EnerjiSA bıktırdı artık

Bahçelievler’de oturuyorum. Sürekli hale gelen elekrik kesintileri burası yaşanmaz hale mi geldi diye kafamı kurcalıyor.

Haberin Devamı

 Son birkaç haftadır, belli belirsiz saatlerde gece gündüz elektrik kesiliyor. Sabah bir kalkıyorum ev buz gibi. Belki planlı bir bakımdır, haberim yoktur diye araştırdığımda Bahçelievler ile ilgili hiçbir bilgi bulamıyorum. Telefonla arıyorum, kayıt alıyorlar, kesintiden haberleri bile yok. Bazen arızalar 8 saat sürüyor. Kombi kışın ortasında bozulacak diye insanın siniri bozuluyor. Şikayet edecek hiçbir yer yok. Bilgi verin daha ne kadar kesilecek diye sorduğunuzda teknik bilgi veremeyiz ekipler ilgileniyor diyorlar. Kısa süreli hallediyorlar. EnerjiSA’ya soruyorum bu teknik ekibiniz nasıldır ki hala bu işe bir çözüm bulamadı. Fatura geldiğinde ödemek zorundayız ama aldığımız hizmetten memnun olup olmadığımızı soran soruşturan yok.
Özlem PASTONOĞLU

Haberin Devamı

Rahatça dolaşamıyoruz

YAŞAMKENT mahallesi 3190 cadde ve devamı asfaltsız ve mağdur edici halde. Üstelik bu bölge Eskişehir Yolu’na 200 metre mesafede. Büyükşehir Belediyesi’ne üç yıldır müracaat ediyoruz, ‘program dahilinde yapılacaktır’ deniliyor. Hava şartları nedeniyle mağduriyetimiz artınca Yenimahalle Belediyesi’ne yardım talebinde bulunuyoruz, ilçe belediyesinden her seferinde ‘ilgili 3190 Cadde Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğundadır’ diye cevap geliyor.
Bir de saldıran sokak köpekleri yüzünden kimse buraya gelmek istemiyor. Ailece rahatça evden çıkıp dolaşamıyoruz.
Sayın Cumhurbaşkanına, Başbakanlık BİMER’e yaptığımız müracaatlar sanki dipsiz bir kuyuya taş atmışız gibi çözümsüz kaldı.
Dr. Ufuk ÖZDEMİR

ODTÜ’DE teoloji sempozyumu

DÜŞÜNBİL Dergisi ve ODTÜ Felsefe Topluluğunun ortaklaşa düzenlediği 1. Teoloji Sempozyumu 15-16-17 Şubat 2013 tarihinde Ankara Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kemal Kurdaş salonunda gerçekleşecektir.
Sempozyum son kayıt tarihi 1 Şubat 2013 tarihidir; içerik ve kayıt için dusunbil@hotmail.com adresinden bilgi alınabilir. Sempozyum halka açıktır ve üç gün boyunca devam edecektir.
Konuşmacılar: Yaman Örs (Prof. Dr.), Kerem Doksat (Prof. Dr.), Yasin Ceylan (Prof. Dr.), Ayşegül Yarpuzlu (Prof. Dr.), Kerem Cankoçak (Doç. Dr.), Recep Alpyağıl (Doç. Dr.), Güncel Önkal (Yrd. Doç. Dr.), Hasan Aydın (Yrd. Doç. Dr.), Lütfiye Bozdağ (Yrd. Doç. Dr.), Edip Yuksel (Dr.), Seda Özsoy, Zümrüt Yıldırım, Duygu Temel, Erdoğan Aydın, Faik Bulut, Hüsen Portakal ve Sevan Nişanyan

Haberin Devamı

2600 kadroda sadece 27  su ürünleri mühendisi
 
BEŞ yıldır atama bekleyen biz su ürünleri mühendislerinin haksız yere kadro dışı bırakıldığını ve Targel’de son atamalarda 2600 kadroda sadece 27 kadro verildiğinden sizleri haberdar etmek isterim.
Sait A.

Yazarın Tüm Yazıları