nin Sivasspor deplasmanındaki kaybı hesapları değiştirdi. Sarı lacivertliler, kalan 5 haftalık süreçte Galatasaray'ın puan kaybını bekleyecek. Fenerbahçe'nin ezeli rakibiyle Rams Park'ta oynayacağı maç ise ligin düğümünü çözecek.

23.04.2024Futbol
Karnavalda Türkan dansı

Karnavalda Türkan dansı

12. Portakal Çiçeği Karnavalı’nda düzenlenen söyleşiye katılan Türkan Şoray, ‘Türkan’ şarkısıyla dans etti. 78 yaşındaki sanatçının eğlenceli görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

23.04.2024Televizyon
Ünlü yönetmen isyan etti: Evet kocamdan 24 yaş büyüğüm, size ne

Ünlü yönetmen isyan etti: Evet kocamdan 24 yaş büyüğüm, size ne!

Evliliklerde eşler arasındaki yaş farkı dışarıdan bakanların diline dolayıp dedikodu malzemesi haline getirdiği bir olaya dönüşüyor. Hele de bu çiftler gösteri dünyasından, çok tanınmış isimler olduğunda durum daha da karmaşıklaşıyor.

23.04.2024Magazin
13 yıl sonra gerçekleşen ziyaret dünyada manşet... Cumhurbaşkanı Erdoğandan Bağdatta tarihi imza: Yeni jeopolitik gerçekler ortaya çıkıyor

13 yıl sonra gerçekleşen ziyaret dünyada manşet... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bağdat'ta tarihi imza: Yeni jeopolitik gerçekler ortaya çıkıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan 13 yılın ardından Irak'ın başkenti Bağdat'a gitti. Erdoğan, Irak Cumhurbaşkanı Abdüllatif Reşid tarafından resmi törenle karşılandı. Tarihi ziyareti yakından takip eden dünya basını iki ülke arasındaki ekonomik bağların güçlendiğini yazdı. Yunan basını ise Bağdat'ta imzalanan tarihi anlaşmayı 'Yeni jeopolitik gerçekler ortaya çıkıyor' diyerek okurlarına duyurdu.

23.04.2024Dünya
Borsa bugün açık mı 23 Nisanda BİSTte işlem yapılabilecek mi Resmi tatilde borsa işlemleri yapılabiliyor mu İşte cevabı

Borsa bugün açık mı 23 Nisan'da BİST'te işlem yapılabilecek mi? Resmi tatilde borsa işlemleri yapılabiliyor mu? İşte cevabı

Borsa bugün açık mı 23 Nisan'da Borsa İstanbul BİST'te işlem yapılabiliyor mu? Bugün borsada işlem yapmak isteyenler ve Bosra İstanbul BİST işlemlerini takip edecekler merak içerisinde bu soruların cevabını araştırıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yıl olduğu gibi bu yıl da resmi tatille kutlanıyor. Bu nedenle bugün birçok kurum ve kuruluş kapalı olacak. Peki, bugün borsa açık mı? İşte merak edilen soruların cevabı...

23.04.2024Bilgi
Altın tarihi zirvesinden uzaklaşıyor

Altın tarihi zirvesinden uzaklaşıyor

Altın fiyatları Orta Doğu'daki gerilimin düşmesiyle birlikte gerilemesini sürdürüyor.

23.04.2024Ekonomi
David Beckham, Victoria Beckhamı sırtında taşıdı

David Beckham, Victoria Beckham'ı sırtında taşıdı

Victoria Beckham, 50’nci yaşını önceki akşam Londra’da Oswald’s adlı kulüpte kutladı. Ünlü isim mekândan sabaha karşı eşi David Beckham’ın sırtında ayrıldı!

23.04.2024Magazin
104. yıl coşkusu... Anıtkabirde 23 Nisan töreni

104. yıl coşkusu... Anıtkabir'de 23 Nisan töreni

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Anıtkabir'i ziyaret etti. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Bakan Tekin "Milli Eğitim Bakanlığı olarak bu şanlı mirası bilimle, kültürle, sanatla bezenmiş bir şekilde evlatlarımıza aktarmak bizim için şeref borcudur" dedi. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş da beraberindeki heyetle Anıtkabir’e ziyarette bulundu. Kurtulmuş, "TBMM önce insan ve vatan anlayışıyla demokrasi ve cumhuriyet ilkelerine bağlı olarak kararlılıkla devam edecektir" dedi.

23.04.2024Gündem
Bugün noterler açık mı Noterler 23 Nisanda çalışır mı İşte merak edilen soruların cevabı

Bugün noterler açık mı? Noterler 23 Nisan'da çalışır mı? İşte merak edilen soruların cevabı

Bugün noterler açık mı? Noterler 23 Nisan'da çalışır mı? Gün içerisinde noterlerde işi olanlar merak içerisinde bu soruların cevabını sorguluyor. Hemen belirtelim ki 23 Nisan her yıl olduğu gibi bu yıl da resmi tatil olarak kutlanıyor. Resmi tatil dolayısıyla birçok kurum ve kuruluş gün içerisinde hizmet vermeyecek. Peki, 23 Nisan'da noterler açık mı, çalışıyor mu? İşte merak edilen sorunun cevabıyla ilgili detaylar...

23.04.2024Bilgi
Fenerbahçede İsmail Kartaldan penaltı yorumu ve şampiyonluk sözleri: Farkın açıldığını düşünmüyorum

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan penaltı yorumu ve şampiyonluk sözleri: Farkın açıldığını düşünmüyorum

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, 2-2'lik Sivasspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Kartal, şampiyonluk yolundaki rakipleri Galatasaray'la olan puan farkının açılmadığını ifade etti.

23.04.2024Futbol
Bakan Yerlikaya duyurdu: Bir suç örgütü daha çökertildi 8 şüpheli yakalandı

Bakan Yerlikaya duyurdu: Bir suç örgütü daha çökertildi! 8 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Balıkesir merkezli 2 ilde düzenlenen Mahzen-31 Operasyonları'nda elebaşılığını İsmail Yavuz’un yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.

23.04.2024Gündem
Bugün hastaneler açık mı 23 Nisanda hastaneler (poliklinikler) sağlık ocakları ve eczaneler açık mı, çalışıyor mu İşte cevabı

Bugün hastaneler açık mı? 23 Nisan'da hastaneler (poliklinikler) sağlık ocakları ve eczaneler açık mı, çalışıyor mu? İşte cevabı

Bugün hastane poliklinikleri, sağlık ocakları ve eczaneler açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan Salı yani yarın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yıl olduğu gibi bu yıl da resmi tatil olacak kutlanıyor. Bu nedenle bugün gün içerisinde hastane, sağlık ocağı ve eczaneye gidecekler merak içerisinde "23 Nisan Salı yarın hastaneler, sağlık ocakları ve eczaneler açık mı?" sorularının cevabını araştırıyor. Peki, 23 Nisan Salı günü yani bugün eczane, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? İşte merak edilen soruların cevabıyla ilgili detaylar...

23.04.2024Bilgi
Spor yazarları Fenerbahçenin Sivasspor mağlubiyeti için ne dedi Ali Koç ve İsmail Kartal’ın dar vizyonlarının bedeli | Uğur Meleke yazdı

Spor yazarları Fenerbahçe'nin Sivasspor mağlubiyeti için ne dedi? 'Ali Koç ve İsmail Kartal’ın dar vizyonlarının bedeli' | Uğur Meleke yazdı

Fenerbahçe, Sivasspor karşısında ağır bir darbe alarak şampiyonluk ihtimalini zora soktu. Yazarlarımız karşılaşmayı değerlendirirken Uğur Meleke, maçla ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

23.04.2024Futbol
Bugün kargolar açık mı Bugün 23 Nisanda kargo teslimi ve dağıtımı yapılacak mı İşte merak edilen sorunun cevabı

Bugün kargolar açık mı? Bugün 23 Nisan'da kargo teslimi ve dağıtımı yapılacak mı? İşte merak edilen sorunun cevabı

Bugün kargolar açık mı, kargo teslimi ve dağıtımı yapılacak mı? 23 Nisan Pazartesi resmi tatil nedeniyle birçok kurum ve kuruluş bugün hizmet vermeyecek. Bu nedenle gün içerisinde kargo göndermek isteyenler ve kargo alacaklar merak içerisinde kargoların 23 Nisan'da yani bugün gün içerisinde çalışıp çalışmayacağını merak ediyor. Peki, 23 Nisan'da bugün kargolar açık mı, kargo teslimi ve alımı yapılıyor mu? İşte merak edilip araştırılan soruların cevabı...

23.04.2024Bilgi

Yazar Sonuçları

Boykotla fiyat düşer mi

Boykotla fiyat düşer mi?

BİRKAÇ gündür sosyal medyada başlayan #fahişyemeğeboykot çağrısını konuşuyoruz.

23.04.2024
Edebiyatla sinemanın iş birliği

Edebiyatla sinemanın iş birliği

Geçen hafta boyunca İstanbul Film Festivali’nde ruhuma iyi gelen filmleri izleme fırsatı buldum. Festival devam ediyor.

23.04.2024